Pallars Jussà

LA POBLA DE SEGUR

Comissió de les entitats de La Pobla de Segur per La Marató

Data:

L'entitat informa: La Pobla de Segur es mou per La Marató. Espelmes solidàries, bicicletes per la Marató, dinar popular, màgia dansa, jocs de cartes del Pallars, karaoke per grans i petits i per acabar berenar sopar.

LA VALL FOSCA

Veïns de la Vall Fosca - Amics de La Marató

Data:

L'entitat informa: Sopar i ball fins que surti el sol a la Vall Fosca. En el transcurs del ball, es farà un sorteig amb més de 200 regals i es lliuraran lots a tots els assistents. A les 10 del matí.

LLIMIANA

Gent de Llimiana

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una jornada festiva amb diverses activitats: començaran el dia amb un esmorzar popular, seguit d'un campionat de bitlles catalanes, la primera arribada del patge reial, xocolatada popular, sorteig d'un quilt de patchwork i venda del calendari medieval elaborat per les dones del poble. Per acabar s'hi jugarà al tradicional joc de cartes del catxo solidari.

SALÀS DE PALLARS

Casal dels Avis Sant Pere de Salàs del Pallars

Data:

L'entitat informa:

TREMP

Ajuntament de Tremp

Data:

L'entitat informa: Per poder recaptar el màxim de diners per La Marató, Tremp organitza aquest any una activitat singular. Es tracta de crear un quadre entre tots els trempolins i trempolines i subhastar-lo després. El quadre gegant s'anirà confeccionant a partir de pinzellades anònimes i la subhasta es realitzarà durant les festes de Nadal. Així que si tens ànim d'artista i vols col·laborar apropat diumenge a la Plaça de la Creu. Fes el teu donatiu a canvi del teu granet de sorra al quadre. A partir de les 11 us esperen en aquesta trobada amenitzada també pels geganters de Tremp i els grallers de La Casa del Sol Naixent.

Anar al contingut