Montsià

AMPOSTA

Ajuntament d'Amposta

Data:

L'entitat informa: Durant la XII Edició del Mercat de Santa Llúcia hi haurà una carpa on es vendran pinxos de salsitxa al matí i xocolata desfeta a la tarda. Els diners recaptats aniran destinats a La Marató.

Associació Municipal de Jubilats i Associació de Diabètics d'Amposta

Data:

L'entitat informa:

CEIP Miquel Granell

Data:

L'entitat informa: Alumnes, famílies i mestres esmorzaran tots junts pa i xocolata al pati de l'escola. L'esmorzar es vendrà a 1 euro o a la voluntat i el xocolata serà aportat per un comerç o fàbrica.

Escola Consol Ferré

Data:

L'entitat informa: L'alumnat al complert, d'edats compreses entre els 3 i els 7 anys, han elaborat juntament amb les famílies joguines amb materials de rebuig. Es farà una exposició oberta al públic que estarà ubicada al vestíbul de l'escola on es recolliran els diners destinats a La Marató.

Societat Musical La Unió Filharmònica d'Amposta

Data:

L'entitat informa: 10 corals, totes elles procedents de les Terres de l'Ebre i una de Borriana, s'aplegaran per cantar i tocar per La Marató. Interpretaran 3 nadales cada coral i un cant comú al finalitzar el concert.

FREGINALS

Ajuntament de Freginals

Data:

L'entitat informa: Esmorzar popular per recaptar diners per La Marató. També s'inaugurarà l'enllumenat de l'arbre de Nadal, es muntarà el Pessebre i la Coral Cingles del Montsià oferirà una cantada de Nadales. Al finalitzar es realitzarà un bingo popular a favor de La Marató.

GODALL

Agrupació Musical de Godall

Data:

L'entitat informa:

Mestresses de Casa de Godall

Data:

L'entitat informa: Les mestresses de casa de Godall tornen a la càrrega un any més. Com tots els anys es reuneixen per celebrar el Nadal totes juntes i juguen al Bingo. Els ingressos son íntegres per La Marató.

LA SÉNIA

Ajuntament de la Sénia

Data:

L'entitat informa:

MASDENVERGE

Associació de Joves Font del Peu

Data:

L'entitat informa: Venda de flors de Nadal on també s'hi vendran els números per a la rifa d'una cistella.

Data:

L'entitat informa: Rifa de la cistella amb productes cedits pels comerços tant del mateix poble com de les rodalies. Per acabar una xocolatada amb animació a càrrec del grup de dolçainers i tabalers. Una agrupació de Masdenverge farà una exhibició de country que farà ballar grans i menuts.

SANTA BÀRBARA

Associació de Dones Planeres

Data:

L'entitat informa: Un berenar popular amb diferents activitats arriba a Santa Bàrbara de la mà de l'Associació de Dones Planeres.

Associació de Jubilats de Santa Bàrbara

Data:

L'entitat informa:

SANT CARLES DE LA RÀPITA

Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l'Ebre

Data:

L'entitat informa: Venda d'articles promocionals (mocadors, globus i tiquets pel sorteig) per recaptar fons per La Marató. A les 12h ballada dels gegants i els capgrossos i dolçaina. A continuació animarà la festa l'Agrupació Musical ràpitenca i l'Esbart Dansaire. A les 13h. Sorteig dels Quadres de la Biennal d'Art. Per finalitzar sortida a fora del pavelló per fer una enlairada de globus.

Associació Ràpita Endavant

Data:

L'entitat informa: La Casa del Mar realitza per tercer any consecutiu una rifa dels treballs manuals que han realitzat durant el curs. La totalitat de les donacions i dels diners recaptats amb el sorteig es destinaran a La Marató.

Associació Sociocultural Xerinola

Data:

L'entitat informa: Els nens i les nenes de l'esplai canten nadales, fan teatre i ballen a favor de La Marató. Es tracta d'una activitat adreçada als pares, les mares i a tothom que hi vulgui assistir. Aquest any, per tal d'incentivar la participació també hi haurà un karaoke.

Club de Jubilats Casa del Mar

Data:

L'entitat informa: Els jubilats de la Casa del Mar participaran en el sorteig de 5 cistelles amb productes típics nadalencs. Per col·laborar amb La Marató hi destinaran els diners recaptats.

Grup de Teatre Xip-Xap La Ràpita

Data:

L'entitat informa:

SANT JAUME D'ENVEJA

Grup Tempo Teatre

Data:

L'entitat informa: Representació de la tradicional obra els Pastorets "Camí de Betlem" d'en Joan Rosquellas. La recaptació obtinguda de la venda de les entrades anirà destinada a La Marató.

ULLDECONA

Fundació Privada Ulldecona

Data:

L'entitat informa: En el marc del mercat de Nadal, el grup de dones organitza jocs populars. Cafè Fleca també posarà de la seva part i farà xocolata amb melindros per a tothom. Tots els diners aniran íntegres per a la Marató.

Patronat de la Passió d'Ulldecona

Data:

L'entitat informa: Representació dels Pastorets de Folch i Torres durant els dies 13, 20 i 27 de desembre i el 3 de gener. Part de la recaptació de les entrades es destinarà a La Marató de TV3.

Anar al contingut