Activitats populars

La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 és un dels trets que converteix aquest programa en un esdeveniment únic, en una festa col·lectiva que transcendeix el plató televisiu. Per cada nova edició de La Marató, la ciutadania pren la iniciativa en l'organització d'actes festius que tenen com a objectiu incrementar el marcador del programa. Són moltes les fórmules que les entitats ideen per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Així, trobem que en el miler d'activitats que s'organitzen cada any hi ha concerts, competicions esportives, festivals, caminades o dinars, per esmentar-ne alguns exemples. Però, més enllà dels diners recollits, les activitats populars converteixen el dia de La Marató en una festa fixa del calendari que caldrà marcar en vermell.

La mobilització de la societat catalana entorn de "La Marató de TV3" és un dels trets que converteix aquest programa en un esdeveniment únic, en una festa col- lectiva que transcendeix el plató televisiu.

En aquest mapa trobareu les 1.140 activitats populars que es van organitzar en suport de "La Marató" 2009 i que van aconseguir recaptar 1.262.702 €. A més d'una descripció de cada iniciativa ciutadana, hi trobareu les fotografies i els vídeos que les entitats ens van fer arribar.

Anar al contingut