Anar a la navegació principal

Anar a la navegació secundària

Presentació de projectes

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals regula el procediment de presentació, selecció, tramitació i contractació de projectes destinats a integrar-se en l'oferta de continguts dels seus mitjans o d'altres productes. Ho fa a través de normes públiques de contractació i de la publicació de les necessitats de continguts que es poden consultar en aquest espai, per a projectes en règim de producció associada, de coproducció o per a altres tipus de projectes.

Periòdicament, i en funció de les necessitats de programació, la CCMA emet convocatòries públiques per a la presentació i selecció de continguts audiovisuals. No obstant això, també es poden presentar projectes sense necessitat d'una convocatòria explícita.

 

CONVOCATÒRIES VIGENTS:

 • Crida Cultura 2021. Segona crida conjunta de la CCMA i el Departament de Cultura per al foment d'obres audiovisuals i cinematogràfiques catalanes.
  Consulteu aquí les bases de la crida, oberta fins el 14 maig.
   
 • Crida Making of El disc de La Marató. Convocatòria per a la petició d'ofertes per a la contractació de serveis de producció de les gravacions de les intervencions dels diferents artistes que participaran en el disc de La Marató 2021.
  Consulteu aquí les bases de la crida, oberta fins al 30 d'abril.
   
 • Crida sèries de ficció 2021. Convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA per a la selecció de projectes audiovisuals de ficció per a televisió.
  Consulteu aquí les bases de la crida, oberta fins al 30 d'abril.

 

CONVOCATÒRIES ANTERIORS:

Anar al contingut