Pla de l'Estany

BANYOLES

AMPA CEIP Pla de l'Ametller

Data:

L'entitat informa: El tradicional pessebre prendrà vida aquest Nadal al pati del CEIP Pla de l'Ametller. Cada classe representarà un quadre diferent d'aquest clàssic nadalenc on hi participaran nens i nenes des de P-3 a 6è.

Associació del Casal de Gent Gran de Banyoles

Data:

L'entitat informa: L'Associació del Casal de Gent Gran de Banyoles organitza un bingo solidari. Els premis seran lots nadalencs i els beneficis aniran destinats a La Marató.

Consell Esportiu del Pla de l'Estany

Data:

L'entitat informa: Es tracta d'un recorregut d'esports col·lectius realitzat pels nens i nenes participants. Per als pares i mares l'activitat serà les "cistelles d'esperança". Les inscripcions al gran torneig de Bàsquet de les seccions Esportives Escolars de les AMPA's de la comarca aniran a favor de la Marató.

Esbart Fontcoberta de Banyoles

Data:

L'entitat informa: L'esbart Fontcoberta reuneix, en una trobada d'esbarts, 5 colles d'arreu de la província de Girona. Tots ells dansaran per La Marató.

CAMÓS

Ajuntament de Camós / Casal de la Gent Gran de Camós / Grup de joves de Camós

Data:

L'entitat informa: Després de la xerrada hi haurà un berenar solidari en benefici a La Marató de TV3 per a tots els assistents.

CORNELLÀ DE TERRI

Associació Cultural i Esportiva de Cornellà del Terri

Data:

L'entitat informa: Cap de setmana esportiu a Cornellà de Terri. Els equips del municipi jugaran partits de futbol i bàsquet. La cursa atlètica popular del dia 13 sumarà a la festa la resta de la població i per als més petits hi haurà un parc esportiu amb proves vàries. A través d'uns estands específics tothom que s'hi acosti podrà participar amb La Marató.

Associació de Dones de la Vall del Terri

Data:

L'entitat informa: "Un euro una il·lusió". El grup de nois "Màgics Terri" faran trucs de màgia a canvi d'un donatiu per a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: "Les Dones de la Vall del Terri amb La Marató". Celebració d'una cursa popular on es vendran coques casolanes, elaborades per persones del mateix municipi. Els diners recollits seran íntegrament destinats a La Marató.

Casal de Jubilats de Cornellà de Terri

Data:

L'entitat informa: Dinar popular durant el mes de gener.

ESPONELLÀ

Associació Juvenil d'Esponellà

Data:

L'entitat informa:

FONTCOBERTA

Associació Dona Fontcoberta

Data:

L'entitat informa: Per atraure el màxim gent possible, durant el dia es realitzaran diferents activitats : sessió d'spinning, actuacions de teatre, bàsquet, dansa del ventre, màgia i un dinar popular. L'associació estarà en el pavelló col·laborant i ajudant de manera original a recaptar els donatius.

PORQUERES

AMPA l'Entorn i CEIP l'Entorn

Data:

L'entitat informa: Durant la festa de Nadal, es farà una quina per a tota la família. Els diners obtinguts de la venda de cartrons es destinaran a La Marató.

Associació Casal de la Gent Gran de Porqueres

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un dinar popular i ball per recaptar fons per La Marató de TV3.

Associació Coordinadora d'Activitats Socioculturals de Porqueres

Data:

L'entitat informa: Caminada popular per les contrades del poble, una excursió que amb una mica d'esforç tothom podrà fer. A més, l'acte servirà per conscienciar i informar sobre les malalties minoritàries. Així, durant tot el recorregut els caminants trobaran cartells amb frases que un cop arribin fins el turó intentaran recordar a través d'un senzill joc de grups.

SERINYÀ

Ajuntament de Serinyà

Data:

L'entitat informa: Caminada popular per indrets d'interès natural, paisatgístic i arquitectònic als voltants del terme municipal. L'activitat es completarà amb un esmorzar a mig camí de l'itinerari.

VILADEMULS

AMPA de l'escola bressol el Tractoret /AMPA del CEIP de Sant Esteve de Guialbes

Data:

L'entitat informa: Mercat solidari on la gent aporta tot el que ja no es fa servir a casa i que està en bon estat como ho poden ser llibres, objectes de decoració, joguets, complements o música.

Associació Casal Gent Gran de Vilademuls

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un concert de Nadal i un sopar solidari a càrrec del Casal de Gent Gran i les Associacions Juvenils del municipi.

Anar al contingut