Anar a la navegació principal

Presentació de projectes

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals regula el procediment de presentació, selecció, tramitació i contractació de projectes destinats als seus mitjans o d'altres productes a través de les normes públiques de contractació i de la publicació de les necessitats de continguts.

La selecció i contractació de projectes audiovisuals destinats a integrar-se en l'oferta de continguts dels mitjans de la CCMA es fa d'acord amb la "Norma reguladora del procediment de selecció i contractació de continguts audiovisuals per als mitjans de comunicació de la CCMA".

A l'espai de Presentació de projectes audiovisuals segons la Norma reguladora trobareu tota la documentació, indicacions, formularis i models necessaris per a la presentació de projectes audiovisuals, així com la mateixa Norma i les convocatòries vigents de les necessitats de continguts que, periòdicament, i en funció de les necessitats de programació, emet la CCMA. També es poden presentar projectes sense necessitat d'una convocatòria explícita.

 

ALTRES CONVOCATÒRIES RECENTS

Crida producció disc La Marató 2024 
Convocatòria per a la petició d'ofertes per a la contractació de serveis de producció artística i musical per al disc de "La Marató" de l'edició de 2024, de la societat mercantil Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA
Consulteu aquí les bases de la crida.
Resolució de la preselecció.

Crida making of disc La Marató 2024
Convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA per a la selecció de la producció del making of del disc de la Marató 2024
Consulteu aquí les bases de la crida
Resolució de la preselecció.

Anar al contingut