Baix Camp

ALFORJA

Associació de Dones d'Alforja

Data:

L'entitat informa: Com ja es tradició, les dones de l'associació organitzen un bingo obert a tot el poble amb l'objectiu de recaptar diners per La Marató.

BOTARELL

Poble de Botarell

Data:

L'entitat informa: El municipi de Botarell es mobilitza a favor de La Marató. L'Ajuntament i l'Associació de Dones seran els encarregats d'organitzar un bingo i un berenar popular. Durant tota la setmana els veïns aportaran queviures, dolços, vins, manualitats i obres d'art que posteriorment seran distribuïts en lots.

CAMBRILS

Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar

Data:

L'entitat informa: Venda de pastissos fets directament pels petits cuiners del cau. De ben segur que aquests nois i noies endolçaran la vida dels qui pateixen malalties minoritàries. De 10 a 13 hores els podreu trobar a diverses places del municipi on tampoc hi faltaran malabars i música en directe.

AMPA de l'IES Mar de la Frau

Data:

L'entitat informa: Amb la col·laboració del menjador escolar així com dels pares, s'organitzarà un esmorzar per a tota la comunitat educativa. Els alumnes vendran manualitats per recaptar fons i també hi haurà treballs exposats dels alumnes sobre malalties minoritàries. Tot plegat servirà per fer divulgació de La Marató i ajudar així en aquesta causa.

AMPA i Llar Municipal Maria Dolors Medina

Data:

L'entitat informa: A partir de les 16 hores, a l'escola, s'roganitzarà un mercadet de joguines i roba infantil de segona mà. També hi haurà un berenar solidari.

AMPA La Cuca

Data:

L'entitat informa: Els membres de l'AMPA s'endinsen fins a la cuina per una causa solidaria. Faran pastissos que després vendran a la festa per bocins a 1€. Aquí també s'hi farà una tómbola de joguines usades aportats per les famílies dels nens de l'escola. Els tiquets de la mateixa costaran 2€. Col·labora!

Associació de veïns La Llosa

Data:

L'entitat informa: L'associació de veïns La Llosa de Cambrils mobilitza la població sencera per donar suport La Marató. Gràcies a les aportacions de comerços i veïns es portarà a terme un rastell benèfic. Els dies 5 i 6 de desembre de 10 del matí a 8 del vespre a la Llotja de Pescadors del municipi. Continua el mercadet benèfic els dies 12 i 13.

CEIP Joan Ardèvol de Cambrils

Data:

L'entitat informa: Els alumnes elaboraran objectes nadalencs a les aules. Tot seguit s'exposaran i es vendran. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Centre de costura i labors mfbpatch

Data:

L'entitat informa: La traça amb les agulles de les alumnes del Centre de costura trobarà recompensa el dia de Santa Llúcia, patrona de les modistes. Se sortejarà un quilt artesà realitzat manualment i se celebrarà el ja clàssic dinar, on es lliurarà el quilt a l'afortunada.

Club Atletisme Cambrils

Data:

L'entitat informa: Cursa a peu pel circuit de gespa de la Riera d'Alforja. Amb la compra del dorsal, la recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer

Data:

L'entitat informa: Una cadena humana feta pels 1000 alumnes de l'escola envairà els carrers del nucli antic de Cambrils. Un cop formada, es passaran globus de colors fins al lloc on es concentraran per fer la lectura del manifest. Així, aquests nens i nenes posen el seu granet de sorra per donar a conèixer el missatge de La Marató arreu de Cambrils.

Coral Verge del Camí

Data:

L'entitat informa: Dins el XVII Cicle de Música Vocal que organitza l'entitat, tindrà lloc l'actuació del Cor de Noies Nàiades. Oferiran el programa "Sonoritats del segle XX de nord a sud" sota la direcció de Buia Reixach i amb obres de Duruflé, Mellnäs, Rautavaara, Ramírez i Yupanqui.

Escola Cambrils/AMPA Escola Cambrils

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del centre han fet manualitats, uns treballs manuals i solidaris que ara vendran al mercadet que instal·laran al pati de l'escola. També es podrà comprar xocolata i coca.

Escola la Bòbila

Data:

L'entitat informa: Els alumnes volen felicitar el Nadal a través de targetes fotogràfiques fetes per ells mateixos que posteriorment vendran a les seves famílies. La recaptació que d'aquí surti anirà destinada a La Marató.

Escola Marinada

Data:

L'entitat informa: Les monitores del menjador el·laboraran "floretes", un esmorzar dolç casolà, per a tots els assistents. Ja a la tarda els alumnes del centre participaran en diverses curses de relleus per edats.

Escola Mas Clariana

Data:

L'entitat informa: L'Alumnat de l'escola farà una cadena amb paper, cada alumne farà una anella que decorarà al seu gust. Al matí penjaran a la façana de l'escola la cadena i a la tarda l'alumnat de 4t, 5è i 6è representarà una obra de teatre per a les famílies. A l'acabar hi haurà un petit berenar.

Escola Municipal de Música de Cambrils

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal dels grups orquestrals i cors de l'escola municipal de música.

IES Ramon Berenguer IV de Cambrils

Data:

L'entitat informa: La tómbola solidària recollirà objectes realitzats pels alumnes: clauers, punts de llibres, etc. El professorat aportarà d'altres objectes com llibres o joguines.

Data:

L'entitat informa: Campionat de futbol Torneig d'Hivern intern i 1r Torneig de futbol per a Centres de Primària de Cambrils (quadrangular). Es disputaran partits de futbol i s'organitzarà una rifa perquè el campió d'Enduro i ex-alumne del centre Ivan Cervantes, cedeixi una camisa i algun objecte més. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Penya Blanc i Blava

Data:

L'entitat informa: Apropat el dia 13 a la plaça de l'Església de Sant Pere i fes el vermut. Així, seràs solidari amb La Marató de TV3 gràcies a la Penya Blanc i Blava. Us esperen a partir de les 12 del matí.

Restaurant Onades

Data:

L'entitat informa: Donació a benefici de La Marató de les propines recaptades pel personal i clientela del restaurant Onades.

CASTELLVELL DEL CAMP

AMPA Escola Santa Anna de Castellvell del Camp / Club Sakura Reus

Data:

L'entitat informa: Entrenament de judo on pares, mares, filles i fills compartiran plegats uns moments d’aprenentatge de judo. Els pares que vulguin gaudir de l’activitat hauran de llogar el judogui, al preu de 3 €, i els diners que s’obtinguin aniran destinats a La Marató de TV3.

Regidoria de Cultura Festes i Joventut

Data:

L'entitat informa: Els actes per La Marató continuaran a Castellvell del Camp també a la tarda. I es que, el Consell de Cultura del municipi dedicarà els seus esforços a recollir objectes que després es rifaran entre els assistents. Hi poden participar tant grans com petits. L'acte començarà a les 5 de la tarda i s'allargarà fins a les 8 del vespre.

Data:

L'entitat informa: Castellvell del Camp convida tot el municipi a la tradicional caminada popular. Aquest acte es realitza cada any per col·locar el Pessebre, alhora que serveix també per donar suport la causa de La Marató. El recorregut, que és apte per la canalla, s'iniciarà a les 10 del matí. Caldrà portar esmorzar. Sortida des de Plaça Catalunya

Data:

L'entitat informa: Castellvell del Camp convida tot el municipi a la tradicional caminada popular. Aquest acte es realitza cada any per col·locar el Pessebre, alhora que serveix també per donar suport la causa de La Marató. El recorregut, que és apte per la canalla, s'iniciarà a les 10 del matí. Caldrà portar esmorzar. Sortida des de Plaça Catalunya

COLLDEJOU

Associació de Dones Colldejou

Data:

L'entitat informa:

DUESAIGÜES

Associació de Dones Duesaigües

Data:

L'entitat informa: Caminada popular per a totes les edats. L'objectiu principal serà recaptar el màxim per La Marató.

Ateneu de Duesaigües

Data:

L'entitat informa: Sessió de cinema obert a tot el públic, per a grans i menuts a les 17:30 hores. Ompliran la sala social de l'Ateneu perquè l'esdeveniment sigui tot un èxit i perquè la recaptació total obtinguda vagi destinada a La Marató.

L'ALEIXAR

Associació de Dones ADA

Data:

L'entitat informa:

Colla de Joves de L'Aleixar

Data:

L'entitat informa: Espectacle organitzat per la Colla de Joves de l'Aleixar amb col·laboració de l'AMPA. Els nens i nenes de l'escola pujaran a l'escenari per presentar-nos un festival on no hi faltarà el teatre, la música i el bon humor.

Esplai Fem-nos Amics

Data:

L'entitat informa: Des de fa 20 anys l'Esplai Fem-nos Amics organitza cada Nadal la pujada del pessebre a l'Ermita de l'Aleixar. El grup de joves també prepararà una activitat per explicar el tema de La Marató.

L'ARGENTERA

Ajuntament de l'Argentera

Data:

L'entitat informa: Els habitants de l'Argentera cuinaran un arròs de peix popular. Les postres les portaran les dones de l'associació del poble. També compten amb la col·laboració de Peixos Ortiz del Mercat Central de Reus. Apunteu-vos-hi!

L'HOSPITALET DE L'INFANT

Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Data:

L'entitat informa: Representació dels pastorets Musicals al Poliesportiu Municipal a les 20 hores. A continuació es celebrarà un sopar amb activitats com sorteigs i actuacions

Data:

L'entitat informa: Activitats per als més petits al Pavelló Municipal d'Esports a partir de les 17:30 hores.

LA SELVA DEL CAMP

IES Joan Puig i Ferreter

Data:

L'entitat informa: Com cada any l'IES Joan Puig i Ferreter durà a terme un conjunt d'activitats per recollir diners per a La Marató de TV3.

LES BORGES DEL CAMP

Associació Cultural de Dones Borgenques

Data:

L'entitat informa:

MASPUJOLS

Associació de Dones La Dàlia de Maspujols

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones La Dàlia de Maspujols organitza un bingo popular. Els obsequis que es recolliran de les sòcies i els comerços del municipi en seran el premi.

MIAMI PLATJA

Club de Tir Miami Platja

Data:

L'entitat informa: Campionat de tir a benefici de La Marató i activitats diverses.

Escola de Dansa Miami Platja

Data:

L'entitat informa:

MONTBRIÓ DEL CAMP

Ajuntament de Montbrió del Camp

Data:

L'entitat informa: La Comissió de Festes de l'Ajuntament de Montbrió del Camp organitzarà un bingo festiu i solidari amb La Marató.

Associació de Dones de Montbrió del Camp

Data:

L'entitat informa:

MONT-ROIG DEL CAMP

Ajuntament de Mont-roig /Centre Obert

Data:

L'entitat informa: Venda de manualitats de Nadal elaborades pels nens del Centre Obert. Per als més dolços hi haurà xocolata amb coca per a tothom.

Col·lectiu de Poetes Mont-roig Miami

Data:

L'entitat informa:

Grup de Teatre els Xuts de Mont-roig del Camp

Data:

L'entitat informa: El grup de teatre els Xuts de Mont-roig del Camp organitza la representació teatral de l'obra "Perduts en el temps" amb la finalitat de col·laborar amb La Marató de TV3. Els trobareu al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja a les 21:30.

IES Antoni Ballester

Data:

L'entitat informa:

Reiki per a tothom

Data:

L'entitat informa: Reiki voluntari a un preu mòdic per recaptar diners per La Marató de TV3.

Unió de Dones de Mont-roig del Camp

Data:

L'entitat informa:

PRADES

Associació de Dones L'Abellera de Prades

Data:

L'entitat informa: Bingo popular que de ben segur ajudarà a fer pujar el marcador.

Associació de Joves de Prades

Data:

L'entitat informa: Aquests joves de Prades han preparat una cassolada-xocolatada-berenar per col·laborar amb La Marató de TV3.

PRATDIP

Associació de dones de Pratdip

Data:

L'entitat informa: A partir de les 10 del matí esmorzar solidari. Tothom hi col·laborarà aportant el menjar, la beguda o d'altres ingredients. Les dones d'aquesta associació han convocat a totes les entitats del poble que també participaran de forma voluntària realitzant diverses activitats com ho son els jocs infantils, el partit de futbol de pares i nens o uns tallers de maquillatge.

REUS

AMPA CEIP Teresa Miquel i Pàmies

Data:

L'entitat informa: En el marc de la Festa del Patge, que cada any se celebra a les portes del Nadal, els patges dels Reis d'Orient recolliran les cartes amb els desitjos i peticions de tots els nens i nenes de l'escola.

AMPA Col·legi Sant Josep

Data:

L'entitat informa: Per 26ena vegada l'escola Sant Josep de Reus celebra la seva tradicional competició de Cros. Començant des de P3 i pujant fins a 2n de Batxillerat els alumnes participaran per col·laborar amb La Marató. Tot seguit es farà un sorteig amb cistelles de Nadal com a premis.

Associació Dones 2000

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un bingo exclusiu per La Marató.

Associació Esportiva Escolar Maria Cortina

Data:

L'entitat informa: Trobada lúdica i festiva en la qual es desenvoluparan activitats esportives, principalment relacionades amb jocs tradicionals i tallers. L'activitat està adreçada a joves escolars del mateix centre, pares i mares i acompanyats. Tota la jornada serà molt familiar.

Casal Municipal de la Gent Gran del districte V

Data:

L'entitat informa: Ball solidari per a tots els socis del casal. D'aquesta manera es recaptaran fons per a La Marató de TV3.

Casal Municipal de la Gent Gran Sant Bernat Calbó

Data:

L'entitat informa: En el marc del dinar del 18è aniversari del casal, els participants efectuaran els seus donatius per La Marató.

Centre Obert L'Oreneta

Data:

L'entitat informa: Com cada any, els nens i nenes del Centre Obert L'Oreneta d'Alforja volen col·laborar amb La Marató amb una venda de manualitats i dolços fets per ells mateixos. L'activitat tindrà lloc a la Plaça de Dalt de 17 a 19 hores.

Centre Obert l'Univers

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes del Centre Obert L'Univers de Les Borges del Camp col·laboraran amb La Marató de TV3 organitzant una xocolatada oberta a tothom. A més a més hi haurà tallers de manualitats. El trobaràs al passeig de l'Hort de Cal Dasca, actual menjador escolar de 5 a 7 del vespre.

Club de Ball Esportiu Tarragona Country Line Dancers

Data:

L'entitat informa: De 6 del vespre fins a la matinada aquesta associació farà ballar tothom que ho vulgui. Ball country, en línia, hip-hop, ball lliure i d'altres. Tot plegat, acompanyat del servei de barra així com menús econòmics de càtering al menjador de l'escola.

Escola i Conservatori de Música de Reus de la Diputació de Tarragona

Data:

L'entitat informa: Concert a càrrec de l'orquestra de corda, el conjunt de vent de nivell elemental i els alumnes de les corals de 1r i 3r d'avançat on interpretaran la cantata "La rebel·lió a la cuina".

Escola Puigcerver

Data:

L'entitat informa: Una petita cadena de nens i nenes escenificarà la unió de tots els alumnes de l'escola per fer que les malalties minoritàries deixin de ser menyspreades.

Federació de Dones del Baix Camp

Data:

L'entitat informa: Sortida lúdico-cultural en solidaritat amb La Marató.

Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia

Data:

L'entitat informa: Durant tot el cap de setmana se succeiran diverses activitats organitzades per la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia. Cinema infantil, actuació de la coral, concert de grallers, danses catalanes, bingo i teatre seran només algunes de les activitats que aquí es realitzaran. Organitzen els Esbarts de Santa Llúcia, la coral l'Harmonia" Reusenca, el grup de teatre "La Gata Borda", els grallers del Baix Camp, l'associació de dones "Ganxetes" i el grup fotogràfic "Foto Camp".

Institut Català de la Salut Reus Altebrat

Data:

L'entitat informa: Caminada popular d'aproximadament una hora de duració. On es faran parelles solidaries, aprofitant el Programa descobrir Reus pas a pas. La caminada consistirà en acompanyar a una persona monitoritzada amb malaltia minoritària durant tot el recorregut. Els assistents aniran guarnits amb diferents polseres (verd caminadors del grup pas a pas i taronja caminadors del grup minoritari).Totes les associacions del Baix Camp, així com l'Ajuntament de Reus, Agencia Catalana de la Salut, URV i Regidoria d'Esports col·laboren amb aquesta activitat.

La Gata Borda, Teatre

Data:

L'entitat informa: Obra de teatre basada en els contes de la novel·lista best-seller a Europa Anna Gavalda. Precisament, en un d'aquests contes un personatge amb una malaltia desconeguda que lluita contra el desassossec del seu futur prendrà el protagonisme.

Treballadors de Borges

Data:

L'entitat informa: Els treballadors de Borges organitzen una venda de butlletes i un sorteig d'una cistella. Tots els diners recollits aniran a La Marató de TV3.

RIUDECANYES

Grup de Dones de Riudecanyes

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de P3 fins a 1r d'ESO de l'escola de Riudecanyes es pugen a l'escenari a favor de La Marató.

RIUDECOLS

Associació de Dones de Puigcerver

Data:

L'entitat informa: Bingo popular com cada any, per tal de poder contribuir a La Marató de TV3.

RIUDOMS

Ajuntament de Riudoms

Data:

L'entitat informa: En el marc del 4rt Mercat de Nadal de Riudoms, se celebrarà un bingo popular de 18 a 20 h per recaptar diners per La Marató. Els premis que es repartiran aniran a càrrec de diverses entitats i comerços col·laboradors.

Data:

L'entitat informa: Tothom que ho desitgi podrà adquirir el menjar per al seu tió als peus d'un tió de grans dimensions que presideix el Mercat de Nadal de Riudoms. El menjar, que són bossetes de garrofes, servirà per recaptar diners per La Marató.

Club d'Agility Ciutat Comtal

Data:

L'entitat informa: Com ja és tradició, se celebrarà l'Open d'Agility. Gossos de totes les races mostraran al públic les seves habilitats superant una sèrie d'obstacles en el menor temps possible i sense cometre faltes.

Club Deportiu Riudoms

Data:

L'entitat informa: Celebració d'uns partidets solidaris entre pares i nens del Club Deportiu de Riudoms. Els assistents faran una donació que anirà directament a La Marató.

Residència l'Onada

Data:

L'entitat informa: Celebració de dos partits benèfics d'equips alevins, seguit de l'actuació del "Cos de Bastoners i Grallers" i dels "Bastoners Veterans de l'Esbart Dansaire de l'Orfeó Reusenc". Tot seguit es farà un sorteig d'una cistella de Nadal, on no hi faltarà l'Actuació dels timbalers de la "Batucada de Riudoms". Per acabar, un gran Vermut Popular traurà la set dels assistents..

VANDELLÒS

Vandellòs amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Aquesta entitat ens proposa una gran activitat principal centrada en l'espectacle-sopar que s'oferirà al Pavelló Poliesportiu de Vandellòs. Hi col·laboraran totes les entitats del municipi. Prèviament i durant els mesos de novembre i desembre el poble recaptarà fons en forma de diverses d'activitats.

VILANOVA D'ESCORNALBOU

Associació de Dones de Vilanova d'Escornalbou i L'Arbocet

Data:

L'entitat informa: El Centre Cultural acollirà el dia 20 de desembre una xocolatada popular on els diners recaptats de l'entrada seran íntegrament per La Marató. Una projecció d'una pel·lícula d'actualitat posarà el punt i final a la festa.

Teigell Escoda, SL

Data:

L'entitat informa:

VILAPLANA

Associació de Dones de Vilaplana

Data:

L'entitat informa:

VINYOLS I ELS ARCS

Associació Cultural El Replà

Data:

L'entitat informa: El casal de poble projecta 3 pel·lícules els dies 29 de novembre, 5 i 13 de desembre.

Data:

L'entitat informa: Tarda de futbol a Vinyols i els Arcs. Us hi esperen al Pavelló.

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari per recaptar fons per La Marató.

Data:

L'entitat informa: Durant el ball de la Festa Major s'hi rifaran uns pastissos al casal del municipi.

Anar al contingut