Alt Penedès

AVINYONET DEL PENEDÈS

Centre Cultural i Recreatiu de Cantallops

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un dinar solidari amb bingos d'entreteniment per a tots els assistents en benefici a La Marató.

LA GRANADA

Associació Gent Gran de la Granada

Data:

L'entitat informa: Com cada tardor, l'Associació de Gent Gran de la Granada organitza un dinar. En aquesta ocasió, però els donatius serviran per donar suport La Marató.

LES GUNYOLES

Societat La Torre

Data:

L'entitat informa: Es tracta del tradicional pessebre vivent, aquest però incorpora un tret novedòs. I es que aquest és parlat. Emmarcat en un entorn natural, on cal destacar la cova natural que servirà d'establia, el pessebre representarà les imatges més simbòliques del Nadal cristià.

MOJA

AMPA Escola Pública Circell (Moja- Olèrdola)

Data:

L'entitat informa: Només comprant una butlleta, tot aquell que ho desitgi podrà prendre part dels tallers que l'AMPA de l'escola Circell ens han preparat per la canalla. Maquillatge, decoració amb sal, polseres i ornamentacions nadalenques son només un exemple del que aquí s'hi podrà trobar.

Associació Casal d'avis de Moja-Olèrdola

Data:

L'entitat informa: Dinar solidari on s'hi recullen diners per La Marató.

Associació Juvenil Joves de Moja

Data:

L'entitat informa: Botifarres, pa torrat i vi a doll per ser solidari amb La Marató. Feu gana perquè a partir de les 9,30 del matí al Sindicat de Moja, aquesta Associació de joves us hi espera.

OLESA DE BONESVALLS

Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls

Data:

L'entitat informa: Gairebé el poble sencer hi col·labora en aquest Bingo! Els que no ho fan comprant cartrons ho fan cedint els premis, com és el cas dels comerciants del municipi.

Grup de Dones Les Bones Valls

Data:

L'entitat informa:

ORDAL

Esplai Sol Naixent

Data:

L'entitat informa:

Esplai Sol Naixent i Grup Excursionista CrestaBox

Data:

L'entitat informa:

PACS DEL PENEDÈS

Associació de Gent Gran de Pacs del Penedès

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Gent Gran de Pacs del Penedès celebrarà un bingo popular obert a tothom on se sortejaran premis oferts per caves i botiguers. Després de gaudir d’un berenar, els participants faran un recompte dels donatius per La Marató.

Xirucaires de Pacs

Data:

L'entitat informa: Sota el nom "Un tomb per Pacs" els xirucaires d'aquesta població organitzen una caminada. En acabar hi haurà un vermut popular i els diners recollits aniran íntegrament per La Marató.

SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS

Esplai si Fa sol

Data:

L'entitat informa: Venda d'objectes fets a mà pels nens i nenes de l'esplai amb l'objectiu de recaptar diners per La Marató de TV3.

SANT CUGAT SESGARRIGUES

Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues

Data:

L'entitat informa: Paella per a tothom! Celebració d'un dinar popular a la Sala del Cafè. Es podrà degustar una paella gegant a un preu mòdic tot col·laborant amb La Marató. Tot seguit, sorteig d'una panera per a tots els assistents.

Data:

L'entitat informa: Cantada de Llusies i Nicolaus a la plaça de l'Església. Posteriorment es farà un passeig pel poble.

Data:

L'entitat informa: Partit de Futbol Solidari al Camp Municipal de Futbol de Sant Cugat Sesgarrigues. La recaptació obtinguda de la venda de les entrades es destinarà a La Marató.

Associació Assistencial Sant Adjutori

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva de Santa Llúcia amb diverses activitats: paella popular, conta-contes per als més petits i un partit de futbol. Tota la recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

SANT JOAN DE MEDIONA

Casal Medionenc/ Senglars de Mediona / Esplai Bolet

Data:

L'entitat informa: Diumenge 13 a les 10 del matí apropat a menjar xocolata amb melindros davant el Casal el municipi. Posteriorment i per cremar calories, també esteu convidats a la prova de senderisme, orientació i endevinalles que Trek-o-senglars ha preparat per a les famílies i grups d'amics. La sortida d'aquesta activitat serà a les 11 del matí també davant del Casal. Per a que tothom hi pugui participar s'han creat 2 nivells, un d'entre 2 i 3 quilòmetres i un segon d'entre 5 i 7.

SANT LLORENÇ D'HORTONS

Caminaires de Sant Llorenç d'Hortons

Data:

L'entitat informa: Davant l'Ajuntament s'iniciarà la caminada popular de 10 quilòmetres que recorrerà els voltants de la població. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

SANT MARTÍ SARROCA

Ajuntament de Sant Martí Sarroca

Data:

L'entitat informa: Marxa de torxes per a La Marató. El recorregut serà pels carrers del poble direcció al Castell de Sant Martí Sarroca. Una vegada s'hi arribi, al pati del Castell hi haurà coca i xocolata per a tots els assistents.

SANT PERE DE RIUDEBITLLES

Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles / Grup de Recerques Històriques

Data:

L'entitat informa: L'Associació Actes per La Marató del Serveis de dinamització per la Gent Gran organitza un bingo solidari per recaptar fons per La Marató al Casal Municipal de la Gent Gran.

Data:

L'entitat informa: Cantada de Gospel organizada per l'entitat Actes per La Marató a la Sala del Centre.

Data:

L'entitat informa: Espectacle infantil: Brinca, brinca! Del grup d'animació "La Companyia". Xocolatada popular per completar la recaptació de fons per La Marató.

Data:

L'entitat informa: Per quart any l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles organitza La diada de la mobilitat. Sortint de la plaça del paper se celebrarà una gimcana per la mobilitat. Aquesta consistirà en una pedalada solidària en benefici a La Marató. Organitza la Regidoria de Medi Ambient.

Data:

L'entitat informa: "Grup de Recerques Històriques per La Marató". Sortint de la Plaça de les Eres s'organitza una caminada fins a la Font del Cargol, Serra del Sabaté i baixada a la Riera del Bitlles. Esmorzar popular pel camí per recaptar fons per La Marató de TV3.

SANT PERE MOLANTA

CEIP Rossend Montané

Data:

L'entitat informa: II Cursa solidària de relleus, on ningú es quedarà sense participar. Hi seran tots els alumnes de l'escola, els mestres i els pares.

Grup de Teatre "El Folre"

Data:

L'entitat informa: Tarda de teatre per La Marató. L'obra "8 dones de Robert Thomas" s'hi representarà sobre l'escenari del Local Molantenc de Sant Pere Molanta. Una obra apassionant, intrigant i amb un toc d'humor. L'acte també servirà per vendre tiquets per una rifa.

SANT QUINTÍ DE MEDIONA

Fem un tomb i sabrem on som

Data:

L'entitat informa: L'entitat "Fem un tomb i sabrem on som" organitza una caminada popular per l'entorn de Sant Quintí, on es podran observar barraques de pedra seca. La secció local d'ERC, en col·laboració amb alguns establiments de la població, proporcionarà l'esmorzar als caminants, que faran una aportació econòmica a La Marató.

Junts per La Marató

Data:

L'entitat informa: A ritme de rock. Així es com col·laborarà aquesta entitat amb La Marató de TV3. Una associació de la que en formen part la Coral Terpsícore, l'Escola de Música Mossèn Pla, el CEIP Antoni Grau Minguell i la Biblioteca Joan Sardà i Lloret. El concert serà a càrrec del grup "Zivil" i a continuació hi haurà un aperitiu a base de brou calent i torrada d'oli. Sota el nom "Unim forces per al combat" es farà també un taller de manualitats per fer la cadena de mans més llarga que es pugui.

SANT SADURNÍ D'ANOIA

Ajuntament de Sant Sadurní d'anoia (Servei Municipal d'Esports)

Data:

L'entitat informa: Sant Sadurní camina per La Marató! Es recorreran els carrers més cèntrics de Sant Sadurní d'Anoia i les seves afores. Al concloure la caminada se celebrarà un dinar popular que organitza l'AAVV dels Habitatges Vilarnau.

Associació d'Afectats per Trastorns Alimentaris i Depressius

Data:

L'entitat informa: Concert de Jazz i de Gospel a càrrec de Carles Vidal.

Data:

L'entitat informa: Actuacions diverses com son l'obra de teatre "Laura i el peto". El grup de pallassos " Parella de dos" amenitzarà la jornada.

Casal d'Avis Caixa Penedès de St. Sadurní

Data:

L'entitat informa: Cantada de cançons pel grup Coral Montserrat, amb coca i cava per a tots els assistents.

Comissió Unitots

Data:

L'entitat informa: En un humil acte en un humil àpat alimentem a les malalties minoritàries. Després de l'àpat que consistirà en migas de pa els assistents podran gaudir d'un espectacle de Bollywood.

Confraria del Cava Sant Sadurní

Data:

L'entitat informa: Recorregut de 13 km des de Vilafranca a Sant Sadurní. Les inscripcions a la cursa s'hauran de realitzar a través d'Internet accedint al web de la Caixa Penedès.

TORRELAVIT

Pessebre Vivent de Torrelavit

Data:

L'entitat informa: Representació del pessebre vivent de Torrelavit.

Veïns de Torrelavit

Data:

L'entitat informa: Xocolata desfeta amb melindros per ser solidari amb La Marató. Aquest esmorzar popular juntament amb una gimcana familiar i una tómbola seran algunes de les activitats que es realitzin a Torrelavit. A més, el casal de la Gent Gran farà un dinar de Nadal on també s'hi recolliran diners. Altres entitats com el grup de teatre Pels Pèls, la Comissió del Pessebre Vivent i l'Agrupació de Pessebristes també s'hi sumaran a la causa cedint part de la recaptació que facin amb les seves activitats nadalenques.

TORRELLES DE FOIX

Ajuntament de Torrelles de Foix

Data:

L'entitat informa: Els membres de les entitats del municipi sortiran al camp municipal d'esports per jugar un partit de futbol entre ells.

Data:

L'entitat informa: Diferents actes esportius i culturals envairan Torrelles de Foix a favor de La Marató. Des de les 11 del matí i fins a les 20 del vespre els assistents que ho vulguin podran col·laborar amb la causa de les malalties minoritàries.Entre les activiats lúdiques podreu gaudir d'un karaoke popular, exhibicions de balls de saló, ball, bingo i xocolatada.

VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Arquers i companyia de la Flor de Lis (Arcoflis)

Data:

L'entitat informa: Durant dos dies Vilafranca del Penedès torna a l'edat Medieval. Tallers, exhibicions de tir amb arc i lluita d'espases ompliran els carrers de la ciutat. Grans i joves trobaran l'entreteniment ideal durant el cap de setmana del 12 de desembre.

Casal d'Avis del Tívoli de Caixa Penedès

Data:

L'entitat informa: El Casal d'Avis del Tívoli de Caixa Penedès sortejarà una magnífica panera. Les butlletes es vendran en el decurs d'una excursió a Vinaròs el dia 10 de desembre. Amb mariscada inclosa i concert de Nadal al mateix Casal amenitzat per la Coral dels Avis del Tívoli el dia 11 de desembre.

Club Rítmica Penedès / Consell Esportiu de l'Alt Penedès / UCEC

Data:

L'entitat informa: Més de 400 gimnastes exhibiran les seves habilitats davant la ciutat de Vilafranca del Penedès. Gimnàstica rítmica, artística, aeròbica i diverses modalitats que de ben segur atrauran el públic més solidari.

GEP - Grup d'Esplai Parroquial

Data:

L'entitat informa: Els nois i noies del grup de Joves I del GEP vendran durant el mercat municipal de Vilafranca petites artesanies (penjolls, arracades, botons ...) confeccionades per ells mateixos amb el fi de recollir fons per La Marató.

Penedesfera /Institut d'Estudis Penedesencs

Data:

L'entitat informa: Les entitats Penedesfera i l'Institut d'Estudis Penedesencs organitzen la venda de la samarreta solidària "El Penedès". La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Servei prelaboral "ENTREM-HI"

Data:

L'entitat informa: Venda de plantes decorades i multiplicades pels usuaris del Servei Prelaboral Entrem-hi. Els beneficis que sorgeixin de la venda seran destinats a La Marató.

VILOBÍ DEL PENEDÈS

Agrupament Escolta 'Els Pèlags'

Data:

L'entitat informa:

Anar al contingut