Ribera d'Ebre

ASCÓ

CEIP Sant Miquel

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del centre gaudiran d'un esmorzar de germanor a càrrec de l'associació de pares. Voluntàries de l'associació de dones seran les encarregades de preparar aquest dinar. Els nens esmorzaran amb l'adhesiu de La Marató enganxat en un lloc visible i faran un donatiu per aquesta causa.

BENISSANET

AMPA CEIP Antoni Nat de Benissanet

Data:

L'entitat informa: Al CEIP Antoni Nat de Benissanet tothom hi col·labora amb La Marató. Amb aportacions voluntàries, la comunitat educativa de l'escola pretén recollir diners per destinar-los a la causa solidària. Els dies 12 i 20 de desembre s'exposaran els productes, entre els que s'hi podrà trobar, per exemple, pastisseria casolana. També hi haurà tómbola de productes de segona mà.

Club Esportiu Benissanet

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un bingo popular a càrrec del Club Esportiu Benissanet. La recaptació aconseguida anirà destinada a La Marató.

FLIX

Col·lectiu d'entitats de Flix

Data:

L'entitat informa: Karaoke, minitennis, voltes amb moto, menjars típic, jocs i molt més! Les entitats de la població s'uneixen per oferir a la població diverses activitats i recollir així la solidaritat del municipi.

GINESTAR

Ajuntament del Ginestar

Data:

L'entitat informa: Persones de totes les edats podran participar d'aquest bingo solidari que ens proposa l'Ajuntament del Ginestar. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Data:

L'entitat informa: L'ajuntament del Ginestar ens proposa conèixer els indrets més destacats del terme municipal a través d'una caminada popular. Cada participant farà una aportació simbòlica que es destinarà a La Marató.

Club Esportiu Ginestar

Data:

L'entitat informa:

LA PALMA D'EBRE

Centre Cultural i Recreatiu de la Palma d'Ebre

Data:

L'entitat informa: Sessió de bingo a benefici de La Marató de TV3.

LA TORRE DE L'ESPANYOL

Associació de Dones Bassa d'Oli i Penya Blaugrana "El Tormo"

Data:

L'entitat informa: Les dones de l’associació prepararan dolços. Posteriorment celebraran una festa on es podran degustar aquestes dolces creacions. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

MÓRA D'EBRE

Ajuntament de Móra d'Ebre

Data:

L'entitat informa: La població de Móra d'Ebre, realitzarà un mercat de segona mà, on es vendran objectes, estris i d'altres. Aquests podran ser nous o usats, tots en bon estat i cedits gratuïtament per veïns i entitats del municipi.

Associació de Dones de Móra d'Ebre

Data:

L'entitat informa:

Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d'Ebre

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d'Ebre organitza una exposició de productes al casal dels Jubilats de 1 al 10 de desembre.

Data:

L'entitat informa: Tómbola benèfica amb el sorteig de molts regals. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Residència Natzaret

Data:

L'entitat informa: La Residència Natzaret organitza una tómbola i un bingo per recaptar diners per La Marató. Hi col·laboraran residents, familiars i personal del centre.

Taller d'Ocupació V Ribera d'Ebre

Data:

L'entitat informa: Els alumnes han realitzat tot un seguit de dolços i salats per vendre i recaptar així fons per La Marató.

MÓRA LA NOVA

Ajuntament de Móra la Nova

Data:

L'entitat informa: Diferents actes solidaris durant els dies 13 i 14 de desembre: des de la rifa de lots, passant pel ball solidari fins arribar al bingo.

Col·lectiu de Dones de Móra la Nova

Data:

L'entitat informa: El Col·lectiu de Dones de Móra la Nova realitza una xocolatada popular en suport a La Marató de TV3.

Esplai Kau-Kau's

Data:

L'entitat informa: Al festival infantil els nens i nenes de l'esplai representaran l'obra de teatre "El pastor de les quatre ovelles". Ja en la segona part, hi haurà exhibicions de diferents entitats del poble i el sorteig de 3 lots de Nadal.

Unió de Comerciants de Móra La Nova

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una fira de Nadal els dies 12 i 13 de desembre, on es recaptaran fons per La Marató de TV3.

RASQUERA

Associació de Dones de Rasquera

Data:

L'entitat informa:

RIBA-ROJA D'EBRE

Associació de Dones Riba Roja

Data:

L'entitat informa:

VINEBRE

Ajuntament de Vinebre

Data:

L'entitat informa:

Anar al contingut