Baix Ebre

BENIFALLET

Associació de Dones Meravelles de Benifallet

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Meravelles de Benifallet organitza una caminada popular i un berenar amenitzat per un conjunt musical.

Data:

L'entitat informa: Bingo popular al Casal Municipal. Els premis seran obsequis que prèviament hauran entregat desinteressadament els establiments del poble.

CAMARLES

Ajuntament de Camarles

Data:

L'entitat informa: Camarles fixa al seu calendari el diumenge 13 com el dia en que se solidaritzarà amb La Marató. Ho faran en forma de caminada popular on la recaptació estarà destinada íntegrament a La Marató.

DELTEBRE

Parc Natural del Delta de l'Ebre i Ajuntament de Deltebre

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu, celebració d'un partit de futbol sala per La Marató entre els treballadors de les dues entitats públiques més representatives de Deltebre.

EL PERELLÓ

Entitats Musicals del Perelló

Data:

L'entitat informa: Concert on les entitats musicals de l'Aula de Formació Musical Perellonenca, l'Agrupació Musical l'Emburgada i la Coral Santa Llúcia i Coral Bella Tardor es reuneixen per recollir fons per La Marató.

JESÚS

EMD de Jesús

Data:

L'entitat informa: Correm per La Marató! Els carrers de Jesús s'ompliran de corredors que volen donar suport a la causa de La Marató. Els més valents podran córrer la Mitja Marató i la resta tindran l'opció de provar el repte del 1/4 de Marató.

Data:

L'entitat informa: VI Trobada Cicloturista de Jesús IV Memorial Miquel Espinós. La trobada s'iniciarà a les 9 del matí des de la Pèrgola de Jesús i tindrà un recorregut de 50 km entre Jesús, Aldover, Xerta, Benifallet, Coll de Som, Tivenys, Bítem, Tortosa i arribada novament a Jesús aproximadament cap a les 12 del migdia. L'acte està organitzat pel Club Ciclista Jesús-Primitivo Conesa i compta amb la col·laboració de l'EMD i de diferents patrocinadors.

L'ALDEA

Associació de Jubilats i Pensionistes de L'Aldea

Data:

L'entitat informa:

L'AMETLLA DE MAR

Patronat Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar

Data:

L'entitat informa: Durant la setmana de l'1 al 7 de desembre els comerços locals posaran a la disposició de la ciutadania unes urnes on hi podran posar el seu donatiu per entrar en el sorteig d'un cistella de Nadal.

Data:

L'entitat informa: Del 13 al 17 de desembre celebraran les Jornades Esportives Nadalenques, al poliesportiu Galetet

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una caminada popular.

Data:

L'entitat informa: Guarniment de l'Arbre de Nadal i cagada del tió amb els nens de psicomotricitat. També celebraran el Nadal a 2 raquetes (Torneig de Tennis).

Data:

L'entitat informa: Celebració de Nadal a 2 cistelles, torneig de bàsquet.

Data:

L'entitat informa: Celebració del Nadal a 2 portes, torneig de futbol.

Data:

L'entitat informa: Festival de gimnàstica Rítmica i Ball Esportiu. Sorteig de la Gran Cistella de Nadal.

L'AMPOLLA

Ajuntament de l'Ampolla

Data:

L'entitat informa: Aprofitant el ball de la nit al Casal Municipal, lloc de trobada de tot el poble, se sortejaran una sèrie de quadres. Les obres estan realitzades per autors locals de les dues escoles de pintura del municipi i seran un regal d'ells mateixos.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

ROQUETES

Associació de Dones de Roquetes

Data:

L'entitat informa: En el decurs de la fira de Nadal l'Associació de Dones de Roquetes oferirà pa torrat amb alli i oli i baldana. A més, vendran adhesius per a la nevera en forma de punyeta, una pasta típica d'aquesta ciutat. Els diners recaptats seran per a la Marató.

TIVENYS

AMPA CEIP La Pineda

Data:

L'entitat informa: Nadales, poesies també nadalenques i teatre s'hi fusionaran en aquest acte que pretén col·laborar en la lluita contra les malalties minoritàries.

Associació de joves de Tivenys per La Marató

Data:

L'entitat informa: Els joves de Tivenys i la Lliga contra el càncer mobilitzen la ciutadania perquè s'uneixi a la caminada popular. A més, ofereixen clotxes. Per la seva part, la UE Tivenys se suma a la recaptació i sorteja una cistella. Els jocs tradicionals arribaran de la mà de l'Associació de Dones i el Camí de Sirga mentre que l'AMPA dedicarà el Festival Nadalenc a fer diners. Per acabar de completar els actes d'aquesta comissió el Consell Pastoral, el Casal de la gent gran i la Colla de Tambors conviden la població a un bingo popular.

TORTOSA

Associació de Dones barri del Roser de Ferreries

Data:

L'entitat informa:

Escola Municipal de Música de Tortosa

Data:

L'entitat informa: Els alumnes i professors de l'Escola de Música de Tortosa oferiran un concert a favor de La Marató. Actuaran els grups d'iniciació, coral, conjunt intrumental, combo de saxos, grups de cambra, i d'altres. A més hi participaparan artistes convidats.

Montepio de conductors Sant Cristòfol de Tortosa i comarques

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu, s'efectuarà el sorteig d'una cistella de Nadal entre tots els usuaris de l'entitat. La recaptació de la venda de les butlletes anirà destinada a La Marató.

Universitat Rovira i Virgili Campus Terres de l'Ebre

Data:

L'entitat informa: Caminada per un circuit urbà per la ciutat de Tortosa, se sortirà des del Parc Municipal fins arribar a la plaça central del Pavelló Firal de Tortosa. A l'arribada, es gaudirà de l'actuació dels abanderats de la ciutat i d'altres grups musicals i es realitzarà una enlairada de globus. Els assistents portaran un mocador identificatiu en col·laboració amb La Marató. Un símbol que tots aquells que vulguin mostrar la seva solidaritat, podran adquirir dies abans, juntament amb altres productes.

XERTA

Ajuntament de Xerta

Data:

L'entitat informa: Discomòbil benèfica organitzada per l'Associació de Joves.

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una jornada solidària amb diverses activitats organitzades per les entitats del municipi. Hi haurà una caminada popular i una venda de calendaris organitzades per l'Ajuntament de Xerta. També l'Associació de Mestresses de Casa farà una venda de borraines. El cercavila i l'enlairada de globus estaran organitzades per CCEX - Secció Gegants i Grallers i la llar de la gent Gran de Sant Martí farà un concert coral.

Anar al contingut