Alt Empordà

CADAQUÉS

El Poble de Cadaqués

Data:

L'entitat informa: Torneig obert a tothom i emmarcat dins la Festa Major de Cadaqués.

CANTALLOPS

Ajuntament de Cantallops

Data:

L'entitat informa: Partit de casats contra solters o d'homes contra dones. Qualsevol excusa es bona per passar una jornada solidaria. Una costellada per als assistents posarà el punt i final.

CAPMANY

Ajuntament de Capmany

Data:

L'entitat informa: Sopar popular amenitzat amb cançons i balls colombians a càrrec del grup Tardes Colombianes de Vidreres. Us esperen a les 9h del vespre a la Fraternal.

Data:

L'entitat informa: Caminada pels indrets de Capmany amb esmorzar per a tothom i entreteniments diversos.

CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Amics de l'Orgue de Castelló d'Empúries

Data:

L'entitat informa:

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

FIGUERES

Associació de Judo de l'Alt Empordà A.J.A.E.

Data:

L'entitat informa: Durant 4 hores, en classes de 20 minuts i separats per edats, tots els participants practicaran les arts marcials. Les lliçons seran dirigides per mestres de diferents disciplines com el judo, el karate, el taekwondo o el jiu-jitsu.

Col·legi La Salle

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un festival de Nadal per La Marató que els alumnes d'infantil ofereixen als pares i familiars. El teatre Jardí estarà obert a tothom.

Escola Oficial d'Idiomes de Figueres

Data:

L'entitat informa: El dia de Sant Jordi la Rambla s'omplirà de llibres. Els que aportaran els alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes però, tindran un valor afegit. I es que els beneficis que d'aquí s'extreguin aniran destinats a donar suport la causa de La Marató.

Sol.Sol

Data:

L'entitat informa: Aquest centre d'estètica regala sessions de sol, manicures i maquillatge per a la gent que vulgui col·laborar amb La Marató. Un esmorzar, un pica-pica, una xocolatada i música en directe ajudaran a engreixar el fons per a les malalties minoritàries. D'11 a 15 hores.

L'ARMENTERA

Amics del Playback

Data:

L'entitat informa: Els veïns del poble tenen moltes ganes de participar i ajudar a La Marató i es per aquest motiu que organitzen un playback per a tots els públics amb l'objectiu de recaptar fons. Els dies 12 de desembre a les 21:30h i el 13 de desembre a les 16 hores. Tenen la col·laboració de l'Ajuntament de l'Armentera i la Comissió de Festes.

L'ESCALA

Centre de dia de l'Escala

Data:

L'entitat informa: El temps dedicat pels usuaris del centre a fer manualitats amb motius nadalencs trobaran recompensa el 7 de desembre dia en que les oferiran a les persones que passin per la Fira nadalenca del municipi.

Centre Esportiu i Recreatiu de l'Escala

Data:

L'entitat informa: Aquest centre esportiu i recreatiu destinarà una tirada especial de la quina per La Marató de TV3. Tots els diners recaptats seran amb la finalitat de lluitar contra les malalties minoritàries.

Unió de Botiguers i Empresaris de l'Escala

Data:

L'entitat informa: L'arbre de Nadal s'omplirà de cartolines color plata i llaços vermells on s'escriuran missatges solidaris per La Marató. Hi haurà també ràdio en directe, entrevistes i un micro obert per tothom. També hi haurà un recital de poemes, nadales i contes pels més menuts. El centre de dia posarà a la venda manualitats per recaptar fons per La Marató.

LLADÓ

Ajuntament de Lladó

Data:

L'entitat informa: Primer Gran PlayBack de Lladó en benefici a la Marató de TV3. Organitzat per l'Ajuntament de Lladó, patrocinat per diferents empreses del poble i les rodalies e interpretat pels artistes locals.

LLANÇÀ

Ajuntament de Llançà i entitats

Data:

L'entitat informa:

NAVATA

Ajuntament de Navata

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un ball de saló. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Torremirona Club de Golf

Data:

L'entitat informa: Un any més, Torremirona Club de Golf celebrarà el Torneig de golf en modalitat professional i amateur. Els beneficis aniran a La Marató de TV3.

PERALADA

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

PONT DE MOLINS

Pont de Molins amb La Marató

Data:

L'entitat informa: L'associació de joves molinencs, l'AMPA del CEIP Tramuntana de Pont de Molins i l'Equip de Futbol del municipi fan pinya a favor de La Marató. A la tarda del dia 12 es farà una jornada de jocs tradicionals catalans i el diumenge 13 la recaptació que faci el futbol molinencs també anirà destinada a la causa.

PORTBOU

Associació de Mestresses de Casa

Data:

L'entitat informa: En aquesta paradeta es vendran coques i garnatxa per recaptar fons per les malalties minoritàries.

ROSES

Associació Catalana per la Síndrome de Moebius

Data:

L'entitat informa: Al voltant de la imatge representativa de la Síndrome de Moebius, que és una cara d'un nadó amb el rostre blanc, s'hi col·locaran espelmetes, que vendran diverses entitats de la població durant tot el dia a la fira de Santa Llúcia. S'encendran quan es faci de nit.

CEIP Narcís Monturiol

Data:

L'entitat informa: Pares i mestres de l'escola vendran els esmorzars i els berenars dels dies 9, 10, 11 i 12 de novembre. El dia 13, però, els alumnes prendran el relleu i vendran manualitats elaborades per ells mateixos. D'11.30 a 13.30 i de 16 a 17.30.

IES Cap Norfeu

Data:

L'entitat informa:

VILADAMAT

Grup de Quina de Viladamat

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una quina solidària. Dues de les jugades es reservaran per recaptar fons per La Marató.

VILAFANT

IES de Vilafant

Data:

L'entitat informa: A partir de les 10 del matí, marxa a peu o corrents d'uns 12 quilòmetres per l'itinerari del riu Manol. Organitza la comunitat educativa de l'IES de Vilafant i els diners de les inscripcions es destinaran a La Marató.

VILAMALLA

Ajuntament de Vilamalla

Data:

L'entitat informa: Vilamalla es posa en marxa per La Marató. I es que l'Ajuntament de la vila ha preparat una caminada al voltant del poble que seguirà el traçat del carril bici. Al finalitzar es tornarà al punt de partida on pa amb tomàquet amb pernil esperen els participants.

Anar al contingut