Baix Penedès

ALBINYANA

Consell Esportiu del Baix Penedès

Data:

L'entitat informa: Coincidint amb la fase comarcal de cros del JEEC, es disputarà el cros d'Albinyana. Durant l'acte els participants que hi assisteixin donaran suport a la causa amb un distintiu visible.

Municipi d'Albinyana

Data:

L'entitat informa:

BANYERES DEL PENEDÈS

Ajuntament i entitats de Banyeres del Penedès

Data:

L'entitat informa: Les entitats unides preparen un petit mercat on la venda dels productes i dels treballs realitzats va destinada a la Marató.

BONASTRE

Associació de Gent Gran de Bonastre

Data:

L'entitat informa:

CALAFELL

Calafell per la Marató

Data:

L'entitat informa: Humoristes, màgia, exhibició de catanes, batukada, grups i solistes musicals. En aquest festival no han descuidat cap detall per recaptar fons per La Marató.

Llar del Pescador Jubilat

Data:

L'entitat informa: La Llar del Pescador Jubilat organitza una diada amb diverses activitats. Primer, se celebrarà una conferència sobre les malalties minoritàries. Tot seguit, oferiran un petit aperitiu. Tots els participants dipositaran els seus donatius per La Marató en una urna.

CUNIT

AMPA CEIP Pompeu Fabra

Data:

L'entitat informa: Des dels balls més actuals fins als més tradicionals. Tots hi tindran cabuda a la jornada solidària que organitza L'AMPA del Col·legi Pompeu Fabra. Els recitals poètics i les actuacions tampoc hi faltaran. Uns actes que es portaran a terme gràcies a l'esforç de les entitats culturals del municipi.

EL VENDRELL

Ajuntament del Vendrell - Escola Municipal de Música Pau Casals

Data:

L'entitat informa: Recollida d'aportacions voluntàries aprofitant les visites guiades a la nova Escola Municipal de Música Pau Casals. Tindran lloc el cap de setmana del 12 i el 13 de 10 a 14 hores.

Estudi de Dansa Tot Ritme

Data:

L'entitat informa: L'Estudi de Dansa Tot Ritme, celebra el 10é Festival de Nadal. Aquest any, representarà l'espectacle del "Cascanueces", amb exhibicions de dansa clàssica, jazz, funk, flamenc, dansa del ventre, etc. Nens i nenes des dels 3 anys fins a adults pujaran a l'escenari per una bona causa. Al finalitzar es farà "cagar el Tió" per celebrar l'arribada del Nadal.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

L'ARBOÇ

Escola Bressol Municipal Minyons

Data:

L'entitat informa: L'Escola Bressol Municipal Minyons organitza un tómbola benèfica amb objectes de segona mà que professors, pares i mares han aportat prèviament. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Giralda de l'Arboç/Associació de Dones Arbocenques

Data:

L'entitat informa: La Giralda de l’Arboç obre les seves portes per iniciativa del propietari actual, el Sr. Camino per tal de recaptar fons per la Marató. L’Associació de Dones s’encarregarà de la gestió de l’obertura i de recollir els donatius.

LA BISBAL DEL PENEDÈS

Agrupació de la dignitat per La Bisbal (ADB)

Data:

L'entitat informa: Recital poètic-musical a càrrec de l'Agrupació de la dignitat per La Bisbal. Passi del video sobre les malalties minoritàries i després recital on s'alternaran cançons i poemes musicals. També es farà una lectura d'un text històric sobre La Bisbal. La recaptació total de la venda de les entrades anirà destinada íntegrament a La Marató. Paral·lelament també es recolliran diners dels anunciants de la revista de l'Agrupació per La Marató.

Associació de Dones La Roca Foradada

Data:

L'entitat informa: Conta-contes per a grans i petits amb escenografia i molt d'ambient. Seguidament oferirem una xocolata calenta. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Associació de la Gent Gran de la Bisbal del Penedès

Data:

L'entitat informa:

Jov. Bisbalenca Club de Futbol

Data:

L'entitat informa: Durant gairebé un mes i mig aquest club de futbol recollirà les recaptacions de la taquilla dels partits de futbol base i amateurs. Des d'ara i fins el proper dia 13 de desembre s'obre la recollida de diners, una recaptació que s'entregarà íntegrament a La Marató.

LLORENÇ DEL PENEDÈS

Coral Harmonia de Llorenç del Penedès

Data:

L'entitat informa: El tradicional concert de Nadal que organitzen conjuntament la Coral Harmonia i la Coral Infantil els Rossinyols, ambdues de Llorenç del Penedès, servirà aquest any per recaptar fons per La Marató.

MASLLORENÇ

Associació de Gent Gran de Masllorenç

Data:

L'entitat informa: Inauguració i presentació de l'exposició de fotografies del Doctor Joaquim Pellejà. Sota el títol "El problemes de salut i la fotografia" aquesta mostra es podrà veure al centre cívic i a la Sala del Cafè de Masllorenç.

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Gent Gran de Masllorenç organitza una sessió de cinema fòrum amb la pel·lícula "Lejos de ella". Tot seguit, berenar per a tots els assistents.

PRIORAT DE BANYERES

Priorat 2005 Associació de Propietaris

Data:

L'entitat informa: La gastronomia catalana prendrà el protagonisme a Priorat de Banyeres el dia 6 de desembre. Hi haurà un esmorzar-dinar amb tot un seguit de tasts de plats típics de la cuina catalana, acompanyat de sardanes i d'altres petites activitats.

SANTA OLIVA

Diables de Santa Oliva

Data:

L'entitat informa: Una quina solidaria servirà d'activitat per recaptar diners per La Marató de TV3. Organitzen els Diables de Santa Oliva.

SANT JAUME DELS DOMENYS

Associació de Dones La Llinyola de Sant Jaume dels Domenys

Data:

L'entitat informa: Les sòcies de l'entitat tenen preparada una sèrie de productes fets per elles mateixes. Hi haurà dinar solidari i les entitats del municipi dinamitzaran la jornada durant tot el matí.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

SEGUR DE CALAFELL

Associació Veïnal de Segur i Urbanitzacions

Data:

L'entitat informa: L'Associació Veïnal de Segur i Urbanitzacions ens proposa tot un seguit d'activitats lúdiques com actuacions i intervencions de pallassos per als més petits de la casa. Tampoc hi faltarà un sorteig d'articles en benefici de La Marató.

Anar al contingut