Berguedà

AVIÀ

Ateneu d'Avià

Data:

L'entitat informa: Passejada curta per l'entorn del municipi. Si vols participar acostat a Avià a les 10 del matí. A continuació el cor infantil de l'escola i la Coral Santa Maria d'Avià ens oferiran un concert de cant coral que començarà a les 12 hores.

Unió Esportiva Avià

Data:

L'entitat informa: La Quina és un Bingo que en lloc de jugar-s'hi diners, s'hi sortegen regals. Els dies 12 i 19 de desembre faran aquest Bingo especial per la Marató de TV3. S'hi sortejarà una magnífica panera valorada en 1000 euros cedida per la Unió Esportiva Avià així com per l'Ajuntament .

BAGÀ

Comissió de festes Vila de Bagà

Data:

L'entitat informa: L'esport, la música i la cultura s'uneixen a favor de La Marató. L'acte tindrà lloc al llarg de tot el dia, nit i vespre.

Vila de Bagà

Data:

L'entitat informa: Diferents col·lectius del municipi, com ara el Gimnàs Esvelt, l'escola de Música, el Grup Il·lusió, i d'altres, ofereixen al públic una tarda plena d'actuacions musicals i humorístiques, els beneficis del qual es destinen íntegrament a La Marató de TV3.

BERGA

Associació de Veïns Els Quatre Barris

Data:

L'entitat informa: L'associació de Veïns Els Quatre Barris presten la seva col·laboració a La Marató. Ho faran a través de la loteria de Nadal de l'associació que aquest any porta el número 59968.

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns Els Quatre Barris organitza una passejada des de la Plaça Guernika fins a Sant Quirze de Pedret. Al finalitzar hi haurà esmorzar.

Data:

L'entitat informa: L'Escola Municipal de Berga ens endolçarà les orelles amb el tradicional Concert de Nadal a la vegada que hi participarà en la recaptació de fons per a La Marató.

Escola Xarxa

Data:

L'entitat informa: Organització d’un esmorzar maratonià per a tota la comunitat educativa. Alumnes, pares i professorat hi estan convidats. Pel mòdic preu de 2 euros l'esmozar inclourà un suc de fruita i pastís. Un dolç per cert d'elaboració cassolana, confeccionat pels alumnes de batxillerat i per tot el personal docent del centre.

IES Guillem de Berguedà

Data:

L'entitat informa: Amb un color per cada curs i una frase a cada color, els alumnes de l'IES Guillem de Berguedà confeccionaran un arc de Sant Martí. Seguidament els més esportistes participaran a la cursa també amb caràcter recaptatori per La Marató. L'acte tindrà lloc de 12 a 13 hores.

La Salle de Berga

Data:

L'entitat informa: La Salle de Berga i l'AMPA organitzen un esmorzar solidari per a tots els seus alumnes i professors. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

BORREDÀ

Penya Blaugrana Borredà

Data:

L'entitat informa: Teatre, caminada, bingo, tómbola, rifes i esmorzar popular. Aquesta és la complerta proposta que ens fa la Penya Blaugrana de Borredà per ser solidari amb La Marató.

CAL ROSAL

Fira de la Tòfona del Berguedà

Data:

L'entitat informa: Tòfones solidaries! Al concurs de tòfones del Berguedà es premiarà la tòfona de més pes. El més preuat, però és que el valor de les tòfones presentades servirà per recollir aportacions a La Marató de TV3.

CASSERRES

Grup Cantaire Sant Bartomeu

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal de la coral Sant Bartomeu on es rifarà una panera a benefici de La Marató de TV3.

CERCS

Associació de la Germanor de Gent Gran

Data:

L'entitat informa: Hi tindrà lloc un bingo en benefici de La Marató de TV3 on, en comptes de repartir diners, es reparteixen regals. El premi estrella serà una panera on tots els comerços del municipi i part de la comarca i a més a més l'Ajuntament hi col·laboren.

GIRONELLA

Ajuntament de la Vila de Gironella

Data:

L'entitat informa: Gironella camina per La Marató. La caminada està oberta a tothom que hi vulgui participar i compta amb la col·laboració de diferents entitats del municipi.

Fundació Residència Sant Roc

Data:

L'entitat informa: En la Jornada de Portes Obertes de les noves instal·lacions de la Residència Sant Roc, els residents entregaran com a regal unes bossetes aromàtiques que ells mateixos han confeccionat. La recol·lecta es farà a través de les donacions que faran tant residents com convidats i personal de la residència en rebre aquest obsequi. D'aquesta manera la residència vol apropar els avis a les activitats populars ja que fer un donatiu individual podria esdevenir una gestió complicada per a ells.

GUARDIOLA DE BERGUEDÀ

Associació Llar del pensionista de Guardiola de Berguedà

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari en benefici de La Marató.

LA NOU DE BERGUEDÀ

Associació Juvenil Sobrepuny

Data:

L'entitat informa:

LA POBLA DE LILLET

Ajuntament de la Pobla de Lillet- Regidoria de Turisme

Data:

L'entitat informa:

PUIG-REIG

Club de Bàsquet Puig-Reig

Data:

L'entitat informa:

Mans Solidàries de Puig-reig

Data:

L'entitat informa: Les associades de Mans Solidàries de Puig-Reig han treballat fent treballs manuals. Els diners que recaptin d'aquests els destinaran a La Marató.

SALDES

Ajuntament de Saldes

Data:

L'entitat informa: La jornada s'iniciarà amb una sessió pràctica de Mobilitat Corporal. Estarà oberta a tota la població, animant sobretot a la Gent Gran. Seguidament es realitzarà un Seminari teòric-pràctic sobre la respiració, la relaxació i el massatge metamòrfic a càrrec d'un gran professional.

VILADA

Coral les Veus del Picant Cel

Data:

L'entitat informa:

Entitats de Vilada

Data:

L'entitat informa: La Coral Les Veus oferirà un concert i a continuació hi haurà un berenar de xocolata i coca organitzat per les dones de Fàtima i per últim un Bingo. Els regals que es donaran com a premi han estat ideats i disposats per les Dones de Fàtima.Els Joves Vilada de Vilada també participen en l'organitzacuó.

Anar al contingut