Vallès Occidental

BADIA DEL VALLÈS

AMPA de la Llar d'Infants "La Mainada" de Badia del Vallès

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular orientada a recaptar fons per La Marató.

BARBERÀ DEL VALLÈS

Ajuntament de Barberà del Vallès

Data:

L'entitat informa: Exhibició de gimnàstica, hip hop i coreografies a les 18h a l'Auditori Maria Feliu.

Data:

L'entitat informa: Una postal del Nadal per La Marató, organitzada per Fundació Barberà Promoció. Del 9 al 18 de desembre es posaran a la venda les 10 postals finalistes del 7è concurs de postals de Nadal que s'organitza al Punt Òmnia Barberà promoció. El dia 18, durant el sopar de Nadal s'acabaran de vendre les postals.

Data:

L'entitat informa: Ballada de sardanes amb les cobles Contemporània i Ciutat de Terrassa. A les 17h us esperen a l'IES La Romànica on també hi haurà una gran xocolatada popular per tots els assistents.

Data:

L'entitat informa: Ràdio Barberà celebra el seu 25è Aniversari amb La Marató de TV3. Organitzen un concert on actuaran: Grupo Fama a Bailar, Samuel y Patricia Navarro de OT i altres artistes com Adrián Leo, Sonia Màdoc, Destina Tentación i Damià Olivella.

Data:

L'entitat informa: Concert de can coral a càrrec de les corals del CEIP Elisa Badia direcció Anna Luque i Glòria Sanahuja. Coral de Can Gorgs direcció Maria del Mar Lara i Coral Endavant direcció Maria del Mar Lara. A les 12h a l'Auditori Maria Feliu.

CASTELLAR DEL VALLÈS

Ajuntament de Castellar del Vallès

Data:

L'entitat informa: Els dies 9 i 10 de desembre s'instal·larà una parada de flors amb testos pintats i decorats pels usuaris del servei. Podeu trobar-la davant la Piscina UBAE d'11 a 13 hores. Divendres 11 estarà a la plaça del Mercat Central de 9 a 13 hores.

Data:

L'entitat informa: Concert Coral a càrrec de la Coral St. Esteve a la plaça Calissó. A l'entremig arribarà el torn de la lectura de contes a càrrec de Suport Castellar.

Data:

L'entitat informa: L'entitat Moviment de Colònies i Esplai organitzen la tercera trobada de caganers. Aquells que hi assisteixin es faran foto amb un caganer de cartró, unes fotografies que posteriorment penjaran al mig de la plaça.

Data:

L'entitat informa: "Tot Ballant". Exhibició de balls de saló a Sala blava de l'Espai Tolrà.

Data:

L'entitat informa: "Gimcana Bombers/Serna". Es muntarà una gimcana amb diversos obstacles per a petits i grans en relació a la professió de bomber. Els podràs trobar a la plaça Calissó a l'aparcament de la zona blava.

Data:

L'entitat informa: El Club Tennis Castellar se suma als actes de La Marató. A les 9 del matí comencen els actes d'aquesta entitat amb un torneig de tennis dels nens de l'escola. A continuació un obert de tennis on s'hi espera la presència d'en Quim Vila. Per finalitzar al Pavelló Dani Pedrosa es farà un partit de futbol sala entre Oriol Farre, Roger Farre i Juanjo Muñoz components del grup els Gossos i Sergi Beringes i Ferran Gallart de Strombers contra un equip del CT Castellar.

Data:

L'entitat informa: El Centre Excursionista organitza una pujada del pessebre a la Castellassa. Sortint de l'IES Castellar a les 8:00 hores i amb arribada a Castellassa. Un cop aquí, hi haurà una xocolatada amb melindros per a tothom i un lliurament de cartes a l'Ambaixador Reial de SS. MM. Els Reis d'Orient.

Data:

L'entitat informa: Ballada de Bastons al mig de la Plaça Calissó. Tot plegat al marc de la fira de Santa Llúcia. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Castellar organitza L'Arbre dels desitjos, una iniciativa que consistirà en repartir targetes que posteriorment cada persona penjarà, tot plegat amb relació a les malalties minoritàries. L'avet estarà col·locat al mig de la plaça.

CASTELLBISBAL

Casal Cultural i Recreatiu i entitats de Castellbisbal

Data:

L'entitat informa: La Gent Gran del Espai de la Plaça ens acosta a un taller de contes.

Data:

L'entitat informa: Karaoke organitzat per la Penya Lokal. A les 23h us conviden a cantar.

Data:

L'entitat informa: La Colla Sardanista i Puntaire de Castellbisbal organitza una ballada de sardanes i una xocolatada per tots els assistent.

Data:

L'entitat informa: Passejada de vehicles ADF organitza l'entitat A.D.F a les 12h.

Data:

L'entitat informa: Exposició i exhibició de diables organitzat pels Diables i Cuques de Castellbisbal a les 12h.

Data:

L'entitat informa: El Casal Cultural i Recreatiu organitza un sopar popular al mateix casal a les 21h.

Data:

L'entitat informa: "Sigues solidari" organitzat per AC Potarrojos. Competició a les 10h.

Data:

L'entitat informa: De la mà de la Casa de Andalucia arriba a Castellbisbal una cantada de nadales. Us esperen a les 20,30.

Data:

L'entitat informa: Espectacle infantil organitzat per La Xarxa a les 17h.

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una carrera Scalectric organitzada per Sport Motor.

CERDANYOLA

ASER- Residència Assistida, Centre de Dia i Casal de la Gent Gran Cerdanyola

Data:

L'entitat informa: Tai-chi, dansa del ventre, hip-hop i aeròbic son només algunes de les activitats que es donaran cita a la Residència de Cerdanyola.

Cerdanyola amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana de La Marató de TV3 Cerdanyola s'omplirà d'actes per La Marató.

MIRASOL

Capio Hospital General de Catalunya

Data:

L'entitat informa: Capio Hospital General de Catalunya inaugurarà una unitat de detecció i prevenció de malalties minoritàries. Per tal de concienciar i sensibilitzar a tothom, Capio HGC organitza una sessió informativa on es podran fer donacions per la Marató de TV3.

MONTCADA I REIXAC

Col·legi La Salle / AMPA Col·legi La Salle

Data:

L'entitat informa: Alumnes, pares i professorat treballaran mà i mà, i mai millor dit. I es que la comunitat educativa farà una cadena humana que envoltarà l'escola. Durant la setmana recaptaran diners per les malalties minoritàries.

Fòrum Samitier

Data:

L'entitat informa: A les 12h, es disputarà el tradicional partit de futbol de La Marató que enfronta ex-jugadors del FC Barcelona i del RCD Espanyol amb actors, vips, polítics i artistes convidats. A partir de les 12:45h, actuacions diverses amenitzaran aquesta trobada. La recaptació obtinguda de les entrades anirà destinada a La Marató.

IES La Ferreria

Data:

L'entitat informa: Espectacle a càrrec dels alumnes i el professorat del IES La Ferreria per festejar La Marató i recaptar diners per aquesta bona causa. L'activitat es durà a terme durant les hores lectives del divendres 11 de desembre i consistirà en un concert de la "Coral a l'atac" i diverses actuacions de l'alumnat.

Societat Cultural i Recreativa La Unió de Mas Rampinyo

Data:

L'entitat informa: La Unió de Mas Rampinyo no ha descuidat cap detall al participar a La Marató. Han preparat exhibicions de gimnàstica rítmica, ballet, balls de saló, actuacions musicals, venda de manualitats per part del grup de la Dona, xocolatada, representació teatral i d'altres activitats que amenitzaran tot el dia 13 de desembre.

PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS

Associació Country Can Falguera

Data:

L'entitat informa: Amb aquesta ballada maratoniana, on podreu gaudir de la música i la dansa country, l'Associació Country Can Falguera vol encoratjar la població a fer donacions, uns diners que aniran íntegrament a La Marató.

POLINYÀ

AMPA CEIP Roser Capdevila

Data:

L'entitat informa: Els nens de l'escola Roser Capdevila hauran de sortir a buscar el seu tió si volen celebrar les festes de Nadal com cal. Un cop trobat el portaran a l'escola i per celebrar-ho hi haurà botifarrada per a tots els assistents.

Dones per la Igualtat de Polinyà

Data:

L'entitat informa: Parc infantil de Nadal que organitza l'Ajuntament de Polinyà amb inflables, tallers i maquillatge pels més menuts. Hi haurà un sorteig de lots de Nadal cedits pels comerços del municipi.

RELLINARS

AMPA CEIP Rellinars i Associació de Veïns del Planet

Data:

L'entitat informa: Una xocolatada i una venda de samarretes commemoratives servirà per augmentar la recaptació d'aquestes entitats i també la del marcador de programa.

Club de la Gent Gran Bona Aigua

Data:

L'entitat informa: La Gent Gran de Rellinars se suma a la causa de La Marató i a la lluita contra les malalties minoritàries. Així durant el Dia de la Gent Gran recaptaran fons que ajudin a finançar la recerca mèdica.

RIPOLLET

Acció Fotogràfica Ripollet

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva on es realitzarà un mural, el més gran possible, de fotografies de rostres de persones solidàries amb La Marató. Les fotografies es faran en un plató fotogràfic.

Escola Anselm Clavé

Data:

L'entitat informa: Com cada any, celebraran el Festival de Nadal. Els alumnes actuaran pels seus pares i els mestres de l'escola se superaran en creativitat per escollir les actuacions que s'hi presenten. Els nens i les nenes de 6è seran els encarregats per fer de presentadors i fins i tot alguns pares i mares faran d'acomodadors. Els dies 3 i 4 de desembre.

La Careta Teatre

Data:

L'entitat informa: Celebració de diverses activitats lúdiques per nens i adults. Entre d'altres trobareu un "Tast de Teatre", animació i conta contes a càrrec de La Careta pels més petits (3-12 anys). Taller de biodansa dirigit per Teresa Vàzquez i Jordi Ballvé per adults i animació del pallassó de Pau Pèrrim. També una plantada de gegants i el Rodal de Sabadell. El grup de Teatre La Careta animarà al vianants a participar de la festa.

Data:

L'entitat informa: Tast teatral per als nens i animació amb contacontes per als més petits.

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una xocolatada. També hi haurà un joc d'escacs gegants 3X3.

Data:

L'entitat informa: Iniciació al tennis taula amb un robot a càrrec del Club de Tennis Taula de Ripollet.

Data:

L'entitat informa: L'Esplai la gresca farà un taller de maquillatge per als més petits.

Data:

L'entitat informa: Demostració i ensenyament d'escacs a càrrec del Club d'Escacs de Ripollet.

RUBÍ

Casal de Gent Gran "Primer de Maig"

Data:

L'entitat informa:

Col·legi Regina Carmeli

Data:

L'entitat informa: Alumnes i professor s'impliquen amb la causa de La Marató. Així, la comunitat educativa d'aquest centre ha creat un pessebre vivent per recaptar fons per La Marató.

Fundació Xarxa

Data:

L'entitat informa:

SABADELL

Agrupació de pessebristes de Sabadell

Data:

L'entitat informa:

AMV

Data:

L'entitat informa: Concert de jazz a benefici de La Marató a la sala Kräsna. Amb artistes de l'escena actual del jazz i blues com, Ballandraw Jazz Band, ReiSoul, Marta Solà, The midnight Rockets, Vapor Nou, Hot Swing, Fuzzoff.

Associació Catalana d'Acordionistes (ACDA)

Data:

L'entitat informa: L'Associació Catalana d'Acordionistes organitza la Festa de l'ACDA amb La Marató. Es tracta d'una diada amb jocs musicals, teatre per als petits, concert dels acordionistes joves i dinar de germanor. A les 4 de la tarda la presidenta de l'Associació de Síndromes de Ehlers-Danlos i Hiperlaxitud, Mª Dolores Mayan, farà una xerrada seguida d'un cafè tertúlia. Ja a les 18,30 el grup de música celta Lád Cúig s'encarregarà del concert de cloenda.

Associació de Puntaires Ribot i Serra

Data:

L'entitat informa: Les peces confeccionades pels membres de l'entitat seran cedides a la causa. Mitjançant una tómbola i una rifa els puntaires de Sabadell recaptaran diners per La Marató. Aquells que ho desitgin també podran comprar puntes de coixí, uns treballs artesanals de gran bellesa, que hi trobaran al local de l'entitat.

Associació de Veïns Creu Alta de Sabadell/Escola de Música Creu Alta

Data:

L'entitat informa: Venda de llibres, punts de llibre, samarretes i motxiles.

Data:

L'entitat informa: Tres corals de nens i joves cantaran per La Marató. Ho faran reunint al major nombre de gent possible en un concert de Nadal al Nou Auditori de Caixa Sabadell.

Data:

L'entitat informa: Els Gegants de la Creu Alta donaran la benvinguda als ciclistes i els obsequiaran amb una ballada gegantera.

Data:

L'entitat informa: A ritme de pedal els assistents uniran la Nova Creu Alta amb la Vella Creu Alta. Com no, el recorregut finalitzarà a la remodelada Plaça de la Creu Alta.

Data:

L'entitat informa: Cicle de poesia a les 7 de la tarda a "El Marquet"

Associació Gent Gran Sabadell Gràcia

Data:

L'entitat informa: La gent gran de Sabadell no vol deixar de col·laborar amb la causa. Es per aquest motiu que durant el dinar de germanor aprofitaran per fer un sorteig i recaptar així fons per La Marató.

Club Falcons Sabadell

Data:

L'entitat informa: Primer Festival de la cançó per La Marató. Es tracta d'un acte on els socis o assistents es podran animar a cantar, tocar la guitarra o algun altre instrument.

Data:

L'entitat informa: Sota el títol "Il·luminem Falcons" el club Falcons de Sabadell farà l'encensa d'una llumeta per cada donatiu que els assitents aportin per La Marató.

Data:

L'entitat informa: Quinto per La Marató, un joc molt arrelat a la ciutat de Sabadell, que es juga únicament a l'arribada del Nadal. Se celebraran els dies 25, 26, 27 de desembre i 1, 2, 3 i 6 de gener.

Consell de Joves de Sabadell

Data:

L'entitat informa: Campionats de tennis taula. Hi haurà una primera fase d'enfrontaments per sorteig i amb eliminació directa organitzada en 3 grups. Seguidament la fase final on hi seran els 4 primers de grup els quals s'enfrontaran per sorteig amb eliminació directa fins arribar a un sol campió. El premi serà atorgat pels patrocinadors i la inscripció serà de 3€ amb recaptació per La Marató. Coorganitzen SCR El Ciervo, Club Natació Sabadell i Club Falcons. Del 7 al 10 de desembre, agafa la raqueta i juga!

Data:

L'entitat informa: 24 hores de billar anglès. Els dies 11 i 12 de desembre es duran a terme quatre campionats. Els premis seran atorgats pels patrocinadors, el Consell de Joves de Sabadell i ABACAT. Entre campionats hi haurà animació amb màgia i actuacions musicals. Sopar, esmorzar i dinar recobraran les forces de jugadors i assistents. La inscripció serà de 10€ i la recaptació anirà destinada a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Concert benèfic al Casal de Joves de Sabadell. De 22.30 a 23.30 es recolliran fons a través de l'entrada al recinte.

Data:

L'entitat informa: Karaoke Disney al centre cívic Àgora. Organitza TEA3 i patrocina Àgora i Gameshop. De 10 a 14 hores us esperen. Podeu participar pel mòdic i solidari preu d'1€.

Data:

L'entitat informa: Una cercavila recorrerà els carrers de Sabadell des del Mercat Central fins el Casal de Joves de Sabadell. La recaptació es farà a través de les aportacions voluntàries de la gent que acompanyi la cercavila. Coorganitza Sentilles Arkemis.

Data:

L'entitat informa: Campionat de Pro Evolution Soccer 9. El videojoc futbolístic de Play Station 3 servirà per recaptar fons per La Marató. Coorganitza Megatorneig.com. De 17 a 22 hores us conviden a jugar al Casal de Joves de Sabadell.

Data:

L'entitat informa: Campionat de videojoc Super Smash Bross Brawl per la Nintendo Wii. Al casal de joves de Sabadell es donaran cita aquests videojugadors per recaptar fons per La Marató.

Data:

L'entitat informa: Els anys 70 i 80 retornen a Sabadell. I es que els joves del municipi organitzen una festa temàtica ambientada en aquesta època. A continuació dels concerts benèfics començarà aquest acte que tindrà una entrada d'1€, una recaptació que juntament amb la de la barra anirà destinada a La Marató. Coorganitza TEA3.

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular. De 10 a 11 del matí se situarà davant el Casal Pere Quart una parada on se servirà xocolata calenta al preu d'1€.

Data:

L'entitat informa: Jornades de jocs de Rol i Exposició d'Airsoft. De 10 a 13 i de 17 a 20 hores al Casal de Pere Quart. Per només 1€ podràs ser solidari amb La Marató. L'acte està coorganitzat pel Club de Rol El Refugio del Sátiro juntament amb VTES.

Data:

L'entitat informa: Espectacles i exhibicions es donaran cita al Casal de Joves de Sabadell. L'entrada valdrà 3€. Coorganitza Petit Món, Associació de Cultura Japonesa i Subcultures Genki Dayo. Com a col·laboradors trobem el Gimnàs Municipal, Kamy Studio, CE Ramar, AEE IES Banús, CEIP Amadeu Vives, Montserrat Creus, Bots, Body Art, TebLleure Vallès, Club Gimnàstic Catalunya, Bollywood i Arts Marcials.

Data:

L'entitat informa: Monòlegs i petits esquetxos faran riure els sabadellencs a l'espai SCR El Ciervo de 18 a 20 hores.

El Celler de Farré - Garriga, SCP

Data:

L'entitat informa: A partir de l'11 de novembre el celler de Farré -Garriga proposa posar a la venda un cava especial per La Marató de TV3. La recaptació obtinguda anirà destinada integrament a la Marató de TV3.

Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

Data:

L'entitat informa:

Fundació Club Natació Sabadell

Data:

L'entitat informa: Durant tota la jornada es realitzarà la gota d'aigua més gran de Catalunya. Una iniciativa que pretén que cada ciutadà aporti la seva petita gota per aconseguir així la màxima recaptació per a La Marató.

IES Escola Industrial de Sabadell

Data:

L'entitat informa:

Joventut de la Faràndula

Data:

L'entitat informa: Després de 60 anys fent teatre, la Joventut de La Faràndula torna a aixecar el teló un Nadal més per a representar els seus mítics Pastorets i ho fa una vegada més per La Marató de TV3.

Pas a Pas

Data:

L'entitat informa: Passejades amb carruatges al voltant del Corte Inglés de Sabadell, on nens i grans podran gaudir d'un mitjà de transport gairebé perdut i desconegut, sense presses, al ritme dels picarols i les ferradures.

QWellness Sabadell

Data:

L'entitat informa: 12 hores pedalejant! Això és el que proposa Qwellness de Sabadell per lluitar contra les malalties minoritàries. Amb les bicicletes Keiser M3, els tècnics i assistents aniran fent quilòmetres amb molta solidaritat i bon rotllo.

S.C.R. El Ciervo

Data:

L'entitat informa: Tots els caps de setmana, divendres inclosos, des de finals de novembre fins a principis de gener la S.C.R El Ciervo realitza sessions de quinto. Els beneficis d'una partida diària es destinaran a La Marató. Així, l'entitat col·labora amb la causa per tal de donar suport a la recerca mèdica.

SANTA PERPÈTUA DE MOGODA

Escola Bressol Municipal Mainada Can Folguera

Data:

L'entitat informa: S'apropa el 2010 i de ben segur que aviat canviaràs el calendari. Comprant el que aquest any ha confeccionat l'Escola Bressol Can Folguera donaràs suport a la causa solidaria de La Marató! A les fotografies apareixen els infants d'aquesta escola de Santa Perpètua de la Mogoda.

SANT CUGAT DEL VALLÈS

Barcelona Bubble Events

Data:

L'entitat informa: Si vols descobrir l'art de fer bombolles de sabó gegants, l'entitat Barcelona Bubble Events ensenyarà com s'han de fer als més petits i els seus pares. Els assistents podran gaudir d'estris per fer bombolles d'arreu del món. Aquesta activitat familiar està dirigida a totes aquelles persones amb l'esperit jove que vulguin passar una bona estona jugant a fer les bombolles de sabó. Els trobaràs durant el matí a la Plaça del Doctor Galtés.

Club Esportiu SenglarOrientació Sant Cugat

Data:

L'entitat informa: L'entitat SenglarOrientació Sant Cugat organitza una cursa popular d'orientació individualment, amb família o per equip d'amics. La recaptació aconseguida anirà destinada a La Marató.

Comissió de Festes de la Floresta - Sant Cugat

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu, se celebrarà un dinar solidari dins dels actes de Nadal a la Fira Santa Llúcia. Els diners recaptats es destinaran a La Marató.

Comissió de Festes de Les Planes

Data:

L'entitat informa: Les entitats de les planes col·laboren unides per celebrar la Festa de Santa Llúcia. Vendran articles nadalencs. Mentrestant els assistents podran gaudir de diferents actes com una xocolatada i una barbacoa popular. No t'ho perdis!

SANT LLORENÇ SAVALL

El Casal de la Gent Gran- Associació per a la segona joventut

Data:

L'entitat informa: Al matí festa de Santa Llúcia i a la tarda ball.

Graella d'Art

Data:

L'entitat informa: Exposició de les obres cedides gratuïtament pels socis de la Graella d'art. Durant el mes de novembre a Sant Llorenç de Savall.

Data:

L'entitat informa: Els botiguers i col·laboradors vendran tires de loteria per posteriorment fer un sorteig popular a la plaça Major del municipi. Participa!

Sant Llorenç Solidari

Data:

L'entitat informa: Sant Llorenç de Savall s'omple d'activitats per recaptar fons per La Marató. Un bon exemple ho son les diferents sessions de quinto que s'organitzaran en aquesta població.

SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Data:

L'entitat informa: El gimnàs Montserrat Creus exhibirà els seus balls al casal d'avis a partir de les 11.30.

Data:

L'entitat informa: L'Escola Municipal de Música ens ofereix el seu repertori en forma de concert a La Patronal.

Data:

L'entitat informa: La música de la dècada dels 60 retorna a Sant Quirze del Vallès. I es que l'Ajuntament d'aquesta població convida la ciutadania a una actuació de playback que se celebrarà al casal d'avis.

Data:

L'entitat informa: Xocolatada, activitats infantils i esportives es donen cita al Parc de Les -Morisques a partir de les 11 hores.

Casal d'Avis de Sant Quirze del Vallès

Data:

L'entitat informa: El Casal d'Avis de Sant Quirze del Vallès organitza un playback de la coral Amics per sempre, on hi participaran 30 persones que interpretaran les cançons de la nostra vida.

TERRASSA

Associació de Pares i Mares de l'escola Liceo Egara

Data:

L'entitat informa: Els nens de l'escola se sumen a la solidaritat durant la setmana del 18 de desembre. Hi haurà un esmorçar i un berenar solidari on es vendran totes les manualitats que hagin fet els nens durant la setmana. També es vendran els pastissos que hagin fet els pares.

Associació de Veïns a Sant Llorenç i Pla de Desenvolupament

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un bingo solidari. L'Associació vol fomentar la participació dels comerços que cediran els premis del bingo. Els veïns del municipi passaran una tarda d'oci i a canvi col·laboraran en un projecte solidari, humà i proper com La Marató de TV3.

Associació Gent Gran Parc Sant Jordi

Data:

L'entitat informa:

Associació Síndrome Opitz C

Data:

L'entitat informa: Amb col·laboració de tot el municipi volen difondre el missatge de La Marató i recaptar fons amb la venda de xapes solidàries dedicades a les malalties minoritàries. Es podran trobar a la venda a partir del 30 de novembre i fins la diada de La Marató.

AVV Can Jofresa / Pla de desenvolupament Comunitari de Can Jofresa

Data:

L'entitat informa: Per quart any consecutiu, el quinto solidari Can Jofresa és possible gràcies a l'aportació de comerços i entitats del barri. Tots els diners recaptats seran donats a La Marató.

Casal de Gent Gran Can Boada

Data:

L'entitat informa: Dinar i Ball solidari que també inclourà una exhibició de balls de saló per a la gent gran de Can Boada.

Casal de Gent Gran La Maurina

Data:

L'entitat informa: El Casal de Gent Gran La Maurina organitzarà un ball popular on els beneficis econòmics aniran destinats a La Marató.

Casal de Sant Pere de Terrassa

Data:

L'entitat informa: L'entitat PAM teatre del Casal de Sant Pere de Terrassa organitza la representació teatral dels pastorets, Ganàpia i Cigronet de F.A. Izquierdo. Les representacions tindran lloc els dies 2 i 3 de gener a les 18:00 hores. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató de TV3.

Cingle - Centre d'Ensenyaments Secundaris

Data:

L'entitat informa: En una jornada festiva dedicada a La Marató, els alumnes de 4rt d'ESO elaboraran entrepans i els distribuiran entre tots els alumnes de l'escola, Batxillerat i Cicles Formatius. A la tarda hi haurà un taller de jocs tradicionals al Parc.

Escola Delta

Data:

L'entitat informa: Els alumnes d'infantil i Cicle Inicial han confeccionat manualitats per oferir-les per l'escola a tothom que assisteixi al dinar. A l'hora de vendre aquests treballs tota la comunitat educativa hi participa.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

L'Heura del Vallès, Fundació privada

Data:

L'entitat informa: Venda de xapes solidàries per La Marató i de La Marató. La venda es farà en diversos punts de Terrassa a la plaça Triomf, a la plaça Vella i al passeig compte d'Ègara.

Data:

L'entitat informa: La festa començarà amb un karaoke i un ball, seguidament "Solidaritat Carrefour" vol involucrar-se a la causa de La Marató i per això també aportarà un grup musical en directe per animar la tarda.

Llar Caixa Terrassa

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de novembre i desembre es posaran en marxa tallers solidaris de guarniments de Nadal. Es realitzaran diverses activitats que serviran per elaborar guarniments de Nadal de manera manual.

Data:

L'entitat informa: Tómbola solidària d'objectes decoratius i d'ús quotidià de segona mà provinents de residents, persones de centre de dia, treballadors i familiars.

Data:

L'entitat informa: Mercat solidari de llibres.

Data:

L'entitat informa: Xocolatada solidària al menjador de la Llar Caixa Terrassa.

Data:

L'entitat informa: Al vestíbul, sorteig solidari d'una labor de fil realitzada per un resident del centre.

Nashville

Data:

L'entitat informa: A ritme de Contry! Així és com l'associació Nashville de Terrassa vol col·laborar amb el programa. Ells faran la seva pròpia marató on s'hi ballaran 50 balls de Country Line Dance per a tots els nivells.

Pla de Desenvolupament Comunitari del Pla del Bonaire

Data:

L'entitat informa: Des de la Taula d'entitats i serveis del Pla de Desenvolupament Comunitari del Pla del Bonaire organitzen un quinto solidari per La Marató, dins dels actes de la setmana "És Nadal al Pla del Bonaire!"

Su2311. Espai de cuina

Data:

L'entitat informa: L'entitat Su2311 Espai de cuina i els seus alumnes realitzaran uns carquinyolis i els vendran juntament amb una xocolata calenta a la plaça Vella de Terrassa. La recaptació es destinarà íntegrament a La Marató. El seu objectiu serà recaptar el màxim de diners possibles per a La Marató de TV3.

VACARISSES

AMPA CEIP Font de l'Orpina

Data:

L'entitat informa: Grans i menuts gaudiran d'una jornada solidària on hi trobaran activitats festives de tot tipus.

Cor de Vacarisses

Data:

L'entitat informa: El Cor de Vacarisses i la Coral Guisla de Caldes de Montbui s'uneixen per oferir el concert de Nadal a benefici de La Marató.

Anar al contingut