Segriè

AITONA

Ajuntament d'Aitona

Data:

L'entitat informa: Gran bingo amb molts premis cedits per les diferents empreses, comerços, bancs i caixes del municipi. A continuació diverses entitats del municipi prepararan unes postres, culinàries dolces i salades.

Data:

L'entitat informa: Partit de lliga 3ª regional entre FC Alguaire i Aitona CF. Els trobaràs al Camp de Futbol Municipal a les 16h.

Data:

L'entitat informa: Exhibició coreogràfica a càrrec del Gimnàs MIM.

Data:

L'entitat informa: Karaoke popular per animar als assistents a participar en un acte solidari com és La Marató. Serà gentilesa de l'entitat Cerlejaus.

ALCARRÀS

Associació de Mestresses de Casa d'Alcarràs

Data:

L'entitat informa:

Patronat Municipal d'Esports

Data:

L'entitat informa: Programa d'activitats esportives dedicades a les malalties minoritàries. Les entitats locals i les escoles de promoció esportiva de base del Patronat, faran exhibicions i partits. Les diferents instal·lacions d'esport municipals acolliran aquest acte solidari on es faran sortejos per recollir diners i poder fer el màxim donatiu a La Marató de TV3.

Residència Sant Sebastià

Data:

L'entitat informa:

ALCOLETGE

Associació Alcoletge Jove

Data:

L'entitat informa: Festa per La Marató de TV3 amb escala en hi-fi en homenatge a Michael Jackson i obra de teatre dels més menuts del poble amb la representació "Homes i dones com el gos i el gat". Tot seguit sopar i concert amb el grup "Hotel Cochambre" i a la matinada ressopó.

Associació de Dones d'Alcoletge

Data:

L'entitat informa: Aquest col·lectiu de dones d'Alcoletge prepararà i vendrà orelletes des del 30 de novembre fins el 4 de desembre. Un acte exclusiu per La Marató que preparen amb molt de gust durant una setmana. Aquesta és una activitat realitzada per dones de totes les edats que uneix la saviesa de la recepta tradicional amb la motivació d'aprendre de les noves generacions.

ALFARRÀS

Poble d'Alfarràs

Data:

L'entitat informa: La banda de cornetes i tambors es puja a l'escenari del poliesportiu municipal per interpretar el seu repertori. Les majorets acompanyaran aquest acte festiu mentre que per al jovent hi haurà el grup de música punkie "Escòria Cerebral". Tot seguit hi tindran lloc 16 actuacions d'escala en Hi-Fi i demostració de patinatge. Per tancar el programa de festes: xocolatada per a tothom! Tot aixó, a partir de les 17,30 de la tarda.

ALGUAIRE

Alguaire amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Concert instrumental a l'església a càrrec de l'Escola de Música. També se celebrarà un torneig local de botifarra a l'Esbart Bell-Camp.

Data:

L'entitat informa: Mercat d'andròmines i jocs per la mainada a l'Esbart Bell-Camp.

Data:

L'entitat informa: Representació teatral amb l'obra "Diner molt negre" a càrrec del grup Lo Treato. A continuació, tarda de ball amb l'orquestra Café Latino. Tot plegat a l'Esbart Alguairenc Bell-Camp.

Data:

L'entitat informa: Esmorzar per La Marató. Diverses associacions participen a organitzar l'esmorzar. A més, tot aquell que vulgui podrà aportar les seves propostes culinàries, ja siguin dolces o salades.

ALMACELLES

Betula Alba

Data:

L'entitat informa: L'entitat Betula Alba organitza la representació de "La Fábula de la Raposa" per Los Titiriteros de Binèfar. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

IES Canigó

Data:

L'entitat informa: Del 9 a l'11 de desembre els alumnes de 3er d'ESO de l'Institut Canigó es mobilitzen per La Marató. Participarà tot l'alumnat i personal de l'institut. S'hi recaptaran diners al mercat municipal i s'hi vendran articles com punts de llibres o pastes casolanes.

ALMATRET

Associació de Dones L'Alba

Data:

L'entitat informa:

Club Ciclista i excursionista Almatret

Data:

L'entitat informa: Caminada i pedalada popular que per recobrar les forces finalitzarà amb un esmorzar.

ALMENAR

Ajuntament d'Almenar

Data:

L'entitat informa: "Xocolatada Popular" L'associació de jubilats d'Almenar no vol deixar de col·laborar i organitza aquesta xocolatada al local social adjunt per recaptar fons per La Marató.

Data:

L'entitat informa: Escacs solidaris i caminada popular per La Marató.

Data:

L'entitat informa: "Cercavila de Grallers i Capgrossos" Els carrers del municipi aplegaran el màxim nombre de gent possible en aquest cercavila. L'acte anirà a càrrec de la colla de grallers i capgrossos d'Almenar.

Data:

L'entitat informa: Com si de la festa major es tractés l'Almenar ha preparat tota una sèrie d'actes solidaris. Una exhibició de country, d'aeròbic, de balls de saló, de màgia i una escala en Hi-Fi es donen cita en aquesta població per donar un cop de mà a la investigació mèdica de les malalties minoritàries.

Data:

L'entitat informa: Partit de futbol i de bàsquet en benefici a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: La coral "La Lira" ha preparat el seu tradicional concert de Nadal on es sensibilitzarà els espectadors de la causa de La Marató 2009.

CEIP d'Almenar

Data:

L'entitat informa: Representació teatral dels tradicionals pastorets a càrrec dels alumnes de Cicle Superior del CEIP d'Almenar.

Data:

L'entitat informa: A càrrec dels alumnes de Cicle Mitjà del CEIP d’Almenar. Representaran l’obra teatral “Quan arriba la tardor”. Uns periodistes viatgen arreu del món per descobrir com se celebra la tardor a cada país.

ALPICAT

Ajuntament d'Alpicat i Associació Cultural de Dones d'Alpicat

Data:

L'entitat informa: Sessió de ball amb el grup "Frenesí Quartet". Concursos, sorteigs i activitats variades es donaran cita per recaptar fons per La Marató.

Alpicat Solidari

Data:

L'entitat informa: Juvenils contra veterans. La gespa del camp de futbol Municipal d'Alpicat acollirà l'enfrontament més solidari de l'any. A la mitja part del partit els assistents podran participar en un sorteig on no hi faltaran els premis. Una xocolatada acompanyarà l'acte.

ARTESA DE LLEIDA

Associació de Dones d'Artesa de Lleida

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva amb activitats de tot tipus que pretenen involucrar una part important de la ciutadania, tinguin l'edat que tinguin. El bingo tindrà lloc la nit del 12 al 13 de desembre a la mitja part del ball setmanal. El festival musical anirà a càrrec del nens i nenes de l'escola municipal (EMMA). Per concloure la festa se celebrarà un festival esportiu amb una batucada oberta a tothom.

CORBINS

Ajuntament de Corbins

Data:

L'entitat informa:

ELS ALAMÚS

Associació de Dones dels Alamús

Data:

L'entitat informa:

Club de Bitlles dels Alamús

Data:

L'entitat informa: Tot el poble participarà d'aquesta tirada de bitlles. La jornada també inclourà la matança del porc i un dinar per a tothom.

GIMENELLS

Entitats de Gimenells

Data:

L'entitat informa: Gimenells i Pla de Font tampoc podien faltar a l’edició d’enguany i col·laboraran amb la causa a través d’una gran festa. Hi haurà ball, bingo i entrepans per als assistents. Una obra de teatre de curta durada a càrrec del Grup de Teatre Gimenart amenitzarà la vetllada i per continuar la festa s’hi ballarà el “Ball del Fanalet”. L’actuació del grup local de percussió “Ulls de Boig” tancarà aquest gran acte.

LA GRANJA D'ESCARP

Associació de Jubilats de La Granja d'Escarp/ Associació de Dones Baix Segre de la Granja d'Escarp

Data:

L'entitat informa: L'Associació de jubilats Sant Jaume organitza dues sessions de bingo els dos caps de setmana anteriors a La Marató. Així, us esperen els dies 28 de novembre i 7 de desembre al local social de La Granja d'Escarp.

Data:

L'entitat informa: L'Associació de dones projectarà una pel·lícula per tots els públics en un acte on tampoc hi faltarà una xocolatada popular per tots els assistents.

LLARDECANS

Associació de Dones L'Espiga de Llardecans

Data:

L'entitat informa: Venda de flors de Nadal, bingos i per cinquè any consecutiu, els Encants. Subhasta per La Marató de tota mena de detalls, com ho són pastissos o menjar, aportats voluntàriament pels veïns de Llardecans.

LLEIDA

Associació de Veïns del Barri de Magraners

Data:

L'entitat informa:

Biblioteca pública de Lleida

Data:

L'entitat informa: La Biblioteca Pública de Lleida organitza pels seus usuaris la venda de documents, llibres i documents audiovisuals, a fi que els interessats els puguin adquirir per una donació simbòlica. La recaptació es destinarà a La Marató.

Centre d'Estudis Toni Prim

Data:

L'entitat informa:

Club Esportiu INEF Lleida

Data:

L'entitat informa: Jornada de portes obertes a les piscines de l'INEFC, on es realitzaran activitats de Fitness, parc aquàtic per als nens i activitats recreatives dirigides. Els assistents podran gaudir gratuïtament de les instal·lacions durant un temps il·limitat. El club també oferirà a tots els participants un aperitiu de Nadal.

Club Natació Lleida

Data:

L'entitat informa: Celebració de diverses activitats esportives com natació, paddel, tennis i squash en benefici a La Marató de TV3. Els trobaràs durant el cap de setmana del 12 al 13.

Escola Les Heures

Data:

L'entitat informa:

Escoles Especials Llar de Sant Josep

Data:

L'entitat informa: L'escola prepararà manualitats amb diversos materials reciclats i artesanals. Qui vulgui comprar aquests articles ho podran fer a la paradeta de l'escola els dies 10 i 11 durant tot el dia i el 12 durant el matí.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

GESTMUSIC ENDEMOL, S.A.U

Data:

L'entitat informa: Enregistrament de la tercera gala del programa "Buscant La Trinca" al Teatre Principal de Lleida. L'acte servirà per buscar els tres protagonistes del film que posteriorment dirigirà Joaquim Oristrell. S'hi podrà assistir com a públic i l'import íntegre de la venda de les entrades anirà destinat a La Marató.

Godots Teatre - Col·legi l'Anunciata Dominiques

Data:

L'entitat informa: En aquesta activitat col·lectiva de teatre, la base de la qual és d'improvisació, hi participaran nens i nenes de 3 a 16 anys. Un acte coordinat per l'equip pedagògic de Godots Teatre que tindrà lloc d'11 a 13 hores al Poliesportiu del Centre.

IES Màrius Torres

Data:

L'entitat informa: En la festa de la castanyada que se celebra a l'IES, els diners recaptats de la venda de begudes es destinen a La Marató.

Institut Josep Lladonosa

Data:

L'entitat informa: Mitjançant cubs, que han confeccionat els mateixos alumnes, aquest institut construirà un mosaic tridimensional. Una original proposta que de ben segur ens ajudarà a transmetre el missatge de La Marató arreu de Catalunya.

Residència Llar Sant Josep

Data:

L'entitat informa:

Voluntaris Joves - Regidoria de Joventut / Ajuntament de Lleida

Data:

L'entitat informa: Una plaça cèntrica, els voluntaris de Lleida i la solidaritat de la gent. Aquests seran els ingredients necessaris per donar-li forma al projecte que han pensat els lleidatans. I es que la borsa de Voluntaris Joves de la Regidoria de Joventut dibuixarà al terra, amb guix i lletres gruixudes: "MARATÓ DE TV3 2009" amb l'objectiu de reomplir les lletres amb les monedes que aportin els vianants. El resultat serà un mosaic ben solidari.

MAIALS

Associació de Mestresses de casa "El Caliu"

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un bingo i d'un sorteig d'una cistella monumental amb la col·laboració de tot el municipi. Tot seguit faran una xocolata desfeta amb coca per a tots els assistents. Començaran a les 18 de la tarda.

MASSALCOREIG

Associació de Mestresses de Casa Llar d'Esbarjo

Data:

L'entitat informa:

MONTOLIU DE LLEIDA

Associació Cultural i Recreativa de Montoliu de Lleida

Data:

L'entitat informa: En aquesta activitat l'Associació Cultural i Recreativa de Montoliu de Lleida ens aproparà a l'any 1920 recreant un casino i els personatges típics d'aquella època. De sobte irromprà la banda d'Alcapone i faran els amos del local. Quan arribin els policies d'Eliot Ness, posaran fi a les malifetes d'aquesta màfia italiana.

PUIGVERD DE LLEIDA

Associació de Dones "Pou de Gel"

Data:

L'entitat informa: La tradicional xocolatada de Santa Llúcia anirà aquest any a benefici de La Marató. A les 17 de la tarda les dones "Pou de Gel" us esperen a la sala de la Llar Social.

RAIMAT

Associació de Veïns de Raimat

Data:

L'entitat informa: L'Associació de veïns de Raimat faran la plantada i adoració d'un Betlem. Però no és un Betlem qualsevol ja que aquest és de dimensions a escala real. Un berenar popular a la Plaça de la Vinya posarà el punt i final a l'acte.

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal a l'església a càrrec de la Coral del poble.

ROSSELLÓ

Associació Cultural de Dones Al kanissia de Rosselló

Data:

L'entitat informa:

SARROCA DE LLEIDA

Associació de Dones de Sarroca de Lleida/La Guardieta

Data:

L'entitat informa: Organització de diferents actes lúdics, bingo i sorteig de productes oferts per empreses. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

SERÒS

Associació de Mestresses de casa de Seròs

Data:

L'entitat informa: Les mestresses de Casa de Seròs celebren la festa de Nadal.

SOSES

Associació Cultural Dones de Soses/ Associació Jubilitats de Soses

Data:

L'entitat informa: Les dones de l'associació celebraran una fira de Santa Llúcia en benefici a La Marató de TV3.

SUCHS

Entitat Municipal Descentralitzada de Suchs

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva amb diverses activitats lúdiques com escala en hi-fi, exhibició de ball i actuacions diverses, bingo i campionat de botifarra. També es podrà assistir a una exposició fotogràfica i quadres. Per concloure se celebrarà una xocolatada i sortejos.

SUNYER

Associació de Dones Santa Llúcia

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una escala en hi-fi en suport a La Marató, on hi participaran des dels més menuts fins als més grans.

TORREBESSES

Associació de Dones de Torrebesses

Data:

L'entitat informa:

TORREFARRERA

Associació Cultural de Dones L'Amistat de Torrefarrera

Data:

L'entitat informa: Tarda festiva a partir de les 17 h que inclou xocolatada i tires amb regals. La recaptació aconseguida anirà destinada a La Marató.

Anar al contingut