Noguera

ÀGER

Associació de Dones de la Vall d'Àger

Data:

L'entitat informa: Berenar popular i projecció de pel·lícules.

Centre d'Observació de l'Univers / AFACPA

Data:

L'entitat informa: El Centre d'Observació de l'Univers és un gran multiespai lúdic amb l'objectiu de convertir-se en el centre de referència de la docència i divulgació de l'astronomia i la geologia a Catalunya.

ALBESA

Associació de Dones Punt de Trobada

Data:

L'entitat informa: Els voluntaris de l'Associació de Dones Punt de Trobada d'Albesa han organitzat una escala en Hi-Fi per a totes les edats. Cançons i estils de totes les èpoques sonaran el dia de La Marató al centre cívic "La Saleta" d'aquesta població.

ALGERRI

Ateneu Penya Terròs

Data:

L'entitat informa:

ARTESA DE SEGRE

Gimnàs Altis

Data:

L'entitat informa: Petits, grans i més grans, tots ells alumnes del gimnàs Altis, ens tenen preparada una funció ben especial. Es tracta de la representació ballada del famós musical Grease. Un acte amb el que volen reunir, per sisè any consecutiu, el màxim de gent possible. Per finalitzar, l'entitat esportiva celebrarà un sopar popular per a aquells solidaris i solidàries que hi vulguin assistir.

BALAGUER

Ajuntament de Balaguer - Regidoria d'Esports

Data:

L'entitat informa: Actuacions a càrrec de les nenes de l'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica. Hi haurà demostració de balls i coreografies dels diferents grups.

AMPA i Claustre Col·legi Nostra Senyora del Carme

Data:

L'entitat informa: Un any més, festival de Nadal amb la col·laboració dels nens i nenes del col·legi, des de la Llar d'Infants fins a 4t d'ESO. A través d'un eix d'animació nadalenc es podrà gaudir de teatre, poemes, cançons i altres manifestacions artístiques.

Associació de Dones d'Almatà

Data:

L'entitat informa:

Associació de Gent Gran La Noguera

Data:

L'entitat informa: Actuació del grup d'escala en hi-fi "Amics per sempre". Faran un recull de cançons rescatades del bagul dels records: Josep Guardiola, Diango, Rocío Durcal, el Tricicle, i molts més.

Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec

Data:

L'entitat informa: Tómbola solidària amb La Marató de TV3 on participi qui participi hi rebrà un premi. La recaptació aconseguida de la venda dels tiquets anirà destinada a La Marató.

Punt d'Esports Balaguer

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva dedicada a La Marató on tota classe d'activitats esportives s'instal·laran a Balaguer. Spinning, màster class d'aeròbic, latino, demostració d'aeròbic infantil, de taekwondo i campionat masculí i femení de squash seran algunes de les activitats que s'hi podran practicar. Per tancar la festa hi haurà un sopar on no hi faltarà el sorteig de diferents obsequis aportats per establiments de la ciutat.

BELLCAIRE D'URGELL

Associació de Dones Isabelina de Bellcaire d'Urgell

Data:

L'entitat informa: Espectacle de màgia i tot seguit celebració d'un berenar per a tots els assistents. A continuació es realitzarà un sorteig de regals obtinguts de les empreses i particulars del municipi.

BELLMUNT D'URGELL

Associació de Dones 'Les Roselles' de Bellmunt d'Urgell

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones 'Les Roselles' organitza un bingo i un berenar. Coca de sucre i xocolata per a tots els assistents en benefici a La Marató.

BUTSÈNIT D'URGELL

ZER El Sió

Data:

L'entitat informa: A la Zer El Sió, un agrupament de 5 escoles rurals, els alumnes confeccionaran un calendari de l'any 2010. Posteriorment el vendran a les famílies dels diferents pobles.

CAMARASA

Ajuntament de Camarasa

Data:

L'entitat informa: Dinar popular seguit d'un bingo per recaptar diners per La Marató.

CASTELLÓ DE FARFANYA

Associació de Dones de Castelló de Farfanya

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular al local social del poble en suport a La Marató.

CUBELLS

Associació de Dones Mareselva de Cubells

Data:

L'entitat informa: El beneficis de la Loteria de Nadal que ven l'Associació de Dones Mareselva de Cubells es destinaran a La Marató.

Associació de Joves Joqbells!

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Joves Joqbells organitza un bingo solidari i una xocolatada popular per recaptar fons per La Marató.

GERB

Ajuntament de Gerb

Data:

L'entitat informa: Gerb s'uneix per la Marató. Amb un dinar i un bingo popular faran la seva aportació.

LA SENTIU DE SIÓ

El Poble de la Sentiu de Sió

Data:

L'entitat informa: En aquesta ocasió serà l'associació de Dones en col·laboració amb totes les entitats del poble qui preparin el berenar. Un àpat on no hi faltaran els pastissos casolans i on també s'hi jugarà al bingo solidari per La Marató. Us esperen al local social de La Sentiu de Sió.

Data:

L'entitat informa: Els amics de la Botifarra ens conviden a un campionat la tarda del 28 de novembre durant el qual es farà un berenar i un bingo. Ja a la nit hi haurà sopar.

LES AVELLANES

Patronat Cultural de Sant Roc

Data:

L'entitat informa: La plaça major de les Avellanes acollirà el dia 5 de desembre un Mercat de segona mà. Compra el que altres ja no utilitzen per col·laborar amb La Marató.

Data:

L'entitat informa: Camina o pedala per La Marató! Des de la Plaça Major a l'era Mirada. I per recobrar energies no et perdis l'esmorzar popular. Llonganissa a la brasa amb formatge t'estan esperant. Per cada persona que hi participi, 5 euros aniran destinats a La Marató.

MENÀRGUENS

Associació de Dones La Clau de Menàrguens

Data:

L'entitat informa: Les festes nadalenques serveixen d'inspiració d'aquesta entitat de dones que per recaptar fons han organitzat una coral amb temes de Nadal. Un petit refrigeri posarà el punt i final a l'activitat.

MONTCLAR D'URGELL

Jovent de Montclar d'Urgell

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu el Jovent de Montclar d'Urgell recapta fons per La Marató. Ho faran sortejant un lot de Nadal on tots els beneficis que s'hi extreguin seran destinats a La Marató.

MONTGAI

Associació de Dones La Colomina de Montgai

Data:

L'entitat informa: Les diferents associacions del municipi tenen preparades diverses activitats lúdiques durant tot el dia de La Marató. Dinar popular, escala en Hi-Fi i Bingo són alguns exemples.

OS DE BALAGUER

Associació de Dones Els Baulons

Data:

L'entitat informa: Per recaptar fons per la Marató, les dones d'Os de Balaguer faran una crida a tot la població a través d'una xocolatada popular.

Data:

L'entitat informa: La recaptació obtinguda de la tradicional festa de la Castanyada anirà destinada a La Marató.

PENELLES

Associació de Dones Il·lusió

Data:

L'entitat informa: Per setè any consecutiu, l'Associació de Dones Il·lusió, organitza un bingo solidari. Els obsequis seran donacions fetes per comerciants i particulars del poble que tampoc volen descuidar-se de col·laborar amb La Marató.

PONTS

Aiguasport

Data:

L'entitat informa: No et quedis sense bici! Aiguasport se suma a la Marató i organitza una “masterclass” d'spinning per les malalties minoritàries. La masterclass es dividirà en 4 blocs i per participar-hi només cal inscriure’s a la recepció d’Aiguasport fins el dia 12 de desembre.

Associació de Jubilats i Pensionistes de Ponts i Comarca

Data:

L'entitat informa:

Dones Mig Segre - DOMISE

Data:

L'entitat informa: Representació de l'obra teatral "4 nits de 3". A la mitja part, hi haurà un sorteig la recaptació del qual es destinarà a La Marató.

Escola de Ponts

Data:

L'entitat informa: Cursa solidària amb un recorregut simbòlic. Des de P3 fins a sisè de primària amb la participació, a més a més, del professorat i dels pares. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Grup d'escala en Hi-Fi de l'Associació de la Gent Gran

Data:

L'entitat informa: Escala en hi-fi a càrrec de l'Associació de la Gent Gran amb la col·laboració de l'Ajuntament.

PREIXENS

Associació de Dones de Les Ventoses

Data:

L'entitat informa:

TÉRMENS

Associació de Dones Sant Joan de Térmens

Data:

L'entitat informa:

TÉRMENS LAN PARTY

Data:

L'entitat informa: Concentració de cibernautes. Durant 3 dies conviuran sota un mateix sostre, sent l'ordinador el nexe d'unió de tots ells. Es tracta de la Lans Party més gran de Lleida i una on més gent s'hi aplega d'arreu de Catalunya. Tot i que la informàtica és l'excusa de la trobada, aquest any l'activitat va més enllà ja que hi col·laborarà amb La Marató a través de les inscripcions.

TORRELAMEU

Associació de Dones Les Àguedes de Torrelameu

Data:

L'entitat informa:

VILANOVA DE MEIÀ

Associació de Dones La Coma de Meià

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un sopar a les 22h i sorteig de tires amb lots de Nadal.

Anar al contingut