Barcelonès

BADALONA

Associació Judo Baetulo/ Federació Catalana de Judo

Data:

L'entitat informa: Prop de 1000 nens de Catalunya aportaran joguines per la campanya "cap nen sense joguina" i quimonos en bon estat pels nens necessitats de Senegal, Algèria, el Congo i el Marroc. Cada assistent també aportarà un euro i la recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Escola Llevant

Data:

L'entitat informa: L'escola organitza el Concert de Nadal per les famílies. Tots els alumnes hi participen en la mesura de les seves possibilitats, ja sigui cantant, ballant o essent els protagonistes.

Escoles de Dansa Stil i Moviment-2 de Badalona

Data:

L'entitat informa: Espectacle de dansa organitzat per les Escoles de Dansa Stil i Moviment-2 de Badalona. Els alumnes de les escoles ballaran diferents tipus de dansa com el clàssic, contemporani o el hip hop.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

BARCELONA

AFACPA, Associació de Familiars i Afectats de Chiari i Patologies Associades

Data:

L'entitat informa: Projecte Vaca organitza el festival teatral Novembre Vaca. Del 5 al 28 de novembre, trobada entre les "vaques" i el públic. Una mostra de diverses activitats, productes de la creació multidisciplinària i el mestissatge artístic.

Data:

L'entitat informa: Tarda de cantada d'havaneres al Centre Catòlic de Sants dels grups: Blau Mediterrà, El Cano, Mar Endins, Montjuïc, Port Bo, Port Vell organitzat per l'Associació de Familiars i Afectats de Chiari i Patologies Associades i So Joan Carles. De 18 a 21 hores al Centre Catòlic de Sants.

AMPA del CEIP Prosperitat /AMPA CEIP Tibidabo

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de 6è del col·legis públics Prosperitat i Tibidabo de Barcelona, vendran esmorzars per recaptar diners per La Marató. Aquest acte té lloc dins les activitats de Temps en família, amb una Mostra d'activitats musicals extraescolars i grups de música del barri.

ARMIC ONCE- EA3RKR

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 12 i 13 de desembre, Marató de Radioaficionats, o el que és el mateix transmissió simultània de múltiples estacions de radioaficionats amb connexions a diferents països. D'aquesta manera Armic ONCE farà d'altaveu de La Marató i donarà a conèixer la causa arreu del món. Conferències, una petita exposició de ràdio i tallers per als nens i joves seran altres de les activitats que s'hi organitzaran. A més, es vendran revistes solidàries de CQ Radio Amateur i se sortejarà material i equips per recaptar fons per les malalties minoritàries. També s'emetrà un programa especial de Ràdio 4.

Associació Beach Tennis Catalunya

Data:

L'entitat informa: Trobada lúdica esportiva i torneig amateur de tenis platja.

Associació de Balls de Swing de Barcelona

Data:

L'entitat informa: Concert de swing en directe a la sala Be Cool.

Associació de Comerciants Creu Coberta

Data:

L'entitat informa: Els nens de primària de l’escola Joan Pelegrí faran diferents objectes i cartells que tinguin a veure amb les malalties minoritàries. Amb la col·laboració de l’associació de Comerciants Creu Coberta els dies 12 i 13 de desembre, posaran una carpa al carrer Creu Coberta Cantonada Torre d’en Damians. Aquí es vendran els productes que els nens de l’escola han fet.

Associació de comerciants del Mercat de Santa Caterina

Data:

L'entitat informa: L'Associació de comerciants del Mercat de Santa Caterina oferirà una xocolatada solidària. Tothom podrà degustar la seva xocolata i alhora ser solidari.

Associació de Concessionaris del Mercat del Vall d'Hebron

Data:

L'entitat informa: El dia de La Marató apropat al mercat! Xocolatada i melindros per a tots els clients i amics que hi vulguin acostar-se. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Associació de Joves Estudiants de Catalunya

Data:

L'entitat informa: Impulsada des d'una associació d'estudiants compromesos, arriba a Barcelona una jornada solidària i festiva amb diverses activitats per a infants, joves i adults. L'objectiu serà recaptar fons per la investigació de les malalties minoritàries. Poden comprar les entrades-donatiu de 3€ al Centre Cívic Font de La Guatlla al carrer Rabí Ruben 22-26 i a la seu de AJEC al carrer Junta de Comerc 26.

Associació de Puntaires de Sant Andreu

Data:

L'entitat informa: Les sòcies de l'Associació de puntaires de Sant Andreu organitzaran una venda de detalls nadalencs i bijuteria confeccionats amb puntes de coixí.

Associació de Veïns d'Hostafrancs

Data:

L'entitat informa: "Coneix a la Malmi". Vine a escoltar el conte de la Malmi. Versionant un conte tradicional "La sopa de pedres" coneixerem algunes de les Malalties Minoritàries i entre tots descobrirem com podem ajudar i col·laborar. Al Casal Cívic Estació de Magòria.

Data:

L'entitat informa: "Balla amb la Malmi". El duet Magòria Express amenitzarà la tarda amb el ball de músiques d'ara i de sempre. Hi haurà una entrada-donatiu de 2€ per les Malalties Minoritàries.

Data:

L'entitat informa: "La sopa de pedres de la Malmi". Tots els veïns i veïnes que ho desitgin podran apropar-se al jardí del Casal per ajudar a la Malmi a cuinar la seva sopa de pedres. Entre tots ajudarem a reunir els ingredients per fer la sopa. Un àpat que es repartirà a les 8 del vespre a tothom que vulgui col·laborar i fer un donatiu per La Marató.

Associació Els Amics de la Plaça Santa Madrona i Parròquia de Lurdes

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu els amics de la plaça Santa Madrona i la Parròquia de Lurdes organitzen actes per La Marató. Aquest vegada hi haurà música, ball, contes, sardanes, botifarrades i moltes més activitats. Tots els donatius seran ben rebuts per ajudar la investigació de les Malalties Minoritàries.

Associació Musical Markatú Batucada

Data:

L'entitat informa: Dissabte 19 l'entitat Associació Musical Markatú Batucada organitza unes taules informatives. Concert de percussió per La Marató de l'entitat Markatú Batucada al Portal de l'Àngel de Barcelona.

Ateneu de Sant Andreu

Data:

L'entitat informa: Musical amb les cançons del grup ABBA, amb ball, música, però sobretot molta gresca que arribarà de la mà del grup de teatre ''Que no canó!'' i el grup de ball ''Limited edition''. L'entrada serà de 2€ i tots els diners recaptats s'entregaran a La Marató de TV3. Els trobaràs a l'Ateneu de Sant Andreu a partir de les 18h.

BALLASWING

Data:

L'entitat informa: Balla swing amb una selecció de música a càrrec dels professors de Ballaswing.cat. Hi haurà swing, lindy hop, balboa, charleston i molts més. I a la mitjanit, classe oberta de Jazz steps.

Ballet Folclòric de Sarrià - Esbart Sarrià

Data:

L'entitat informa: Recital de danses tradicionals catalanes i de les Illes. L'actuació anirà a càrrec del Ballet Folklòric de Sarrià, l'Esbart de Gavà i l'Esbart d'Eivissa.

Barcelona Bubble Events

Data:

L'entitat informa: Si vols descobrir l'art de fer bombolles de sabó gegants, l'entitat Barcelona Bubble Events ensenyarà com s'han de fer als més petits i els seus pares. Els assistents podran gaudir d'estris per fer bombolles d'arreu del món. Aquesta activitat familiar està dirigida a totes aquelles persones amb l'esperit jove que vulguin passar una bona estona jugant a fer les bombolles de sabó. Els trobaràs durant el matí a la Plaça Catalunya.

Bàsquet Ateneu Montserrat

Data:

L'entitat informa: Fes un bàsquet per La Marató! Per cada cistella que es puntuï durant els partits de bàsquet del cap de setmana, el club aportarà una quantitat de diners que es donarà a La Marató de TV3.

Casal Corpus de Teatre

Data:

L'entitat informa: Els dies 19, 20 de desembre i 2, 3 de gener es representarà l'obra "Una història de Pastorets" interpretada pel Grup Infantil i Juvenil del Casal Corpus Grup de Teatre. Una part de la recaptació anirà a destinada a La Marató de TV3.

Casal de Gent Gran Carlit

Data:

L'entitat informa:

Casal de Gent Gran d'Horta

Data:

L'entitat informa: Els dies 12 i 13 de desembre dos balls de tarda amenitzaran la gent gran d'Horta. Els participants, per poder accedir al ball, hauran de fer una donació mínima d'1€.

Data:

L'entitat informa: Caminada popular. La gent gran d'Horta faran una donació mínima de 2€ i caminarà per les malalties minoritàries.

Casal de Gent Gran de la Vall d'Hebron

Data:

L'entitat informa: Durant una hora els socis del casal descobriran la vessant sud de Collserola. Amb aquesta caminada la gent gran de la Vall d'Hebron aportarà el seu granet de sorra per les malalties minoritàries.

Data:

L'entitat informa: La Gent Gran de la Vall d'Hebron ballarà per la causa solidària de la Marató. Faran una exhibició de diversos balls que es fan actualment al casal.

Casino de Barcelona - Grup Peralada

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un dinar amb les associacions de malalts i recollida de la recaptació aconseguida durant la setmana.

Centre Moral i Cultural del Poblenou

Data:

L'entitat informa: Celebrant el centenar de l'entitat representaran l'obra nadalenca L'Estel de Natzaret. A l'entreacte es durà a terme el sorteig d'una panera de productes de "Casa de Naïm" i la recaptació obtinguda del sorteig es destinarà íntegrament a La Marató, juntament amb una aportació de l'entitat. Els trobaràs veure els dies 3 i 10 de gener.

Centre Moral i Instructiu de Gràcia 'El Centre'

Data:

L'entitat informa: La Coral Baluern ens ofereix el tradicional concert de Nadal que tindrà lloc a les 12 hores del diumenge dia 20. A la tarda l'obra Els Pastorets de Josep M.Folch i Torres prendrà el relleu a partir de les 6 de la tarda. L'actuació anirà a càrrec del Grup de Teatre d'El Centre.

Club Tennis Barcino

Data:

L'entitat informa: El Club Tennis Barcino organitzen una pool benèfica de dòmino a les 16:30h. La recaptació dels participants i els donatius dels voluntaris aniran destinats a La Marató de TV3.

Col·lectiu de Voluntaris de Torre Llobeta

Data:

L'entitat informa: Durant tot el trimestre s’han estat recollint diners a través de les inscripcions als tallers de voluntaris. Com a cloenda d’aquesta activitat el dia 9 de desembre d’11 a 14 h tindrà lloc el mercat solidari on es vendran els treballs fets als 27 tallers de voluntaris.

Col·legi Pare Manyanet

Data:

L'entitat informa: Aprofitant els festivals de Nadal que tindran lloc del 14 al 16 de desembre a l'amfiteatre de l'escola, l'alumnat de sisè, s'encarregarà de recaptar fons per la causa de La Marató. Pares, mestres i familiars assistents aportaran la seva solidaritat.

Corredors.cat

Data:

L'entitat informa: Corredors.cat proposa diferents curses al llarg de 24 hores. Hi haurà cursa de resistència de 24h i 6h, curses de 5 i 10 quilòmetres, cursa de relleus de 4 X 400m, cursa d'eliminació, decatló nocturn així com activitats atlètiques per als infants. Les activitats començaran a partir de les 11h del matí del 19 de desembre. Per més informació poden adreçar-se al web: http://24hores.corredors.cat/

COSMOCAIXA / AFACPA

Data:

L'entitat informa: L'observació del Sol mai es pot fer directament, ja que pot causar danys irreversibles als ulls. Des de les Agrupacions astronòmiques, els aficionats a l'astronomia fan servir instruments per a la seguretat. Amb aquestes tècniques es pot captar la part més externa del Sol i es poden veure fenòmens com les magnífiques protuberàncies, o el que és el mateix, les projeccions de gas; de gran mida i amb infinites formes. L'activitat estarà dirigida a tots els públics de totes les edats.

Delegacions d'Estudiants de la UPC - Facultat de Matemàtiques i Estadística

Data:

L'entitat informa: A l'entrada de la facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC aquests alumnes vendran xocolata desfeta amb melindros. El preu de cada got de xocolata serà d'1€ i el que recaptin ho aportaran a La Marató.

Equip Escolar de Natació Sincronitzada del col·legi Maristes La Immaculada

Data:

L'entitat informa: L'equip escolar de natació Sincronitzada Maristes la Immaculada realitzarà l'exhibició de Nadal amb 8 coreografies inspirades en la música clàssica i un final amb 55 nedadores.

Escola Bonanova

Data:

L'entitat informa: Esmorzars solidaris, presa de la pressió arterial, venda de llibres de segona mà i una festa per als alumnes. Aquests son els actes que esperen els alumnes de l'Escola Bonanova per recaptar diners per La Marató.

Escola de Dansa Yisbell

Data:

L'entitat informa: Diferents tallers de dansa, maquillatge, fotografia, dibuix, tómbola, xocolatada, joc de les estàtues ballarines es donaran cita a la Plaça Sarrià. Una actuació de la Companyia de Dansa "les Perles" completen els actes d'aquesta entitat.

Escola Infantil Kasperle

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'una panera infantil. Amb articles pensats per a nens d'entre 0 i 3 anys, la Llar d'Infants Kasperle vol col·laborar així amb La Marató.

Escola Laia

Data:

L'entitat informa: L'alumnat de 1r a 4t de secundària de l'escola Laia organitzen uns tallers creatius de polseres, espelmes, sabons, etc. Posteriorment els vendran en una paradeta solidària entre els amics i familiars.

Escola Municipal de Música de Sant Andreu

Data:

L'entitat informa: Diumenge dia 13 a partir de les 11,30 del matí el Centre Catòlic de Sant Andreu gaudirà d'un concert de Nadal Solidari en pro de La Marató de TV3. La proposta ens arriba de la mà de l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu que aquest any han volgut afegir-se a la lluita contra les malalties minoritàries.

Escola Universitària d'Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició Blanquerna

Data:

L'entitat informa: Tallers oberts a persones que pateixen aquestes malalties. Se'ls farà educació per la salut, per la gestió del dolor i la cronicitat per tal d'assolir així una millor qualitat de vida. Aquest acte s'engloba dins el marc d'unes jornades científiques.

Estudi de Ball Neus Gallardo

Data:

L'entitat informa: Mostra de diferents estils de dansa amb la participació d'alumnes de l'Estudi de totes les edats.

Estudi de Música Fabra

Data:

L'entitat informa: Concert d'Esperança i Vida, d'Alabança i Adoració al Déu Creador. Amb cançons com: Happy day, Swing low o Amazing Grace.

Estudi de Música Jordi Cervelló (TRISUSA S.C.P)

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal a càrrec dels alumnes i professors de l'Estudi de Música Jordi Cervelló.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

Federació Catalana de Vela

Data:

L'entitat informa: La Federació Catalana de Vela estarà el dia 13 ubicada al Parc Fòrum, sota la placa fotovoltaica, per acostar al mar a tots els participants de La Marató. A través de sortides gratuïtes en vaixells de vela i altres esdeveniments relacionats amb aquest esport faran pujar el marcador. Els clubs de la Federació Catalana apadrinaran els vaixells que participaran a l'acte amb una aportació mínima de 100€ per vaixell. No hi podeu faltar! La Vela Catalana us hi espera de 10 a 14 hores!

Federació Catalana Malalties Poc Freqüents

Data:

L'entitat informa: "Cinefòrum: Las alas de la vida" Amb aquesta projecció, que començarà a les 10.30, la Federació de Malalties Poc Freqüents continua la seva tasca solidaria amb La Marató de TV3. El mateix dia i a partir de les 11 del matí també s'hi donaran cita a la plaça de Can Fabra diverses activitats com mots encreuats o pintada de somnis.

Data:

L'entitat informa: La Federació Catalana de Malalties poc freqüents no podia faltar aquesta vegada a la causa de La Marató. Es per aquest motiu que dedicaran una jornada festiva per a realitzar diferents tallers, tots ells de sensibilització. Circuit en cadira de rodes, taller de pintar amb els peus o d'escriure en llenguatge Braille és només un exemple del que aquí s'hi podrà trobar. A la sala interior hi haurà esmorzar, teatre i actuació de grups musicals pels tots els assistents.

Genzyme España

Data:

L'entitat informa: I Taller d'Arteràpia per pacients amb malalties lisosomals, en el qual la dotzena de quadres realitzats seran subhastats.

Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu

Data:

L'entitat informa: Mostra d'activitats festives i culturals. Tabalades, balls de gegants i diables es donaran cita a la Plaça Orfila. Grans i petits podran carregar un gegant i fer-lo ballar al so de la gralla mentre que els diables ensenyaran als assistents a cremar carretilles. Les colles posaran a la venda una sèrie de productes manufacturats per ells mateixos que serviran per recaptar fons per La Marató.

GESTMUSIC ENDEMOL, S.A.U

Data:

L'entitat informa: Enregistrament de la cinquena gala del programa "Buscant La Trinca" a l'Auditori de Barcelona Teatre Kursaal. Aquí es buscarà els tres protagonistes del film que posteriorment dirigirà Joaquim Oristrell. S'hi podrà assistir com a públic i l'import íntegre de la venda de les entrades anirà destinat a La Marató.

Grup Benavinguts del Casal Catòlic de Sant Andreu

Data:

L'entitat informa: Recital de Nadal i actuació dels grups de l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu a les 11:30 hores. Esteu tots convidats a participar en aquesta festa solidària!

Grup de Dones en forma de Torre Llobeta

Data:

L'entitat informa: Show còmic i musical, basat en els pastorets, escrit i interpretat pel Grup de Dones en Forma Teatre. Es farà una paròdia d'alguns personatges de rabiosa actualitat. La recaptació anirà destinada a La Marató.

JERC Sant Andreu

Data:

L'entitat informa:

La Colla de Gegants del Poblenou

Data:

L'entitat informa: L'èxit en les passades edicions ha fet que la Colla de Gegants de Poblenou repeteixi activitat. Tornaran a fer tires de cel·lo perquè els assistents més solidaris hi enganxin monedes d'euro. Es realitzaran també diverses activitats com pintar la cara als nens i nenes, concert de gralles i ball de gegants.

La Salle Comtal

Data:

L'entitat informa: Cursa al voltant de l'escola on hi participaran els alumnes tant de primària com de secundària. Tampoc hi faltaran els seus familiars.

Llibreria-Taller Lletralligada

Data:

L'entitat informa: Una hora de contacontes a càrrec de diferents voluntaris. Es comptarà amb la presencia d'alguna persona popular.

Lluïsos de Gràcia

Data:

L'entitat informa: La Coral infantil el Virolet i la coral Sinera ens tenen preparat el tradicional concert de Nadal. Amb un repertori de cançons nadalenques, ambdues corals endolçaran les orelles dels assistents a la vegada que recaptaran diners per a La Marató.

Mercat de Felip II i associats / Caprabo Eroski /Col·legi Badalonès

Data:

L'entitat informa: El Mercat de Felip II i Caprabo Eroski participaran a La Marató d'enguany aportant productes de les seves marques. Gràcies a aquesta col·laboració així com la dels associats es confeccionarà una panera. La recaptació tindrà lloc durant el mes de novembre i part de desembre.

Món jove (Vedruna-Gràcia)

Data:

L'entitat informa: Activitats infantils que tenen com a eix les malalties minoritàries s'hi donaran cita en aquest acte. Tot acompanyat d'una xocolatada, el sorteig d'una panera i un bingo.

Olímpics i Bikecontrol M. Mauri

Data:

L'entitat informa: Sessió especial de ciclisme indoor amb Melcior Mauri i Xavier Lecina com a instructors. Tots dos seguiran el seu sistema exclusiu Bikecontrol de darrera generació. Cada participant pagarà una inscripció que anirà destinada a La Marató.

Punt i Apart

Data:

L'entitat informa: Punt i apart ens proposa anar a comprar el dia 13 de desembre ja que el 10% de les vendes que es facin en aquesta papereria anirà destinat a La Marató d'enguany.

Residència, centre de dia i Casal La Verneda

Data:

L'entitat informa: La venda de números per al sorteig d'una cistella servirà per recaptar fons per a La Marató d'enguany.

Secció de Ball Esportiu del Club Esportiu Port de Barcelona

Data:

L'entitat informa: Country al Port de Barcelona. La Secció de Ball Esportiva del Port de Barcelona amb la col·laboració de la professora de Country Mercè Orriols (Sala Vivaldi) faran ballar a ritme de Country a tots els assistents. L’activitat comença a les 12.30 hores i finalitzarà a les 14.30 hores. La recaptació serà d’un euro per ball, i anirà destinat a la Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Tango al port de Barcelona. La Secció de Ball Esportiva del Port de Barcelona, amb la col·laboració dels professors de Tango, Raul Mamone, Claudio Frost i Diana Morris (Tangosurbarcelona i pipa club) faran ballar a ritme de Tango, Milonga i Vals a tots els assistents. L’activitat comença a les 12.30 hores i finalitzarà a les 14.30 hores. La recaptació serà d’un euro per ball, i anirà destinat a la Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Salsa al port de Barcelona. La Secció de Ball Esportiva del Port de Barcelona, amb la col·laboració dels professors de Salsa, Sandra Camargo i Oscar Martín (BCN Salsa Studio i Balliball) faran ballar a ritme de salsa, merengue, txa-txa-txa i de bachata a tots els assistents. L’activitat comença a les 12.30 hores i finalitzarà a les 14.30 hores. La recaptació serà d’un euro per ball, i anirà destinat a la Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Lindy al Port per a les malalties minoritàries. La Secció de Ball Esportiva del Port de Barcelona amb la col·laboració de la BallaSwing.cat, faran ballar a ritme Swing a tots els assistents. L’activitat comença a les 12.30 hores i finalitzarà a les 14.30 hores. La recaptació serà d’un euro per ball, i anirà destinat a la Marató de TV3.

Serveis Funeraris de Barcelona

Data:

L'entitat informa: Els serveis Funeraris de Barcelona ofereixen una missa en memòria de totes aquelles persones que ens han deixat en el decurs de l'any. Enguany els serveis funeraris han decidit impulsar una recaptació tenint el compte el nombre de persones que assisteixin a la missa. L'Eminentíssim i Reverendíssim Monsenyor Lluís Martínez i Sistach oficiarà aquest acte. Podeu confirmar la vostra assistència a través del web www.sfbsa.es.

Seven Dance

Data:

L'entitat informa: L'escola de ball Seven Dance celebra el seu sisè aniversari a la sala Bikini. Durant més de dues hores tindrà lloc un espectacle de ball amb actuacions de professors, ballarins, convidats i alumnes. Els beneficis de la festa aniran destinats a La Marató.

Suunto i Arsenal

Data:

L'entitat informa: La marca de pulsómetres Suunto i el centre de Fitness Arsenal de Via Augusta organitzen de la mà de l’atleta i monitor del centre Josef Ajram quatre sessions d’spining on 240 persones pagaran cadascuna 20 € solidaris, 15 d’ells directament per la Marató. A més, serà l’inici de la venda dels braçalets solidaris “Where is the limit?” que durará fins a la Marató del 2010 on 30 centims de l’euro que costa el braçalet aniran destinats a aquest iniciativa solidària de TV3. Durant el 2009 s’han venut ja 6.000 d’aquests braçalets. Més info: www.josefajram.com

Tennis La Salut

Data:

L'entitat informa:

Tres per 3, SA / Teatre Victòria

Data:

L'entitat informa: Desprès de voltar els 5 continents aquests 7 germans de noms bíblics tornen a Barcelona per a presentar les darreres funcions al nostre país del seu espectacle "7 Hermanos". Una posada en escena que combina les més variades disciples artístiques: música, dansa, acrobàcia i teatre. Tot unit sota la seva concepció de l'extreme flamenc fusió. "Los Vivancos" són coneguts per la seva força sobre l'escenari i en aquesta ocasió volen posar cos, ànima, suor, passió i tota la seva energia a diaposició de La Marató.

United Mini

Data:

L'entitat informa: L'equip de United Mini proposa que totes les persones que condueixin un mini puguin prendre part d'un acte solidari. Vine amb el teu mini i coopera amb United Mini i La Marató de TV3!

Xerrac Arts Plàstiques Festes i Tradicions

Data:

L'entitat informa: Tallers, actuacions i rifes. Durant tot el dia aquesta plaça estarà enviada d'actes per La Marató.

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Associació d'Estudiants de L'Hospitalet

Data:

L'entitat informa: 3X3 de basquetbol i voleibol. Durant tota aquesta jornada esportiva es podrà gaudir d'exhibicions dels equips locals i d'una petita fira d'entitats juvenils.

Associació de Veïns "Ildefons Cerdà" de Gran Via Sud

Data:

L'entitat informa:

Casal d'Avis Caixa Penedès de l'Hospitalet de Llobregat

Data:

L'entitat informa:

Casal d'Avis Sant Ramon Caixa Penedès

Data:

L'entitat informa: El Casal d'Avis Sant Ramon Caixa Penedès organitzarà una festa amb ball i berenar.

Centre d'Estudis Jaume Balmes

Data:

L'entitat informa: Confecció d'un cartell que els alumnes del centre s'encarregaran d'omplir amb euros. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Comissió de Festes Gran Via Sud

Data:

L'entitat informa:

Els 4 arreplegats / El quadre Escènic del Teatre Centre Catòlic

Data:

L'entitat informa: El dia 28 de novembre l'escenari del Centre Catòlic de l'Hospitalet no es quedarà buit. Diferents arts com el teatre, la dansa, la música, la màgia, els contes i molt més se succeiran en una Marató d'espectacles solidària amb La Marató de TV3. Companyies de l'Hospitalet i Barcelona s'hi donaran cita a partir de les 5 de la tarda. Durant el primer bloc els més petits trobaran espectacles a la seva mida i ja cap al vespre seran els adults els qui prenguin el relleu.

Gent de Pau

Data:

L'entitat informa:

Mercat Municipal de Collblanc

Data:

L'entitat informa: El Mercat de Collblanc prepararà xocolata desfeta per a 500 persones. Aquells solidaris que vulguin oferir la seva col·laboració amb La Marató seran obsequiats amb un got de xocolata. Hi participen les parades de l'associació.

Sistema d'Emergències Mèdiques, SA, SEM

Data:

L'entitat informa: Des del 10 de desembre fins a esgotar existències el Sistema d'Emergències Mèdiques posa a la venda un calendari didàctic de primers auxilis 2010, per recaptar fons per La Marató.

SOMNIS. Associació Catalana de Teatre de L'Hospitalet

Data:

L'entitat informa: El festival comptarà amb actuacions d'exhibició dels tallers de Hip-Hop i Ball Modern. L'estrena de l'obra Els Pastorets serà un dels moments claus de l'espectacle. Un espectacle que serà gratuït i on els assistents podran col·laborar amb La Marató a través d'aportacions voluntàries. Un petit aperitiu posarà el punt i final a la festa.

SANTA COLOMA DE GRAMENET

Esplai Espurna

Data:

L'entitat informa: Durant l'últim cap de setmana de novembre els nens i nenes de l'esplai han invertit el seu temps a ser solidaris amb La Marató. A base de polseretes, collars i pastissos recaptaran fons per destinar-ho a la recerca mèdica de les malalties minoritàries.

SANT ADRIÀ DE BESÓS

Associació Juvenil Barnabitas

Data:

L'entitat informa: Els nens de l'Associació Juvenil Barnabitas ens explicaran que són les malalties minoritàries i com s'han de tractar les persones malaltes a través de la representació d'un conte.

Anar al contingut