Anoia

CALAF

Ajuntament de Calaf

Data:

L'entitat informa: Caminada i pedalada solidària. A les 8 del matí sortiran de la plaça dels arbres. A més, durant tot els dia hi haurà partits de bàsquet i futbol al poliesportiu municipal amb la UE Calaf, la penya Barcelonista de Calaf i Comarca i el Club de Bàsquet Calaf. Participa-hi!

Penya Barcelonista de Calaf i comarca

Data:

L'entitat informa: Socis i sòcies de la Penya Barcelonista es vesteixen d'esport per jugar un partit benèfic per a Marató. Sortejaran una samarreta del FCBarcelona i li faran així un gol a les malalties minoritàries.

CAPELLADES

Esplai Aliret

Data:

L'entitat informa: Els infants de l'esplai aniran pels carrers més transitats de Capellades per recollir diners per La Marató. Per concloure hi haurà un marcador casolà, on es comptabilitzaran els euros recollits.

CASTELLOLÍ

Ajuntament de Castellolí

Data:

L'entitat informa: Com cada any, el municipi de Castellolí participa amb La Marató a través d'un bingo popular.

Grup de Gralles i Tabals Muntanya Blava

Data:

L'entitat informa: Realització d'un cercavila a partir de les 11,30 h amb gralles i tabals i recollida de donatius pels carrers i bars del municipi de Castellolí.

ELS HOSTALETS DE PIEROLA

Ajuntament dels Hostalets de Pierola

Data:

L'entitat informa: Parada de recaptació de fons per La Marató de les 12h. del migdia fins les 19h. de la tarda. També hi haurà l'actuació dels falcons de Piera a les 13h i dels bastoners de Masquefa a les 17:30h.

ARC Juvenil d'Els Hostalets de Pierola

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un sopar popular seguit d'un bingo per recaptar fons per La Marató. Els trobareu a la Sala del Casal Català a les 21:30.

IGUALADA

Agrupació Sardanista d'Igualada

Data:

L'entitat informa: A Igualada s'hi ballaran sardanes per La Marató. De 12 a 2 del migdia l'Agrupació Sardanista i la Cobla del Col·legi Pare Manyanet de Reus s'hi reuniran per oferir aquesta tradició catalana als ciutadans i per recaptar diners de balladors i simpatitzants.

Anoia Country d'Igualada

Data:

L'entitat informa:

Associació de Veïns dels carrers de Sta. Caterina, Carme i Travessies

Data:

L'entitat informa: Les entitats igualadines no volen deixar de col·laborar amb la causa. Aquesta vegada ho faran mitjançant exhibicions i actuacions de la diversitat de cultura popular que gaudeixen a la ciutat. D'11 del matí a 2 de la tarda i de 5 a 8 del vespre a la Plaça de Cal Font d'Igualada.

Club Handbol Igualada

Data:

L'entitat informa: Matinal d'handbol entre equips de 7 a 11 anys. També jugaran els equips "special" de disminuïts psíquics. Per concloure hi haurà una xocolatada entre els assistents, públic i jugadors.

Club Natació Igualada

Data:

L'entitat informa: El repte que ens proposa el Club Natació Igualada consistirà en que 75 persones nedin 75 metres en 75 minuts. Els participants faran una inscripció que anirà destinada integrament a La Marató.

Consell Esportiu de l'Anoia

Data:

L'entitat informa: El Consell Esportiu de l'Anoia proposa uns Jocs Esportius Escolars. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Escola Pia d'Igualada

Data:

L'entitat informa: Partit de futbol amb La Marató de TV3. Parada a la fira de Santa Llúcia d'Igualada on es farà tant sensibilització com recollida de donatius.

LA POBLA DE CLARAMUNT

Ajuntament de la Pobla de Claramunt

Data:

L'entitat informa: Les regidories de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt organitzen, per sisè any consecutiu, un bingo solidari per recollir fons per La Marató.

Escola Maria Borés

Data:

L'entitat informa:

MPS España / Nadark Esdeveniments

Data:

L'entitat informa: A l'Anoia es posa en marxa el moviment x1any rodó. Tothom que ho vulgui podrà adquirir les boles solidàries, identificades amb la imatge de la campanya, per col·locar a l'arbre de Nadal o per regalar-les. Es poden adquirir als comerços de la zona o a www.mpsesp.org.

MASQUEFA

Ajuntament de Masquefa

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament i les entitats del municipi treballen conjuntament per a la organització de: Mercat de Santa Llúcia, exposició dels Drets Humans, Open del 5è aniversari Tennis Taula, Trivial de la prevenció, tir al plat, danses populars, cinema, concert, ballada de gegants, balls de sevillanes i flamenc, sorteigs, degustacions, banda de música, exhibició de dansa jazz, twiriling, patinatge, partit d'hoquei, futbol i bàsquet, ball popular i encesa popular de bengales.

L'Alzinar - Societat Recreativa i Cultural de Masquefa

Data:

L'entitat informa: Tota la família podrà participar en aquesta caminada popular. El recorregut serà de 2,5 quilòmetres per l'entorn de la vila.

ÒDENA

Ajuntament d'Òdena

Data:

L'entitat informa: Música, dansa i teatre es donen cita al Teatre Centre Unió Agrícola. A càrrec de la gent del poble, que surt a actuar desinteressadament, es mostrarà les seves habilitats en diferents disciplines. La recaptació anirà íntegra a La Marató. A més, hi haurà un espai on es cedirà la paraula a alguna persona afectada per una malaltia minoritària. La projecció del DVD divulgatiu sobre aquestes malalties posarà el punt i final a l'acte.

PIERA

Dispiera

Data:

L'entitat informa: Venda de cava solidari per les comarques d'Anoia i Alt Penedès a benefici a La Marató de TV3.

SANT MARTÍ DE TOUS

Associació Amics de Sant Martí de Tous

Data:

L'entitat informa: Mercat de Santa Llúcia amb paradetes de diferents productes com tions, plantes, flors, sabó artesà, papers de colors, mel, llibres, joguines o roba brodada a mà ompliran la Plaça de Fàtima de Sant Martí de Tous. De les 10 a les 13.30 hores us esperen. Al mateix moment ompliran una estructura de fil ferro amb cintes o llaços de colors, on la gent podrà escriure un desig i penjar-lo a l'estructura dels bons desitjos.

VALLBONA D'ANOIA

Agrupament Escolta Josep Masclans

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí de diumenge aquest agrupament prepararà xocolata calenta per recaptar fons per la Marató. Una sèrie d'activitats lúdiques guarniran a més a més aquest acte.

VILANOVA DEL CAMÍ I CARME

Penya ciclista Vilanova del Camí. Secció de BTT "Els Esgavellats"

Data:

L'entitat informa: Pedalar per la Serra de Coll-Bas es convertirà en un acte solidari durant el 8 de novembre. L'organització ens proposa un recorregut de 30,65 quilòmetres amb bicicleta de muntanya. El punt de partida serà a la zona esportiva Can Titó i a mitja pedalada, els participants podran gaudir d’un esmorzar. L’activitat està oberta a majors de 16 anys.

Data:

L'entitat informa: Des de la zona esportiva de Can Titó s'iniciarà la caminada per la serra de Coll-Bas. Esmorzar a Carme i tornada a Vilanova del Camí.

Data:

L'entitat informa: Els més petits de la casa també podran mostrar la seva solidaritat amb les malalties minoritàries. Només els hi caldrà pedalar. Aquesta bicicletada infantil, organitzada per l'Ajuntament s'engloba dins els actes de la segona festa major del municipi.

Anar al contingut