Anar a la navegació principal

Anar a la navegació secundària

Contacta amb nosaltres

Els canals de TV3 milloren la cobertura i la qualitat arreu del territori

El 3 de novembre TV3 farà uns canvis en els paràmetres de difusió per millorar la cobertura del senyal dels seus canals de TDT. Aquests canvis poden afectar alguns receptors de les demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona i requerir una ressintonització i/o reubicació dels canals en els botons del comandament del televisor.

El Servei d'Atenció a l'Audiència respon comunicacions relacionades amb la programació, les activitats i els serveis dels nostres canals de ràdio, televisió i mitjans interactius.

Queden fora de l'àmbit d'actuació del Servei d'Atenció a l'Audiència les consultes personals, consideracions de caràcter subjectiu i missatges en cadena, i no es responen missatges ofensius.

Us suggerim que abans d'enviar-nos el vostre missatge consulteu al menú lateral d'aquesta pàgina tota la informació d'ajuda i sobre com veure'ns i escoltar-nos. També us informem que es poden recuperar els programes emesos lliures de restriccions de drets a les pàgines web www.ccma.cat/catradio i www.ccma.cat/tv3. .

Si voleu contactar per telèfon, ho podeu fer al 93 884 44 88.

Per a consultes, comentaris i suggeriments a través d'aquesta pàgina web, seleccioneu un dels dos mitjans, a continuació.