Anar a la navegació principal

Presentació de projectes

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals regula el procediment de presentació, selecció, tramitació i contractació de projectes destinats als seus mitjans o d'altres productes a través de les normes públiques de contractació i de la publicació de les necessitats de continguts.

La selecció i contractació de projectes audiovisuals destinats a integrar-se en l'oferta de continguts dels mitjans de la CCMA es fa d'acord amb la "Norma reguladora del procediment de selecció i contractació de continguts audiovisuals per als mitjans de comunicació de la CCMA".

A l'espai de Presentació de projectes audiovisuals segons la Norma reguladora trobareu tota la documentació, indicacions, formularis i models necessaris per a la presentació de projectes audiovisuals, així com la mateixa Norma i les convocatòries vigents de les necessitats de continguts que, periòdicament, i en funció de les necessitats de programació, emet la CCMA. També es poden presentar projectes sense necessitat d'una convocatòria explícita.

 

ALTRES TIPUS DE PROJECTES. CONVOCATÒRIES VIGENTS:

Crida univers sonor informatiu 3cat
Crida de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA per a l'univers sonor informatiu de 3Cat
Consulteu aquí les bases de la crida.
Relació de titulars de les propostes que passen a la 2a fase

 

ALTRES TIPUS DE PROJECTES. CONVOCATÒRIES ANTERIORS:

Crida producció disc La Marató 2024 
Convocatòria per a la petició d'ofertes per a la contractació de serveis de producció artística i musical per al disc de "La Marató" de l'edició de 2024, de la societat mercantil Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA
Consulteu aquí les bases de la crida.
Resolució de la preselecció.

Crida making of disc La Marató 2024
Convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA per a la selecció de la producció del making of del disc de la Marató 2024
Consulteu aquí les bases de la crida
Resolució de la preselecció.

Crida Making of llibre i disc La Marató 2023 
Convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA per a la selecció de la producció del making of del disc de la Marató 2023
Bases de la crida
Resolució de la crida

Crida producció making of del disc de La Marató 2022
Convocatòria de Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA per a la petició d'ofertes per a la contractació de serveis de producció de les gravacions de les intervencions dels diferents artistes que participaran en el disc de La Marató 2022..
Bases de la crida .

Crida per a productors del disc de La Marató 2022 
Convocatòria de Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA per a la petició d'ofertes per a la contractació de serveis de producció artística i musical per al disc de La Marató de l'edició de 2022.
Bases de la crida.

 

 

Anar al contingut