Alt Camp

AIGUAMÚRCIA

Associació Cultural d'Aiguamúrcia (ACDA)

Data:

L'entitat informa:

ALCOVER

Ajuntament d'Alcover

Data:

L'entitat informa: La gent gran participarà amb La Marató a través d'un Bingo Popular. El dia 6 de desembre a les 18 hores a la Llar de Jubilats.

Data:

L'entitat informa: Els joves també s'inscriuen a la causa destinant la recaptació d'un torneig de futbolí a La Marató de TV3. Al local dels joves a partir de les 6 del vespre.

Data:

L'entitat informa: No podia faltar tampoc el tradicional dinar popular. Al pavelló municipal a partir de les dues del migdia.

Data:

L'entitat informa: Sorteig de material per part del Club esportiu Alcover amb la venda de números a través de les entrades als partits del mes.

Data:

L'entitat informa: L'escola municipal de música ens té preparat un concert benèfic a partir de les 19 hores. A continuació s'emetrà el programa especial de Ràdio a Alcover Ràdio.

Data:

L'entitat informa: El CEIP Mare de Déu del Remei també se suma a la causa de les malalties minoritàries a través d'una Gimcana.

BRÀFIM

La Cleca

Data:

L'entitat informa: Tómbola solidària en benefici a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Bicicletada popular amb bicis decorades. També s'oferirà un bingo-vermut i se celebrarà una tómbola solidària on els beneficis es destinaran a La Marató.

CABRA DEL CAMP

Cabra del Camp

Data:

L'entitat informa: Cabra pedala per la Marató. Es farà una cursa de BTT per recaptar fons per la causa i qui hi vulgui assistir podrà fer-ho com a corredor o com a col·laborador.

EL MILÀ

Ajuntament del Milà

Data:

L'entitat informa: Com ja és tradició, cada any, el municipi del Milà organitza un sopar popular. Tot seguit, els membres del Casal del poble muntaran un bingo per a recaptar diners per La Marató.

EL PLA DE SANTA MARIA

Associació Gent Gran Pla de Santa Maria

Data:

L'entitat informa:

EL PONT D'ARMENTERA

Pont d'Armentera amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Tots els alumnes de l'escola, des de P3 fins a 6è de primària, faran un bloc de notes imantat amb motius nadalencs. Unes manualitats que després es vendran en una parada ubicada a la Plaça del Pou el mateix dia de La Marató. Es prepara també una panera ben complerta amb productes nadalencs, pernil i fins i tot una televisió. Els grallers d'Els Pont s'afegeixen a la festa i sortiran amb els capgrossos a fer una cercavila pels carrers del municipi. D'aquesta manera convidaran i acompanyaran els vianants cap a la parada.

LA RIBA

Entitats de La Riba

Data:

L'entitat informa:

NULLES

Col·lectiu de Dones de Nulles /Ajuntament de Nulles

Data:

L'entitat informa: Aquest sopar de germanor estarà obert a tota la gent del municipi i servirà perquè Nulles posi el seu granet de sorra recaptant fons per La Marató.

PICAMOIXONS

Associació de Veïns Rocabruna de Picamoixons

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns Rocabruna de Picamoixons organitza un bingo solidari. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

RODONYÀ

Col·lectiu de Dones "El Taller" de Rodonyà

Data:

L'entitat informa: El Col·lectiu de dones "El Taller" organitza un dinar i una rifa de diferents regals oferts per les empreses de Rodonyà en benefici de La Marató de TV3.

VALLS

CAP Ignasi Sarró Valls

Data:

L'entitat informa: Caminada popular per Valls i els seus voltants. Tant la sortida com l'arribada serà des de la plaça del pati.

Club Bàsquet Valls

Data:

L'entitat informa: Setena edició del partit estrella de bàsquet a Valls. El que enfronta presentadors de Televisió de Catalunya amb ex jugadors de la lliga ACB per la causa de La Marató. A més, durant tota la jornada es faran partits dels equips de l'entitat. Cal dir també que diverses associacions de Valls, s'afegiran a la festa i també provaran de fer cistella.

Colla Vella dels Xiquets de Valls

Data:

L'entitat informa:

Comissió de voluntariat del Pius Hospital de Valls

Data:

L'entitat informa: Venda de treballs manuals realitzats pels avis del centre de dia del Sociosanitari. Durant la setmana de La Marató, matins de 11h. a 13h. i tardes de 15h a 17h, a l'entrada de l'hospital d'aguts.

Data:

L'entitat informa: Sessions de Reiki amb col·laboració de l'assemblea local de la creu Roja de Valls. Aquestes aniran a càrrec del personal expert del Pius Hospital de Valls. Els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre de 16h. a les 19h. a la sala d'actes de l'assemblea local de la Creu Roja de Valls.

Fundació Cultural Privada Mare de Déu del Lledó

Data:

L'entitat informa:

VILABELLA

Col·lectiu de Dones de Santa Àgata / Associació de la Gent Gran i Pensionistes de Vilabella

Data:

L'entitat informa: El Col·lectiu de Dones Santa Àgata juntament amb l'Associació de la Gent Gran i pensionistes de Vilabella organitzen un berenar i un bingo popular en benefici a La Marató.

VILA-RODONA

AMPA i Escola Bernadí Tolrà

Data:

L'entitat informa: Tots els participants al cross escolar pagaran 1€ per col·laborar amb La Marató de TV3. Cada nen farà la seva cursa segons edat i sexe. En acabar rebran una bossa amb obsequis d'establiments col·laboradors. Una copa o una medalla esperen els guanyadors.

Col·lectiu de Dones de Vila-Rodona

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una xocolata desfeta amb pastes amb un cost de 2€. A continuació el bingo prendrà el relleu on s'hi pagarà a 1€ la participació. A La Marató es destinarà la recaptació obtinguda.

Anar al contingut