Mòbils i tauletes

Accedir al web des de mòbils i tauletes

Pots accedir al nostre portal web des del mòbil o tauleta amb connexió a internet. Tan sols has d'obrir el navegador i escriure: www.ccma.cat

Hem dissenyat tot el nostre contingut perquè el puguis veure i sentir amb facilitat des de qualsevol dispositiu mòbil. Recorda que pots guardar aquesta pàgina a preferits o crear un accés directe per accedir-hi sempre que vulguis d'una manera fàcil i ràpida.

Més informació sobre com veure'ns i escoltar-nos en directe i a la carta per internet

Aplicacions per a mòbils i tauletes

Disponible a:
App Store
Google Play
Disponible a:
App Store
Google Play
Disponible a:
App Store
Google Play
Disponible a:
App Store
Google Play
Disponible a:
App Store
Google Play
Disponible a:
App Store
Google Play

Configuració recomanada

  • Connexió a internet

    Per accedir als continguts, cal que el teu mòbil o tauleta tingui connexió a internet. Si navegues amb connexió 3/4G, recorda que la teva operadora et cobrarà en funció de la tarifa de dades que tinguis contractada, i és recomanable utilitzar una tarifa plana. Les nostres aplicacions poden necessitar un ús intensiu de dades mòbils per accedir a determinats continguts, com ara vídeos o àudios.

    A més, a les apps els pot caldre actualitzar les dades en un segon pla (amb l'app minimitzada, amb la pantalla apagada...), per poder oferir els continguts actualitzats. Si no vols que es dugui a terme aquest tipus de consum de dades, pots consultar la configuració de les apps, per restringir-ho, des del teu sistema operatiu.

  • Navegadors recomanats

    Recomanen que utilitzis les últimes versions de navegadors com Chrome.

Condicions legals d'ús de les aplicacions

Les aplicacions són titularitat de 3Cat i per utilitzar-les cal complir les condicions d'ús dels seus productes, publicades a www.ccma.cat/avis-legal .

També pots consultar la nostra política de protecció de dades per saber com tractem les teves dades personals i com pots exercir els teus drets, a www.ccma.cat/avis-legal/proteccio-de-dades i www.ccma.cat/avis-legal/cookies .

Atenció a l'audiència

Per a qualsevol altra pregunta, et pots dirigir al nostre Servei d'Atenció a l'Audiència, a www.ccma.cat/atencio