Gironès

AIGUAVIVA

Entitats d'Aiguaviva

Data:

L'entitat informa:

CAMPLLONG

Associació de Fires i Festes de Campllong

Data:

L'entitat informa: Tallers, esmorzar, gimcana i timbalada. En definitiva, una gran festa que esperen els habitants de Campllong on s'hi podrà col·laborar amb La Marató.

CASSÀ DE LA SELVA

Ajuntament de Cassà de la Selva

Data:

L'entitat informa: Marató poètica de 2 hores de durada. També hi haurà xocolata desfeta per als més dolços. Aquells que encara no tinguin pensat els guarniments del Nadal, els podrà comprar a la gent gran de la Residència Sant Josep que els han confeccionat manualment.

AMPA/ Llar d'infants Municipal Taps

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de la llar d'infants també volen aportar el seu petit gra de sorra a La Marató de TV3. Fabricaran ornaments nadalencs que posaran a la venda en una petita paradeta. També hi haurà una xocolatada per a tots els pares, a càrrec de l'AMPA de la Llar d'infants Municipal Taps.

CERVIÀ DE TER

Associació de Dones de Cervià de Ter

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Cervià de Ter (ADOCER) realitza uns tallers de manualitats on es fan postals de Nadal fetes amb punt de creu i decorades amb cintes de colors, centres de porex revestits amb roba de decoració nadalenca i anells fets amb material reciclat. Aquest material ha estat venut per a col•laborar amb La Marató.

Associació de Veïns Raset de Baix

Data:

L'entitat informa: Cervià de Ter difon el missatge de La Marató a través d'una caminada. En aquesta, l'Associació de Veïns Raset de Baix convidarà els seus habitants a fer aportacions voluntàries i recaptar així fons per les malalties minoritàries.

FORNELLS DE LA SELVA

Associació Fornells per La Marató *

Data:

L'entitat informa: Festa Jove amb l'actuació musical de dos grups de les comarques gironines.

Data:

L'entitat informa: Sopar popular, amb l'actuació de Pep Plaza i la celebració d'un ball per a tots els assistents.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

Saint George's School

Data:

L'entitat informa: Durant tot el mes de desembre els alumnes, des de parvulari fins a 2n de batxillerat, vendran bolígrafs, capses i targes. Uns detalls molt idonis per vendre en aquestes dates ja que el seu disseny serà d'inspiració nadalenca. A més, pares, alumnes i personal docent i no docent del centre faran donacions a la causa.

GIRONA

AECS Girona

Data:

L'entitat informa: A través d'un esmorzar aquest grup d'estudiants de Ciències de la Salut recaptaran fons per a la investigació de les malalties minoritàries. Es vendran creps, pastes, entrepans i d'altres a un preu assequible i s'oferirà informació sobre aquest tipus de malalties. D'altra banda, un torneig de futbol ajudarà a engreixar la recaptació.

CEIP Taialà

Data:

L'entitat informa: A l'escola es realitzarà un festival de Nadal, on els nens i nenes faran un seguit d'actuacions en solidaritat amb La Marató de TV3.

Club d'Atletisme Girona / Servei Municipal de l'Ajuntament de Girona

Data:

L'entitat informa: La prova consistirà en que 2 atletes del Club Atletisme Girona recorreran la distància de la marató (42,195 km) donant voltes a un circuit urbà, fins a completar la distància. L'objectiu serà mobilitzar tant a atletes populars com ocasionals, a caminants i a ciutadans que ho desitgin per fer una donació per La Marató de TV3 i realitzar 1 o més voltes acompanyant a aquests 2 atletes.

Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya de l'escola IPSI de Barcelona

Data:

L'entitat informa: El Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya oferiran la cantata Els Pastorets d'Albert Guinovart i Jordi Galcerán. Una cantata original, dinàmica i divertida basada en el tradicional conte de Folch i Torres, que el Cor Vivaldi i el conjunt instrumental que l'acompanya interpreten de forma exquisida incorporant, com cada any, unes coreografies i escenografia molt plàstiques i espectaculars.

Escola Marta Mata

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una fira benèfica on es venen ornaments de Nadal. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Espressium

Data:

L'entitat informa: L'Entitat Espressium instal·larà una carpa al bell mig de Girona per a degustar cafès. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

GESTMUSIC ENDEMOL, S.A.U

Data:

L'entitat informa: Enregistrament de la segona gala del programa "Buscant La Trinca" a l'Auditori de Girona. L'acte servirà per buscar els tres protagonistes del film que posteriorment dirigirà Joaquim Oristrell. S'hi podrà assistir com a públic i l'import íntegre de la venda de les entrades anirà destinat a La Marató.

IES Jaume Vicens Vives

Data:

L'entitat informa: Els alumnes d'ESO realitzaran dibuixos relacionats amb l'ambient nadalenc, acompanyats de poemes elaborats per ells mateixos. Un concurs seleccionarà els millors dibuixos i poemes, que s'editaran i es posaran a la venda. La recaptació aconseguida es destinarà a La Marató.

MPS i Nadark Esdeveniments

Data:

L'entitat informa: "Girona té corda", és una acció que neix l'any 1996 fruit de l'esperit solidari de l'empresa Nadark Esdeveniments. Durant el matí es programen diferents estirades de corda solidàries amb participants de diferents estaments socials, polítics i empresarials de Girona.

Percuart per La Marató

Data:

L'entitat informa: El dia 12 Girona tronarà a ritme de timbal. Hi haurà cercavila de percussió pels carrers de la ciutat a càrrec del grup Percuart.

Sanitas Residencial Gerunda

Data:

L'entitat informa: Residents, treballadors i familiars del centre vertebraran aquesta jornada festiva on no hi faltaran els tallers de manualitats.

Sol.Sol

Data:

L'entitat informa: Aquest centre d'estètica regala sessions de sol, manicures i maquillatge per a la gent que vulgui col·laborar amb La Marató. Un esmorzar, un pica-pica, una xocolatada i música en directe ajudaran a engreixar el fons per a les malalties minoritàries. D'11 a 15 hores.

Universitat de Girona i Dipsalut

Data:

L'entitat informa: Dissabte i diumenge la Universitat de Girona i Dipsalut, l'organisme de salut pública de la Diputació de Girona, se sumen als actes de La Marató ubicant una carpa a la Plaça Constitució un Centre de Salut. Tothom que vulgui apropar-se podrà prendre's la pressió, fer-se un anàlisi de glucosa en sang, sotmetre's a un electrocardiograma, relaxar-se en un massatge terapèutic, conèixer els avantatges d'una bona nutrició amb els cuiner de la comarca i participar d'una cursa de relleus de 12hores en una cinta estàtica. El fons que es recapti amb aquestes activitats es donaran a la Fundació La Marató.

Xaranga Damm-er

Data:

L'entitat informa: Aquest grup de joves que toquen instruments de vent i percussió faran sonar els saxos, les trompetes, el trombó, la trompa, el bombo i la caixa per La Marató. A la Rambla Llibertat de Girona oferiran un concert de nadales a partir de les 12 del migdia.

LLAGOSTERA

Col·lectiu Pro-Marató TV3 de Llagostera

Data:

L'entitat informa: Mercat de segona mà durant la fira de Nadal a la plaça de Catalunya. A la tarda, xocolatada popular organitzada pel G.E. Bell-Matí, la recaptació de la qual anirà destinada a La Marató. A més a més l'Ajuntament col·labora amb activitats infantils.

LLAMBILLES

Centre Cultural Sant Cristòfol

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del Centre Cultural Sant Cristòfol de Llambilles exposaran manualitats i restauracions realitzades per ells mateixos.

QUART

Unió Esportiva de Quart

Data:

L'entitat informa: La Unió Esportiva de Quart ja fa més de 20 anys que realitza una Quina Popular durant els dies de Nadal. Aquest any, serà el tercer que la quina és solidària amb La Marató. Tot el que es recapti s'aportarà al fons per les malalties minoritàries.

SALT

Col·legi Mare de Déu del Roser - Dominiques de Salt

Data:

L'entitat informa: Els alumnes d'aquesta escola ens ofereixen tota una sèrie de cançons tradicionals i danses modernes. Els nens i les nenes creen les seves pròpies lletres i coreografies. Aquest any, les danses seran amb temes de Michael Jackson i les nadales amb música de les pel·lícules de Walt Disney. Aquesta és una activitat dirigida a les famílies dels alumnes de l'escola.

Col·legi Pompeu Fabra

Data:

L'entitat informa: Lectura de poemes i textos compaginats amb explicacions, breus i concises, sobre les malalties minoritàries. L'espectacle es complementa amb la projecció d'imatges i un fons musical que acompanya les lectures. Les lectures les realitzaran alumnes, pares i mares del Col·legi Pompeu Fabra.

SANT ESTEVE DE GUIALBES

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

SANT GREGORI

Associació de Dones de la Vall del Llémena

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de la Vall del Llémena vendrà bijuteria feta per la Fundació Ramon Noguera de Girona i per l'agenda Llatinoamericana. Els beneficis aniran destinats a La Marató.

SANT JULIÀ DE RAMIS

Comissió d'Entitats per La Marató

Data:

L'entitat informa: Sopar popular i ball en benefici a La Marató de TV3.

SANT MARTÍ DE LLÉMENA

Organitzadors Cavalcada de Reis de Llorà

Data:

L'entitat informa:

SARRIÀ DE TER

Centre d'Esplai Mijac - PL de Sarrià de Ter

Data:

L'entitat informa: Els nens de l'Esplai Mijac organitzen una arrossada solidaria i un sorteig en benefici a La Marató de TV3.

VILABLAREIX

Ajuntament de Vilablareix

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva amb diverses activitats dedicades a La Marató que inclouen jocs per a la mainada, dinar popular i una quina.

Anar al contingut