Garrigues

ALBAGÉS

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament d'Albagés i el Club Ciclista Ateneu Popular Garriguenc proposen la 3a Marxa en BTT d'Albagés, que constarà de dos circuits. Un de 31 i un altre de 45 quilòmetres. Una part dels diners recaptats en la inscripció així com en els diferents sortejos es destinarà a La Marató de TV3.

ARBECA

Ajuntament d'Arbeca/Associació de Dones L'Olivera Arbequina

Data:

L'entitat informa: Diverses activitats es donen cita a la sala Màrius Torres, a la sala del Centre Cultural Municipal i a la Plaça del Toll. Xerrades, espectacles de dansa, cant coral, futbol, circuit de motos, venda de pastissos, desfilada i d'altres actes coincidiran durant el cap de setmana a l'Arbeca.

BELLAGUARDA

Associació de Dones 'L'Alzina'

Data:

L'entitat informa:

CERVIÀ DE LES GARRIGUES

Associació de Dones Les Set Valls de Cervià

Data:

L'entitat informa:

ELS TORMS

AMPA CEIP Joan Benet i Petit

Data:

L'entitat informa: Els nens de l'Escola Joan Benet i Petit de Els Torms vendran punts de llibre i podran assistir un esmorzar popular organitzat per l'OLIER (cooperativa agrícola de la localitat).

Els Torms amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Projecció de cinema organitzat pel Casal a les 4 de la tarda.

Data:

L'entitat informa: Pack de bocata més beguda a les 21h al Casal. Per ampliar la recaptació també hi haurà servei a domicili.

Data:

L'entitat informa: Sessió de bingo per La Marató de TV3. En acabar hi haurà entrepans per a tots els assistents. Organitza Lo Batall (Asc. Del Jovent)

Data:

L'entitat informa: Els amats dels jocs de cartes i de fitxes trobaran a Torms la seva activitat ideal. I es que el Casal ha organitzat un campionat de botifarra, de dòmino i d'escacs. A les 4 de la tarda us esperen per participar.

JUNCOSA

Associació de Dones L'Amistat

Data:

L'entitat informa:

JUNEDA

Grup l'Esclat

Data:

L'entitat informa:

L'ALBI

Amics de les Bitlles

Data:

L'entitat informa:

Associació de Gent Gran Sts. Cosme i Damià

Data:

L'entitat informa:

Associació de joves El Cargol

Data:

L'entitat informa:

Club de Futbol l'Albi

Data:

L'entitat informa:

L'Albi amb La Marató

Data:

L'entitat informa:

L'ESPLUGA CALBA

Ajuntament de l'Espluga Calba

Data:

L'entitat informa: Al matí es farà un mercat solidari de tota classe d'objectes de regal i flors, concretament a la sala del Castell del poble. També faran unes porres amb sorteigs de regals sorpresa. Ja a la tarda hi haurà un berenar popular, també solidari, que constarà de coca i xocolata. Els diners recaptats aniran destinats a La Marató.

LA GRANADELLA

El poble de La Granadella / Associació de Dones El Roure

Data:

L'entitat informa: El dia 5 de desembre tots a sopar al centre cívic. Amb un bon entrepà de pernil, acompanyat d'olives, aigua, bon vi i fruits secs al preu de 7€, el poble de la Granadella pretén així recaptar fons per La Marató. Els que ho vulguin podran aportar pastissos que seran rifats amb el tiquet del sopar. Bon profit!

Data:

L'entitat informa: Un campionat de botifarra enfrontarà els jugadors de La Granadella que vulguin, a més de jugar, recaptar fons per La Marató. El preu de l'inscripció serà de 2 euros la parella.

Data:

L'entitat informa: Diversos col·laboradors del municipi han cedit obsequis al poble de la Granadella. Aquestes aportacions serviran de reclam per al sorteig d'una rifa.

Data:

L'entitat informa: A les 8 del matí el Coto de la Granadella us convida a un esmorzar popular per a tothom a Sant Antoni.

Data:

L'entitat informa: Els nens també volen afegir-se a la festa de la solidaritat. És per aquet motiu que "Lo Clarí" ha organitzat un concurs infantil de dibuix al Centre Cívic. D'aquesta manera aquests petits artistes posaran el seu granet de sorra recaptant fons destinat a recerca mèdica de les malalties minoritàries.

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones El Roure oferirà xocolata desfeta al preu de 2€. Us esperen al Centre Cívic a partir de les 6 de la tarda.

Data:

L'entitat informa: Els ciberjugadors més experts en PlayStation de La Granadella estan convidats a fer un campionat per demostrar les seves habilitats. Només per 1€ ja podràs entrar en aquest concurs que organitza l'AMPA del CEIP de La Granadella.

Data:

L'entitat informa: Dimarts 8 a les 7 del vespre cinema per a tothom al Centre Cívic del municipi.

Data:

L'entitat informa: L'IES Olivera oferirà pastissos casolans i llibres de segona mà al Pla de la Vila per recaptar diners per La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Com a colofó, el Coto de caça i El Roure faran el sorteig de les dues cistelles a través de les tires venudes durant tota la setmana per l'Associació de Dones.

Data:

L'entitat informa: Ja el dia de La Marató el casino farà una rifa per ajudar a apujar una mica més el marcador.

LA POBLA DE CÉRVOLES

Vilatans i Amics de la Pobla de Cérvoles

Data:

L'entitat informa: Bingo popular, xocolatada i sorteig seran les activitats que ajudin a La Marató a fer pujar el seu marcador.

LES BORGES BLANQUES

Ajuntament de les Borges Blanques

Data:

L'entitat informa: Les entitats del municipi s'uneixen per donar suport a La Marató. Se celebrarà un festival amb múltiples activitats.

Associació de Gent Gran de les Garrigues

Data:

L'entitat informa:

Fundació Col·legi Mare de Déu de Montserrat

Data:

L'entitat informa: El professorat del centre organitza un Pessebre vivent als patis del parvulari en benefici a La Marató.

IES Josep Vallverdú

Data:

L'entitat informa: Aprofitant el programa d'actes de les festes de Nadal, l'IES Josep Vallverdú farà una recol·lecta solidària. Una part dels diners es destinaran a La Marató.

Anar al contingut