Anar a la navegació principal

Anar a la navegació secundària

Presentació de projectes

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals regula el procediment de presentació, selecció, tramitació i contractació de projectes destinats a integrar-se en l'oferta de continguts dels seus mitjans o d'altres productes. Ho fa a través de normes públiques de contractació i de la publicació de les necessitats de continguts que es poden consultar en aquest espai, per a projectes en règim de producció associada, de coproducció o per a altres tipus de projectes.

Periòdicament, i en funció de les necessitats de programació, la CCMA emet convocatòries públiques per a la presentació i selecció de continguts audiovisuals. No obstant això, també es poden presentar projectes sense necessitat d'una convocatòria explícita.

 

CONVOCATÒRIES VIGENTS:

 • 4a Crida arran del conveni entre la CCMA i l'ICEC Convocatòria de projectes audiovisuals amb l'objectiu de buscar nous talents i formats de continguts per al canal 33.
  Consulteu aquí les bases de la crida. Oberta fins al 16 de juliol.
   
 • Crida ficció Super3 2021. Convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA per a la presentació de propostes de serveis de producció del nou projecte de ficció del Super3
  Consulteu aquí les bases de la crida. Oberta fins al 2 de juliol.
   
 • Crida entreteniment ràdio 2021-2022. Convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA per a la selecció de projectes de continguts d'entreteniment per a la ràdio.
  Consulteu aquí les bases de la crida. Oberta fins al 18 de juny.
   
 • Crida Cultura 2021. Segona crida conjunta de la CCMA i el Departament de Cultura per al foment d'obres audiovisuals i cinematogràfiques catalanes.
  Consulteu aquí les bases de la crida.
  Consulteu aquí la resolució provisional de la crida
   
 • Crida making of El disc de La Marató. Convocatòria per a la petició d'ofertes per a la contractació de serveis de producció de les gravacions de les intervencions dels diferents artistes que participaran en el disc de La Marató 2021.
 • Consulteu aquí les bases de la crida.
   
 • Crida sèries de ficció 2021. Convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA per a la selecció de projectes audiovisuals de ficció per a televisió.
  Consulteu aquí les bases de la crida.

 

CONVOCATÒRIES ANTERIORS:

Anar al contingut