Urgell

AGRAMUNT

Associació de Dones L'Esbarjo

Data:

L'entitat informa: Del dia 5 al 8 de desembre es portarà a terme un festival d'Escala en Hi-fi amb música de tots els temps.

Torrons Vicens

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana de La Marató el 50% de les vendes de Torrons Vicens aniran destinats a La Marató de TV3.

ANGLESOLA

Associacions d'Anglesola

Data:

L'entitat informa: L'arbre d'espelmes de l'amor estarà ubicat a la plaça de l'església.

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva amb diverses activitats al poliesportiu: bingo, assortiment de pastissos, desfilada de vestits de nuvis, bar, teatre, escala en hi-fi, bingo i ball amb Joan Inglada.

Data:

L'entitat informa: Pedalada i caminada a càrrec del Club Esportiu

Data:

L'entitat informa: Bàsquet al Club a càrrec del Club Esportiu.

BELIANES

Associació de Dones Castellsalvà

Data:

L'entitat informa: La gent del poble es puja a l'escenari per amenitzar amb acudits, cançons i gags, entre d'altres, la jornada solidària. Els assistents tindran entrepà, però sobretot molt, molt bon humor.

Orfeó Belianenc

Data:

L'entitat informa:

BELLPUIG

Associació de Veïns Sant Jaume de l'Avinguda Catalunya

Data:

L'entitat informa: Els veïns de l'associació Sant Jaume de Bellpuig retornen a la infància. I es que els jocs d'abans, els de tota la vida, cobraran protagonisme el dia 8 a les pistes de bitlles del poliesportiu. Trencar l'olla, el joc de boles, els patacons, la sabateta la cus, palet, salt de corda, tocar i amagar i d'altres son només alguns exemples del que aquí s'hi podrà trobar.

Entitats i Ajuntament de Bellpuig

Data:

L'entitat informa: Vetllada organitzada per l'Ajuntament on col·laboraran diferents entitats locals i es duran a terme activitats populars com dansa, jocs, música i molt humor. Tot plegat acompanyat per una xocolatada popular.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

CASTELLSERÀ

Associació de Dones L'Esclat

Data:

L'entitat informa:

CLARAVALLS

Associació de Dones La Ginesta de Claravalls

Data:

L'entitat informa: Els habitants de Claravalls es posen davant les càmeres per La Marató. Les fotografies que d'aquí s'extreguin serviran per confeccionar calendaris per l'Associació de dones del municipi. Un berenar popular de coca i xocolata, a un preu molt simbòlic, ajudarà l'entitat a recaptar fons per La Marató.

MALDÀ

Associació de dones Pedra Viva de Maldà

Data:

L'entitat informa: L'Associació de dones Pedra Viva de Maldà ens tenen preparat un berenar-sopar i una sessió de bingo solidari. Amb la col·laboració de la Llar de Jubilats i de l'Ajuntament aquestes dones destinaran els diners de la recaptació per a la recerca mèdica de les malalties minoritàries.

PREIXANA

Ajuntament de Preixana

Data:

L'entitat informa: A Preixana, a través d'una desfilada de models, una tirada de bingo, un sopar i un ball es recaptaran diners per La Marató de TV3.

SANT MARTÍ DE MALDÀ

Associació de Dones Flor de Romaní

Data:

L'entitat informa:

TÀRREGA

APADOC Associació de Persones Afectades de Dolor Crònic de Tàrrega

Data:

L'entitat informa:

Associació de Dones Arrel

Data:

L'entitat informa: Amb l’objectiu de recollir diners per La Marató, aquesta associació proposa realitzar i vendre imans fets amb fang cuit.

Escola de Futbol UE Tàrrega

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí tindrà lloc una trobada d'equips de futbol. La peculiaritat d'aquest acte és que seran les mares dels jugadors de diferents clubs i escoles de futbol les que surtin al camp. Seguidament es farà una rifa d'una cistella per tal de recaptar diners per La Marató.

Treballadors de Borges

Data:

L'entitat informa: Els treballadors de Borges organitzen una venda de butlletes i un sorteig d'una cistella. Tots els diners recollits aniran a La Marató de TV3.

TORNABOUS

Associació de Dones Esperança de Tornabous

Data:

L'entitat informa: En aquest berenar tothom hi col·labora. Ja sigui portant menjar o comprant un tiquet per berenar. Una aportació que també dóna dret al sorteig dels obsequis que les empreses locals han cedit.

VERDÚ

Associació Cultural Sol Ixent

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva amb la celebració d'un dinar popular dedicat a La Marató, hi haurà espectacles de sobretaula i un llarg ball durant tota la tarda.

Associació de Dones L'Argila/Escolta Marinada

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones L'Argila i l'Agrupament Escolta Marinada posaran a l'abast de tothom el seu dolç més preuat, la xocolata desfeta. Amb els diners que recaptin de la seva venda, donaran suport a la causa de La Marató.

Anar al contingut