Pla d'Urgell

BARBENS

Associació de Dones Cimbori

Data:

L'entitat informa: Barbens inicia la seva col·laboració amb La Marató gràcies al col·lectiu de dones de la població. I ho farà sense que hi falti de res: representació en hi-fi, ball de bastons a càrrec dels nens de l'escola Sant Roc, ball country, caramelles i coral. A més hi haurà compra-venda de productes elaborats per voluntaris. A partir de les 4 de la tarda al poliesportiu.

BELL-LLOC D'URGELL

Associació de Dones Flor de Lis

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Flor de Lis organitza una actuació d'escala en hi-fi per voluntaris i aficionats, un sorteig de regals oferts pels establiments del poble i un tast de coca i moscatell. També realitzen conferències sobre les malalties mentals a càrrec dels Drs. Salvador Vila i Marta Massana.

CASTELLNOU DE SEANA

Associació de Dones Terra Baixa

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu, les dones de Castellnou de Seana engrescaran el poble amb un bingo solidari. A continuació, berenar per a tots els assistents a càrrec de l'Ajuntament del municipi.

Grup Escala en Hi-FI

Data:

L'entitat informa:

EL PALAU D'ANGLESOLA

Associació de Dones del Palau d'Anglesola

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones del Palau d'Anglesola celebrarà la Diada de Santa Llúcia, la seva patrona. Durant la celebració s'oferirà un berenar acompanyat d'una actuació musical. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

EL POAL

Associacions del Poal

Data:

L'entitat informa: Les entitats unides del Poal tornen a col·laborar amb La Marató. Aquesta vegada recaptaran diners a través d'una festa que faran el 6 de desembre al casal del municipi on no hi faltarà la tirada de bitlles i el dinar popular.

FONDARELLA

Associació de Dones de Fondarella

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí, l'Associació de Dones la Fondarella organitza un esmorzar a base de xocolata desfeta i coca al recinte del mercat dels diumenges.

GOLMÉS

Associació de Dones l'Argelaga

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones l'Argelaga organitza un berenar de coca i xocolata desfeta per a tots els assistents.

Esplai de Jubilats de Golmés

Data:

L'entitat informa: Durant tota la tarda es realitzaran bingos i se sortejaran regals i obsequis. Després, entre tots els assistents es farà un berenar i una torronada.

Laura Sarri i Entitats de Golmés

Data:

L'entitat informa: Realització d'un calendari solidari, a càrrec de les associacions del poble de Golmés. Les fotografies s'han realitzat durant el mes de setembre i el calendari està previst que estigui a la venda a partir de novembre. Aquells que vulguin adquirir-lo podran adreçar-se a les botigues i bars del poble.

IVARS D'URGELL

Associació de Dones de l'Estany d'Ivars i Vallverd

Data:

L'entitat informa: Entre les 4 de la tarda i les 9 del vespre, es duran a terme diferents activitats, entre elles, la IV Trobada de Puntaires, que aplegarà 300 dones, la venda de pastissos i braços de gitano de mig metre i una rifa.

LINYOLA

Ajuntament de Linyola

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una xocolatada i rifa en benefici de La Marató de TV3.

Associació de Dones - ADOLI

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones organitza un berenar amb xocolatada i coca per a tot el poble. Grans i petits tindran l'oportunitat de col·laborar amb aquesta causa solidària.

MOLLERUSSA

Agrupament Escolta i Guia Calmet

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'agrupament canten per La Marató. Interpretaran nadales pels carrers del municipi i posaran el punt i final a l'acte amb una torronada a la plaça de l'Ajuntament.

La Xarxa

Data:

L'entitat informa: El diumenge 12 de desembre l'Associació "La Xarxa" se solidaritza amb La Marató de TV3 organitzant un Festival amb diferents actuacions de vàries entitats de la ciutat com: Centres Escolars, Escola de música, Escola de Dansa i d'altres.

SIDAMÓN

Penya Blaugrana de Sidamón

Data:

L'entitat informa: Durant la vigília de l'arribada dels Reis Mags d'Orient, la Penya Blaugrana de Sidamón organitza una xocolatada solidària per a tot el poble.

TORREGROSSA

Ajuntament de Torregrossa

Data:

L'entitat informa:

Associació de Dones Busca Temps

Data:

L'entitat informa:

VILANOVA DE BELLPUIG

Associació de Dones Anjua

Data:

L'entitat informa: Berenar popular, concurs de bitlles i recaptació de diners per part dels establiments de la població.

VILA-SANA

Associació de Dones de Vila-sana

Data:

L'entitat informa: Desfilada de moda i berenar en benefici de La Marató.

Anar al contingut