Osona

CENTELLES

Gimnàs de Montse Vilamajó

Data:

L'entitat informa: Espectacle de dansa a càrrec dels alumnes del gimnàs. Dansa, jazz, acrodansa, funky i hip-hop es donaran cita en aquesta trobada.

Mares de Centelles

Data:

L'entitat informa: Les mares de Centelles us proposen buscar als vostres calaixos totes les pessetes que encara quedin a casa. I es que aquest grup de dones les canviarà per euros, una recaptació que posteriorment donaran a La Marató.

Unió de Botiguers de Centelles

Data:

L'entitat informa: El 25 de novembre comença Flipa regals. Només comprant a 8 comerços de la Unió de Botiguers de Centelles, s'entrarà en el sorteig de molts regals. No oblidis de segellar la teva targeta. Pep Plaza, l'humorista de TV3, serà l'encarregat de lliurar els regals, en un espectacle especial. L'entrada per veure'l anirà destinada íntegrament a La Marató.

EL BRULL

Ajuntament del Brull

Data:

L'entitat informa: Taller de fanalets per anar a rebre els Reis Mags d'Orient i del Nadal.

FOLGUEROLES

AMPA del CEIP Mossèn Cinto Verdaguer

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de tots els cursos de l'escola ja fa mesos que preparen el Festival de Nadal. Davant mestres i familiars oferiran tot un seguit de representacions, concerts i activitats que serviran per donar suport la causa de La Marató.

GURB

Regidoria de Joves de l'Ajuntament de Vic

Data:

L'entitat informa: Nit jove amb una mostra de DJ's amateurs de la comarca d'Osona, dels quals es farà una selecció prèvia, amb passis de 30 minuts cadascun.

LES MASIES DE VOLTREGÀ

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Data:

L'entitat informa: Les Escoles del Voltreganès, coordinades des de les àrees d'educació del Voltreganès faran activitats a favor de La Marató.

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de desembre coincidiran diversos actes organitzats per les mateixes entitats municipals amb coordinació i suport dels ajuntaments.

MANLLEU

AMPES Manlleu

Data:

L'entitat informa: Actuació de la Coral Serpencanta.

Data:

L'entitat informa: Concert per als joves del poble amb diferents conjunts de Manlleu. La joventut ballarà a ritme de rock, hip-hop i altres estils musicals.

Data:

L'entitat informa: Durant tot el dia celebració d'una gran festa a la plaça amb diverses activitats populars: xocolatada, inflables, espectacles, slot i molts regals per a tots els participants.

Associació gent gran Casal Manlleu

Data:

L'entitat informa: Les Corals Veus del Ter de Manlleu i la coral Montilivi de Girona interpretaran el tradicional Concert de Nadal en benefici de La Marató.

El Quiosc de l'Assumpta

Data:

L'entitat informa: Durant tota la setmana l'Assumpta vendrà els ja típics regals sorpresa per La Marató d'1, 2 i 3 euros.

Data:

L'entitat informa: Diverses activitats com un bingo, música i passatemps amenitzaran la tarda a Manlleu. Una part de les begudes que prenguin els assistents aniran destinades a La Marató. Els més petits a més, estaran vigilats i entretinguts amb contes i pintures perquè els seus pares i avis puguin cantar els bingos.

Ràdio Manlleu

Data:

L'entitat informa: Programa magazine de 3 hores dedicat a la difusió de tots els actes que es fan a Osona per recaptar fons per La Marató. Hi haurà entrevistes, connexions en directe, reportatges i d'altres continguts que estendran el missatge de La Marató arreu de la comarca.

OLOST

Casal dels Avis d'Olost

Data:

L'entitat informa: Els avis del casal d'Olost no volien perdre's la cita d'enguany amb La Marató. Un any més destinaran els beneficis que es facin del concert de la coral "Les Noves Veus d'Olost", del recital de poesies del senyor Carles Moré i de dos bingos solidaris.

ORISTÀ

Amics de la Marató del Municipi d'Oristà

Data:

L'entitat informa: Dins el marc de la Fira d'Oristà, els Amics de la Marató celebraran l'Esmorzar del Bandoler. A l'entorn d'una gran foguera de llenya, ubicada a la plaça Major, es despatxaran esmorzars de 8 a 11 del matí. Botifarra a la brasa, mongetes del país i begudes d'hivern esperen els assistents.

PRATS DE LLUÇANÈS

Ajuntament de Prats de Lluçanès

Data:

L'entitat informa:

Motor Solidari de Lluçanès

Data:

L'entitat informa: En una jornada lúdico-festiva dedicada al món del motor en general i, de manera particular a la moto de muntanya. L'objectiu, a més del retrobament entre persones de diferents generacions, és la solidaritat, col·laborant amb La Marató i amb la cohesió social del Lluçanès i la seva gent.

SANT BOI DE LLUÇANÈS

Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès

Data:

L'entitat informa: Sopar popular per a totes les persones del municipi que hi vulguin assistir. Seguidament se celebrarà un bingo. El sorteig d'un lot anirà tot a benefici per La Marató de TV3.

SANT HIPÒLIT VOLTREGÀ

Associació d'Amics de Sant Martí Xic

Data:

L'entitat informa: Una activitat, si més no, curiosa és la que ens apropa l'Associació d'Amics de Sant Martí Xic. Prepara la teva càmera perquè el dia 8 de novembre a les 5 de la tarda ompliran la plaça de la vila de Sant Hipòlit Voltregà i necessiten la teva col·laboració. Només cal que tots els assistents disparin la seva càmera alhora. No oblidis recollir la teva fotografia de grup per col·laborar amb La Marató.

Escola Sagrats Cors

Data:

L'entitat informa: Com no podia ser d'altra manera el concert se celebrarà el dia de Santa Cecília, patrona dels músics. Seran els mateixos alumnes del centre els qui interpretaran el repertori.

SANT QUIRZE DE BESORA

CEIP Segimon Comas

Data:

L'entitat informa: El CEIP Segimon Comas és una escola verda i per tant en aquesta activitat ompliran un mural tot d'euros que aniran destinats a La Marató plantaran una alzina per cuidar-la i per tenir cura entre tots i fer créixer l'esperança! Els protagonistes seran Jordi i Elia alumnes del centre afectats per malalties minoritàries.

SANT VICENÇ DE TORELLÓ

Coral Lloriana Jove

Data:

L'entitat informa: En el marc del Mercat de l'Avet de Sant Vicenç de Torelló, la Coral Lloriana i la Coral Lloriana Jove instal·larà una paradeta de venda de plantes nadalenques en benefici de La Marató.

TARADELL

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

TONA

AMPA de l'Escola Vedruna de Tona

Data:

L'entitat informa: Des de l'escola, i de cicle infantil a 2on de primària, els mestres preparen una actuació per a tots els pares dels alumnes. Adaptaran els Pastorets de tota la vida als temes d'actualitat.

Cor Bonaire

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal en benefici de La Marató.

Escola de Dansa Laia Baulenas

Data:

L'entitat informa: Espectacle de dansa clàssica i contemporània amb els alumnes de l'Escola de Dansa Laia Baulenas.

TORELLÓ

LaPiscina de Torelló

Data:

L'entitat informa: Celebració els dies 17 i 19 de desembre de 2 master class de ciclisme indoor en benefici a La Marató de TV3.

Olympic, Centre d'Activitats Dirigides

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'Olympic, petits i grans ballarins, se solidaritzen amb La Marató. Faran un festival de Nadal amb actuacions de diferents tipus de ball. També hi haurà sorteig de regals per al públic assistent! Més informació a www.olympicactivitats.com

VIC

Associació d'Afectats d'Hipertensió Pulmonar

Data:

L'entitat informa: Jornada de lliga de bitlles catalanes. També hi hauran pistes destinades perquè tothom que ho desitgi pugui fer una tirada solidària fent una aportació que anirà destinada a La Marató. Per esmorzar faran una botifarrada.

Fundació Humanitària pel 3r i 4rt món Dr. Trueta

Data:

L'entitat informa: A l’obra “Instants”, trobareu aquells petits i ràpids moments de la nostra vida, que units constitueixen una vida sencera. La representació anirà a càrrec del Grup de teatre "Els Normals", de la Fundació Trueta, integrat per persones amb discapacitat derivada de la malaltia mental.

Institut Municipal de Promoció i Economia de l'Ajuntament de Vic (IMPEVIC)

Data:

L'entitat informa: En el marc del Mercat Medieval de Vic hi participaran diferents artesans que faran la producció en viu de les seves peces de vidre, ceràmica, cuir o d'altres materials. Els nens que vulguin elaborar una peça juntament amb l'artesà hauran de pagar el simbòlic preu d'1€, uns diners que aniran al pot de La Marató de TV3.

Regidoria de Joves de l'Ajuntament de Vic

Data:

L'entitat informa: Cafè-concert acústic, amb l'actuació de "Records de Gel" (grup finalista d'Anfirock 2009) i "La iaia" (guanyador de VicSona 2009). Tota la taquilla es destinarà a La Marató de TV3.

Secció Patinatge Artístic Club Patí Vic

Data:

L'entitat informa: La secció de Patinatge Artístic del Club Patí Vic organitza un Festival de Nadal, amb les actuacions de les patinadores del propi club i d'alguns dels millors clubs de la comarca i voltants. També s'hi podran veure els millors espectacles conjunts de cada club i les actuacions individuals de les patinadores del Club Patí Vic que han aconseguit diversos premis en les competicions oficials.

VILADRAU

Centre Cultural Europeu de la Natura de Viladrau

Data:

L'entitat informa:

Entitats de Viladrau

Data:

L'entitat informa: Entre els dies 6 i 13 de desembre se celebren breus actes organitzats per diferents associacions del municipi. Hi haurà inflables, xocolatada, excursions, futbol, música, etc.

L'Associació Excursionista k 1/2h / Associació de Dones de Viladrau

Data:

L'entitat informa: L'Associació Excursionista k 1/2 hora i l'Associació de Dones de Viladrau organitzen una sortida excursionista per entronitzar el pessebre. Es cantaran nadales i se celebrarà un sopar de germanor per a tots els assistents.

Anar al contingut