Baix Llobregat

BEGUES

Col·legi Sant Lluís del Pla i Amell-Bosch

Data:

L'entitat informa: 7 dies d'estalvi solidari! Durant una setmana, el Col·legi Sant Lluís del Pla i Amell-Bosch demanarà la col·laboració econòmica de la comunitat educativa per La Marató. Recollida de diners a nivell individual.

Veu & off i Spaidart

Data:

L'entitat informa:

CASTELLDEFELS

Escola Petit Món - Felisa Bastida

Data:

L'entitat informa: El pati de l'escola s'omplirà d'alumnes, professors i familiars a favor de La Marató. El concert de Nadal que cada any es fa en aquesta escola servirà per recaptar beneficis per a les malalties minoritàries. A dos quarts de sis de la tarda a l'escola Petit Món- Felisa Bastida.

Federació Coordinadora AMPAS

Data:

L'entitat informa: Totes les escoles de Castelldefels treballen unides per La Marató. Més de 6000 nens estant participant en aquesta edició fent calendaris, imans i punts de llibres que posteriorment posaran a la venda pel mòdic i solidari preu d'un euro. A més, durant el matí del dia 13 els castelldefencs estan convidats a fer una caminada popular des de la plaça de les Palmeres de la platja fins a la plaça de l'Església.

CERVELLÓ

Casal d'Avis Municipal Josep Tarradellas/ Grup de Dansa del Ventre de l'Associació de Dones de Cervelló

Data:

L'entitat informa: Els avis d'aquest casal es pugen a l'escenari per oferir-nos un espectacle-show de playblack. S'atreviran fins i tot a imitar els diferents artistes. La festa finalitzarà amb unes danses del ventre a càrrec de les ballarines de l'Associació de dones de Cervelló. L'entrada serà de 3€ i la festa començarà a les 18h fins les 20h. Un acte que no us podeu perdre.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

COLLBATÓ

Associació Gegantera Amics de la Marta i en Mansuet de Collbató

Data:

L'entitat informa: Els grallers i els percussionistes de Collbató faran sonar els seus instruments per entremig del mercat ambulant del diumenge.

Entitats de Collbató

Data:

L'entitat informa: Casino organitzat pels joves del municipi on es podrà jugar a cartes, ruleta, daus, a cartes... A més, hi haurà exhibició de ball hip-hop fet i organitzat pels joves.

Data:

L'entitat informa: Concert organitzat per la Coordinadora d'Activitats amb grups locals. Hi haurà servei de bar.

Data:

L'entitat informa: Esmorzar solidari amb pa i tomàquet i embotit per a tothom.

Data:

L'entitat informa: Quinto organitzat pels membres de l'AMPA CEIP Collbató.

Data:

L'entitat informa: Master class d'aeròbic i karate a càrrec de diferents entitats del municipi i del servei d'esports de l'Ajuntament de Collbató.

CORBERA DE LLOBREGAT

Societat Coral Diadema Corberenca

Data:

L'entitat informa:

CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Amics de la Sardana de Cornellà/Ajuntament Cornellà de Llobregat

Data:

L'entitat informa: La tradició catalana es donarà cita el dia de la Marató a Cornellà. Hi haurà ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Contemporània i amb la participació de les colles de Diables de Cornellà i Ball de Diables de Cornellà, els Castellers de Cornellà i la banda de música "Xaranga Sarau".

Casal d'Avis Caixa Penedès

Data:

L'entitat informa: El Casal d'Avis Caixa Penedès organitza el sorteig d'un pernil en suport a La Marató de TV3.

Farmàcia Baldomero Morató Elias

Data:

L'entitat informa: La Farmàcia Baldomero Morató Elias recaptarà durant 3 mesos una part de les pensions dels seus clients en benefici a La Marató.

EL PAPIOL

CEM Papiol

Data:

L'entitat informa: Torneig de pàdel masculí i femení dissabte 12 de desembre. La festa continuarà el dia 13 amb una botifarrada amb cansalada i sortejos per a tots els assistents per recaptar fons per La Marató.

EL PRAT DE LLOBREGAT

Amics de la Sardana d'El Prat

Data:

L'entitat informa: Ballada de sardanes amb la cobla Baix Llobregat que es farà en el recinte de la 36ena Fira Avícola Raça Prat i la Mostra d'entitats d'El Prat.

Casal d'Avis Caixa Penedès El Prat de Llobregat

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un ball social i un berenar per a tots els residents del Casal, els dies 13 i 27 de novembre i el dia 11 de desembre, a fi de recollir diners per La Marató.

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'un pernil per recollir diners per La Marató.

Escola Mare de Déu del Carme

Data:

L'entitat informa: Pastissos i bijuteria buscaran compradors al Prat de Llobregat per recaptar fons per La Marató de TV3. Elaborats per pares i mares de l'escola, aquests objectes els podreu trobar a la parada que instal·laran divendres 11 a la tarda al carrer Ferran Puig. A més, al pati de l'escola també hi haurà xocolatada. Els guanys obtinguts seran per col·laborar amb La Marató.

IES Ribera Baixa

Data:

L'entitat informa: L'IES Ribera Baixa organitza una jornada festiva on la distracció i la solidaritat aniran agafades de la mà. S'inclouran diverses activitats per a tots els assistents com ara: jocs, berenar, tómbola, casa del terror i castanyes. La recaptació anirà en benefici a La Marató.

ESPARREGUERA

Classe del Vampir 6è de primària, Escola El Puig d'Esparreguera

Data:

L'entitat informa: Aquest alumnes proposen una activitat ben original. Va dirigida a tothom qui ho vulgui i consisteix en adreçar un missatge al Bloc de la Classe per solidaritzar-se amb el tema de les malalties minoritàries. Es recolliran al llarg del dia adhesions vers aquest tema. Podreu trobar-los a http://blocs.xtec.cat/elpuig5. A més, recolliran diners que tant els alumnes de la classe com els de tota l'escola aportaran.

Fundació privada de La Passió d'Esparreguera

Data:

L'entitat informa: Presentació pública del cartell anunciador de la temporada 2010 de La Passió d'Esparreguera. Enguany l'acte coincidirà amb l'estrena de la pel·lícula "El provador de coses", realitzada al municipi i coproduïda per TV3. Es per aquest motiu que l'acte gaudirà amb la presència del director i dels protagonistes del film. Els ciutadans que hi assisteixin podran col·laborar així amb La Marató.

GAVÀ

Casal d'Avis de Gavà Caixa Penedès

Data:

L'entitat informa: El Casal d'Avis de Gavà col·labora amb la causa. Per fer-ho, rifarà un pernil i un lot de cava. La recaptació aconseguida anirà a La Marató.

Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Gavà

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una marató de ciclo indoor. Durant cinc hores es podran gaudir de cinc etapes de diferent intensitat. Pujades, baixades, canvis de ritme i tot al compàs de la millor música.

LA PALMA DE CERVELLÓ

Societat Aliança Palmarenca

Data:

L'entitat informa:

MARTORELL

AA VV Barri Rosanes

Data:

L'entitat informa: Fira de Santa Llúcia que consta de paradetes, esmorzar i xocolatada popular, animació infantil, sorteig de paneres i concert de la coral del barri. Durant tot el matí es prepara l'escudella a la plaça i es reparteix com a cloenda de la festa.

Associació de Veïns Pont del Diable

Data:

L'entitat informa: Els veïns de l'Associació Pont del Diable s'endinsen fins a la cuina per preparar els seus propis plats. Amb un mercat solidari i un dinar popular recaptaran fons per La Marató.

MOLINS DE REI

AMPA Escola Sant Miguel Arcàngel de Molins de Rei

Data:

L'entitat informa:

Centre Excursionista de Molins de Rei

Data:

L'entitat informa:

Club Gimnàs Molins de Rei

Data:

L'entitat informa: Mostra de les diferents especialitats de gimnàstica: artística (femenina i masculina), rítmica, estètica, trampolí, etc. Amb la participació de gimnastes del CAR de Sant Cugat i gimnastes molt reconeguts.

PAS a PAS/ Centre de Dansa

Data:

L'entitat informa: A càrrec dels alumnes de Pas a Pas Centre de Dansa, que ens proposen un petit espectacle on els assistents trobaran coreografies de clàssic, contemporani i claqué.

OLESA DE MONTSERRAT

iDISC Information Technologies, S.L.

Data:

L'entitat informa: Per 5è any consecutiu, iDISC Information Tecnologies ha contribuït amb La Marató de TV3 a través d'una iniciativa completament digital: la seva felicitació de Nadal. Aquest any, com en els quatre anteriors, ha donat el cost del que suposarien la impremta, els sobres i els segells a aquesta causa tan noble, a raó d'un euro per cada client que hagi vist la seva felicitació online. D'aquesta manera, a més de contribuir a la preservació del medi ambient, ha involucrat als seus clients a la causa solidària de La Marató de TV3.

SANTA COLOMA DE CERVELLÓ

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

Llars d'infants municipals Rojas Feliu i Sol-Solet

Data:

L'entitat informa: Les llars d'infants municipals Rojas Feliu i Sol-Solet volen sumar-se a la iniciativa d'uns pares col·laborant en aquesta causa. És per aquest motiu que els dies previs a La Marató vendran directament des de l'escola els calendaris del 2010 i aportaran tota la recaptació a La Marató.

SANT ANDREU DE LA BARCA

Club de Tennis Sant Andreu - Master Sports

Data:

L'entitat informa: Els assistents que per aquí s'acostin rebran moltes sorpreses: una gimcana esportiva, circuits d'habilitats, tallers temàtics per als més petits, i sortejos per als més grans on no hi faltarà la Wii, bicicletes i packs esportius. A més aquells que ho vulguin tindran la possibilitat de poder posar a prova el seu tennis davant un ex-jugador d'elit. Una activitat ideal per passar un bon matí en família i col·laborar amb la causa d'enguany. Us esperen a partir de les 10 del matí.

Esplai Pingüí

Data:

L'entitat informa: Diferents establiments del municipi treballaran colze amb colze per a l'elaboració d'una panera. El que aquí es recapti es destinarà íntegrament a La Marató.

SANT BOI DE LLOBREGAT

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Data:

L'entitat informa:

Associació de Veïns Vinyets i Molí Vel

Data:

L'entitat informa:

Casal d'avis Caixa Penedès de Sant Boi

Data:

L'entitat informa: Per engreixar una miqueta més la recaptació aquest col·lectiu sortejarà un pernil.

Data:

L'entitat informa: Els avis i àvies del casal ballaran i berenaran a favor de la Marató.

Casal del Barri Centre "Cal Ninyo"

Data:

L'entitat informa: Venda de material esportiu, circuit de bici, rifes i venda de pastissos. Aquestes seran només algunes de les activitats que aquí s'hi donaran cita gràcies a la organització que han fet les entitats i els residents del centre sociocultural Cal Ninyo.

Fundació Llor - Col·legi i Escola Esportiva

Data:

L'entitat informa: Alumnes de tots els nivells de l'Escola Llor ompliran uns plafons que han dedicat a La Marató. La recaptació obtinguda anirà destinada a la causa solidària.

SANT CLIMENT DE LLOBREGAT

Ajuntament de Sant Climent de Llobregat

Data:

L'entitat informa: Per setè any consecutiu, l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat organitza un bingo on es repartiran paneres amb productes alimentaris oferts per entitats del municipi. Els diners recaptats es destinaran a La Marató.

SANT ESTEVE SESROVIRES

Àgora Masia Bach

Data:

L'entitat informa: Amb la voluntat d'unir-se amb La Marató de TV3 Àgora Masia Bach organitza la seva pròpia marató obrint les portes de l'Escola per a tot el públic en general. Us hi esperen!

Associació de veïns unificada de Vallserrat

Data:

L'entitat informa:

Coral Infantil Sant Esteve

Data:

L'entitat informa:

SANT FELIU DE LLOBREGAT

Agrupació Cultural Folklòrica Sant Feliu de Llobregat

Data:

L'entitat informa: Gegant i Gegantons es reuneixen a la plaça de la Vila per competir. A canvi d'una moneda, l'Agrupació Cultural Folklòrica farà una desfilada de gegant per les malalties minoritàries.

Associació Balls d'Envelat Santfeliuenc

Data:

L'entitat informa: Ball de La Marató a la Sala Iberia organitzat per l'Associació Balls d'Envelat Santfeliuenc.

Data:

L'entitat informa: Harleys, custom i cotxes clàssics peregrinaran cap a Sant Feliu de Llobregat en una trobada on tampoc hi faltaran actuacions de balls country.

Coral Crescendo

Data:

L'entitat informa: Concert ofert per les corals de l'ateneu: Coral Crescendo, Cor de l'Ateneu i Coral Infantil Tic-Tac. Com a novetat, el cor d'adults de l'escola de música de Premià participarà en l'acte i en serà la coral convidada.

Esplai Sant Llorenç

Data:

L'entitat informa: Es reuniran el màxim nombre possible de globus solidaris on s'hi escriuran desitjos per als malalts amb malalties minoritàries. Cada participant pagarà un preu simbòlic per aquests globus. Per concloure els deixaran volar amb l'esperança que els desitjos de tothom es compleixin.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

QQ Teatre - Escola de Teatre

Data:

L'entitat informa: Representació de petites escenes, protagonitzades pels alumnes de l'Escola de Teatre de Sant Feliu de Llobregat.

SANT JOAN DESPÍ

Centre Cívic Torreblanca

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una Marató de 3 hores de balls country a l'aire lliure. La participació serà lliure. Es recolliran donatius per La Marató de TV3.

Club Patinatge Artístic Sant Joan Despí

Data:

L'entitat informa: Gala de luxe... i benèfica! Patinadors de renom a nivell tant nacional com internacional participaran d'aquest acte on els patinadors del Club de patinatge artístic Sant Joan Despí ens mostraran també les seves habilitats.

Escola Ateneu Instructiu de Sant Joan Despí

Data:

L'entitat informa: Enlairament multitudinari de globus blancs per La Marató al patí de l'Escola a les 17:15 de la tarda. Nens, pares i mares podran adquirir un globus solidari per la quantitat mínima de 1'50€.

Espai Físic. Escola de Dansa

Data:

L'entitat informa: Des dels més petits fins als adults. En aquesta escola de dansa tothom hi participa! Ho faran en forma de coreografies i classes obertes al públic.

I.E Gran Capità

Data:

L'entitat informa: Venda de xapes realitzades pels alumnes de l'escola. Durant tres setmanes aquests nens han preparant l'activitat i a més cada dimecres i cada divendres han anant fent un berenar solidari. Els comerços del barri també s'han implicat amb la causa cedint als alumnes diferents objectes que els petits han posat a la venda en un mercat. Un sorteig de tres lots de material escolar posarà el punt i final als actes celebrats al Gran Capità.

SANT VICENÇ DELS HORTS

Fem Dansa

Data:

L'entitat informa: Concurs de coreografies dels alumnes de l'escola de dansa "Fem dansa". Es podran gaudir dels espectacles dividits en dues categories: infantil (de 4 a 10 anys) i juvenil (a partir de 10 anys). Amb aquests balls els alumnes de l'escola demostraran el seu talent i creativitat.

VALLIRANA

Casal d'Avis Caixa Penedès de Vallirana

Data:

L'entitat informa:

Anar al contingut