Anar a la navegació principal

Presentació de projectes

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals regula el procediment de presentació, selecció, tramitació i contractació de projectes destinats als seus mitjans o d'altres productes a través de les normes públiques de contractació i de la publicació de les necessitats de continguts.

La selecció i contractació de projectes audiovisuals destinats a integrar-se en l'oferta de continguts dels mitjans de la CCMA es fa d'acord amb la "Norma reguladora del procediment de selecció i contractació de continguts audiovisuals per als mitjans de comunicació de la CCMA".

A l'espai de Presentació de projectes audiovisuals segons la Norma reguladora trobareu tota la documentació, indicacions, formularis i models necessaris per a la presentació de projectes audiovisuals, així com la mateixa Norma i les convocatòries vigents de les necessitats de continguts que, periòdicament, i en funció de les necessitats de programació, emet la CCMA. També es poden presentar projectes sense necessitat d'una convocatòria explícita.

 

ALTRES CONVOCATÒRIES RECENTS

Crida per a la producció artística i musical per al disc de "La Marató" 2023 
Consulteu aquí les dades de la crida.

Anar al contingut