Terra Alta

ARNES

Associació de Dones d'Arnes - ADDA

Data:

L'entitat informa: Aquesta serà la sisena xoriçada solidària amb La Marató. L'acte tindrà lloc a la plaça de la Vila d'Arnes i hi esteu tot convidats.

BATEA

Associació de Dones "La Templada" / Associació Juvenil ADEBA

Data:

L'entitat informa: Les dones de l'Associació vendran números per la rifa d'unes cistelles confeccionades per elles mateixes. Tot seguit celebraran un concert de Nadal a càrrec de la coral de Sant Miquel. Adults, joves i nens donaran el do de pit per La Marató.

Centre Cultural i Recreatiu "Sant Isidre"

Data:

L'entitat informa:

Patronat Pro Batea

Data:

L'entitat informa: Caminada per un dels llocs més emblemàtics de Batea, els forts.

BOT

Associació de Dones La Donzella de Bot

Data:

L'entitat informa: Es tracta d'una caminada de 4 quilòmetres al llarg de la Via Verda de la Terra Alta que finalitzarà amb un esmorzar popular al Club Esportiu Bot.

CASERES

Associació Cultural Algars

Data:

L'entitat informa: Coincidint amb la 2a Fira del Tocino i Festa de les Talladetes, l'associació celebrarà un bingo popular. La recaptació obtinguda anirà íntegrament a La Marató.

CORBERA D'EBRE

Associació de Jubilats de Corbera d'Ebre

Data:

L'entitat informa:

Comissió de Festes de Corbera d'Ebre

Data:

L'entitat informa: El bingo popular serà el reclam per recaptar diners, una recaptació que servirà per a la investigació mèdica de les malalties minoritàries.

GANDESA

Associació de la Dona Gandesana i Grup de teatre La Farsa

Data:

L'entitat informa:

Associació Nom Calsigos i La Dona Gandesana

Data:

L'entitat informa:

CEIP Puig Cavaller

Data:

L'entitat informa: A la cursa solidaria participarà tota la comunitat educativa. D'altra banda, també es farà el tradicional concert de Nadal que ofereixen a les famílies els xiquets i xiquetes de l'escola i on s'hi interpretarà cant coral amb acompanyament instrumental.

IES Terra Alta

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de novembre, els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4rt d'ESO i els de primer d'ESO del SES Les vinyes realitzaran polseres a la classe d'educació visual i plàstica. Al desembre, aniran pels pobles de la comarca de la Terra Alta fent una venda solidària. Tota la recaptació aconseguida anirà destinada a La Marató.

HORTA DE SANT JOAN

Col·lectiu de dones Bàrbara

Data:

L'entitat informa: Sopar solidari a càrrec del col·lectiu de dones Bàrbara.

LA FATARELLA

Associació de Jubilats i Pensionistes de la Fatarella

Data:

L'entitat informa:

Escola Municipal de Música de la Fatarella

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'Escola Municipal de Música tampoc podien faltar aquest any a la cita amb La Marató. Hi actuaran les corals, els grups de cambra, els conjunts instrumentals de l'escola i molts més. Per assistir només caldrà fer una aportació voluntària. A partir de les 6 de la tarda a la Sala de ball del Casal.

LA POBLA DE MASSALUCA

Associació de Dones La Trobada

Data:

L'entitat informa:

VILALBA DELS ARCS

Associació de Dones de Vilalba dels Arcs

Data:

L'entitat informa: Durant el matí, un tómbola benèfica a la Cofradia de Vilalba dels Arcs serviran per recaptar fons per la Marató de TV3. Ja a la tarda, l'espectacle a càrrec de totes les entitats del poble, amb xocolatada per a tots els assistents, prendrà el relleu. També hi haurà actuacions de les Majorettes i la Banda de Cornetes i Tambors de la localitat, de l'Agrupació Musical de Vilalba dels Arcs, del grup de rock "The Hormigon Sound", del Grup de Dansada de Vilalba dels Arcs, de la Rondalla, dels alumnes de l'escola CEIP El Diví Mestre i, finalment, de Llorenç Vallespí i Malgà que ens amenitzarà amb la seva harmònica. Tot això, serà presentat per la Srta. Fernanda Ferrús Cugat, i la decoració de l'espectacle, anirà a càrrec del Grup de Teatre La Pirindola.

Anar al contingut