Garraf

CANYELLES

Esquerra-secció local Canyelles

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva per La Marató a Canyelles. Hi haurà xocolatada, taller de caga tió, d'imans, d'arbres de Nadal amb ampolles reciclades de plàstic i moltes més activitats.

CUBELLES

Agrupació Sardanista Anella Oberta de Cubelles

Data:

L'entitat informa: Concert de l'Agrupació Sardanista Anella Oberta de Cubelles on s'oferiran coples i sardanes per a tots els assistents. La recaptació anirà destinada a La Marató.

Casal dels Avis de Caixa Penedès Cubelles

Data:

L'entitat informa: Concert solidari de les Corals Tívoli i Esperit dels Avis Caixa Penedès de Vilafranca i Cubelles. A continuació es farà un sorteig per a tots els residents.

Data:

L'entitat informa: Els avis del casal ballaran country i sevillanes per moure's amb solidaritat per La Marató. Al finalitzar es farà un sorteig d'un lot.

Coral Cor l'Espiga

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal amb la participació del Cor l'Espiga de Cubelles i una altra coral convidada.

SANT PERE DE RIBES

Ajuntament de Sant Pere de Ribes (Departament de Serveis Socials)

Data:

L'entitat informa: La festa de la gent gran està adreçada a totes aquelles persones de 65 anys o més, pensionistes, jubilats i pre-jubilats i pretén ser un reconeixement a la gent gran del municipi a la vegada que una trobada ludicofestiva. La recaptació de les entrades anirà destinada a la Fundació La Marató de TV3.

SITGES

Amics de la Sardana de Sitges

Data:

L'entitat informa: Audició-ballada de sardanes amb la cobla Maricel. Finalitzarà l'audició amb un dinar de Germanor a l'Hotel Calipolis. Per tancar la jornada festiva lliurament de premis i joc del Quinto solidari a favor de La Marató de TV3.

Associació Musical Markatú Batucada

Data:

L'entitat informa: Dissabte 19 l'entitat Associació Musical Markatú Batucada organitza unes taules informatives. Dissabte a la tarda faran una actuació de Markatú Batucada i Markatú Júnior pels carrers de Sitges.

Casal Caixa Penedès de Sitges

Data:

L'entitat informa: La música catalana sonarà dissabte dia 11 de desembre al Casal dels Avis de Caixa Penedès de Sitges. També hi haurà ball a càrrec del músic Josep M. Oriol i ron cremat a la mitja part. Per finalitzar, l'entitat recollirà fons per La Marató a través d'un sorteig de dos lots.

Club Natació Sitges

Data:

L'entitat informa: De 8 a 8, és a dir, 12 hores en total, pedalant. Aquest és el repte que ha proposat el Club Natació Sitges als habitants d'aquesta població. A canvi de la voluntat aquell que vulgui ser solidari amb les malalties minoritàries podrà ser-ho fent 5 minuts d'spinning.

Grup de mares i pares amb fills amb discapacitat / Ajuntament de Sitges

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes volen col·laborar amb La Marató. És per aquest motiu que han preparat un punt de llibre per recollir fons per La Marató. Participen el CEIP E Barrachina, CEIP M.Utrillo, María Ossó, Agnès de Sitges i Escola Pia.

Llars d'Infants Municipals de Sitges La Moixiganga i el Cercolet

Data:

L'entitat informa: Els infants d'aquesta llar faran el racó de La Marató. Hi haurà tot un seguit d'objectes com ho son el logo de La Marató o el telèfon juntament amb informació sobre aquesta causa solidària.

Data:

L'entitat informa: La Moixiganga es convertirà per un dia en un museu, una autèntica sala d'exposicions amb les obres creades pels mateixos artistes de la llar d'infants. A les 17,30 s'obriran les portes, es farà un breu parlament de benvinguda i es podran adquirir les obres a les diverses "botigues del museu" que hi haurà repartides per diferents punts de la llar. Un breu acte musical posarà el punt i final a la festa.

VILANOVA I LA GELTRÚ

Associació Amics del Country de Vilanova i la Geltrú

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una ballada Country Solidària oberta a tots aquells que a més de ser simpatitzants d'arreu de Catalunya del Country tenen el cor solidari.

Associació de Gent Gran de la Mar

Data:

L'entitat informa: Trobada nadalenca de la gent gran de la mar. Aquesta activitat estarà dedicada, com cada any a La Marató de TV3. El sopar i la festa solidària que celebraran animarà als socis i de ben segur faran pujar el marcador de La Marató.

Associació Esportiva Llaguts Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú

Data:

L'entitat informa: L'Associació Esportiva Llaguts Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú organitza un dinar popular. Ens oferiran un menú ben tradicional: fideus rossejats preparats a l'estil mariner de Vilanova. Un àpat que podran tastar tots aquells que vulguin col·laborar amb La Marató.

Casal dels Avis Vilanova Caixa Penedès

Data:

L'entitat informa: Els assistents podran gaudir de l'obra de teatre "Les cosinetes". A més, tampoc hi faltarà la tradicional rifa de la panera de Nadal. Al casal també s'hi practicarà el ioga, la gimnàstica, els balls de saló i s'hi faran manualitats.

Club Esportiu Fons Vilanova

Data:

L'entitat informa: Durant la celebració de la Mitja Marató "Ciutat de Vilanova" es recolliran donatius per La Marató de TV3.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

Anar al contingut