Segarra

BIOSCA

Grup de Gent Gran de Biosca

Data:

L'entitat informa: Berenar organitzat pel Grup de Gent Gran de Biosca amb l'objectiu de recaptar fons per La Marató de TV3. També hi haurà una rifa de productes i articles confeccionats pels socis del grup.

CERVERA

Creu Roja La Segarra

Data:

L'entitat informa: Activitats esportives, culturals i musicals es donaran cita durant el cap de setmana de La Marató a Cervera. Hi haurà aquagym, tirada de bitlles, recitals de música, corals, concerts pel jovent, tómbola i d'altres com la cercavila pels carrers de la ciutat.

SEYART, S.L.

Data:

L'entitat informa: Els distribuïdors oficials de Seyart de tota Espanya, oferiran joies solidàries. Un percentatge de les vendes anirà destinat a La Marató.

EL LLOR

Associació de Veïns de Llor

Data:

L'entitat informa:

GUISSONA

Escola de Dansa Montse Esteve

Data:

L'entitat informa: Espectacle a càrrec dels alumnes de l'escola inspirat en les coreografies i músiques de Michael Jackson. Hi participen més de 200 alumnes de l'escola de dansa d'edats compreses entre els 3 i els 18 anys.

Pla Educatiu d'Entorn de Guissona, entitats /Escola de Dansa Montse Esteve

Data:

L'entitat informa: Les entitats i associacions de la vila, els centres educatius i el Pla Educatiu d'Entorn organitzen tallers i activitats al pavelló municipal per gaudir durant tota la jornada. A la tarda es clourà la festa amb un espectacle de l'Escola de Dansa Montse Esteve.

HOSTAFRANCS

Associació de Dones d'Hostafrancs

Data:

L'entitat informa: Les sòcies de l'Associació de Dones d'Hostafrancs organitzen un berenar solidari amb productes mediterranis.

MASSOTERES

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

RIBERA D'ONDARA

Grup d'Associacions de Ribera d'Ondara

Data:

L'entitat informa: Ribera d'Ondara s'omple d'actes per La Marató. Hi haurà caminada popular on no hi faltarà l'esmorzar, a més una cobla farà l'actuació musical. Els Capgrossos i la Cuca d'Ondara tampoc es perdran aquesta iniciativa, unes activitats de les que també hi prendrà part la coral del municipi i on s'hi podrà berenar amb xocolata i coca. Una sessió de bingo, l'exposició i venda de manualitats i l'actuació del Drac Aimeric completaran els actes solidaris d'aquesta població.

SANAÜJA

Local social de Sanaüja

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una jornada solidària on es faran diferents activitats com un bingo, un cinema, o diversos espectacles. Les associacions del poble són les organitzadores.

SANT GUIM DE FREIXENET

Ajuntament de Sant Guim de Freixenet

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari amb premis donats per l’Ajuntament de St. Guim de Freixenet i per l’Associació de Botiguers de St. Guim de Freixenet. S’oferirà un berenar a tots els assistents.

SANT RAMON

Municipi Sant Ramon (La Segarra)

Data:

L'entitat informa: Durant tota la jornada activitats lúdiques que entretindran grans i petits. Ja al final del dia començarà la festa amb actuacions de les diferents entitats del municipi.

TARROJA DE SEGARRA

Associació de Dones El Lilà

Data:

L'entitat informa: Tarda festiva a Tarroja de Segarra a càrrec de l'Associació de Dones El Lilà. Un bingo i una xocolatada solidària completaran el programa d'actes benèfics.

TORÀ

CEIP Sant Gil

Data:

L'entitat informa: Concert de nadales i poemes a càrrec dels diferents cursos de l'escola Sant Gil de Torà. Aquesta petita mostra anirà dedicada als avis de la residència.

Anar al contingut