Selva

ANGLÈS

Agrupament Escolta i Guia de Sant Miquel d'Anglès

Data:

L'entitat informa: Els joves de l'Agrupament Escolta i Guia organitzen una caminada pels voltants del municipi. El recorregut passarà per les ermites de Sant Amanç i Sant Pere Sestronque i finalitzarà el recorregut a la Parròquia St Miquel d'Anglès. Els assistents gaudiran d'unes taronges i begudes a Sant Amanç i quan arribin a Sant Pere Sestronque gaudiran d'un esmorzar amb pa amb tomàquet i embotits.

Data:

L'entitat informa: Concert solidari per La Mataró on hi participaran DJ Guilla, DJ Amine i DJ Puppet organitza Taula de Joves d'Anglès. Hi haurà servei de bar i la entrada serà gratuïta.

ARBÚCIES

Residència Casa del Repòs Santa Creu

Data:

L'entitat informa: Els residents, el personal auxiliar i professional muntaran una botigueta per vendre objectes realitzats manualment. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

BLANES

ACAF Blanes (Associació Catalana d'Afectats Fibromiàlgia-seu Blanes)

Data:

L'entitat informa: ACAF Blanes ofereix la possibilitat de practicar diferents exercicis de Tai-txi durant unes dues hores aproximadament, fent l'estil yang dels 24 moviments i altres series com la de 8, la de 16, exercicis d'escalfament i si els assistents s'atreveixen faran l'exercici de l'espasa.

AMA Blanes

Data:

L'entitat informa: L'energia positiva envairà el Casal cívic en un espectacle alegre, divertit i engrescador. Amb veus i coreografies en directe els assistents passaran una estona inoblidable, compartint música i cantant aquestes cançons tan conegudes per tothom.

Cafeteria - Bar Casa Oliveras

Data:

L'entitat informa: La Cafeteria - Bar Casa Oliveras destinarà a La Marató els diners obtinguts dels cafès que se serveixin el proper 13 de desembre.

CEIP Pinya de Rosa

Data:

L'entitat informa:

Escola de Dansa Daina

Data:

L'entitat informa: En la setena trobada d'escoles de dansa i entitats culturals, l'escola de dansa Daina reunirà una cinquantena d'associacions a favor de La Marató. L'espectacle es farà en 3 torns, el primer a les 11 del matí, el segon a les 4 de la tarda i per finalitzar hi haurà un a les 7 del vespre. La recaptació de la venda d'entrades anirà en benefici de La Marató.

IES s'Agulla

Data:

L'entitat informa: El 2010 és a tocar. Si encara no tens el teu calendari aprofita i compra'l als alumnes del grup-classe de l'IES s'Agulla. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

L'Esguard "Associació de disminuïts físics i psíquics de la comarca de la Selva i rodalies / Acció Cultural Es Viver

Data:

L'entitat informa: Arribada del tió, animació i xocolatada, els usuaris amb discapacitat intel·lectual col·laboraran amb la preparació de la festa solidària i podran gaudir d'aquesta amb animacions i una xocolatada popular. A les 20h es farà una recollida de guardioles dels establiments, aniran monitors i persones amb discapacitat intel·lectual.

BREDA

Dones de Breda

Data:

L'entitat informa: Les Dones de Breda col·laboren amb La Marató lliurant el donatiu de 0,50€ de la venda de la loteria extra del nen amb el número 86049.

Entitats de Breda

Data:

L'entitat informa:

Escola Bressol El Petit Montseny

Data:

L'entitat informa: Els nens de l'escola han confeccionat amb les seves pròpies mans uns ornaments nadalencs que posteriorment vendran per tal de donar suport la causa de La Marató.

CALDES DE MALAVELLA

Club de Futbol Sala Femení de Caldes

Data:

L'entitat informa: La col·laboració dels establiments del poble i de l'Ajuntament de Caldes de Malavella han permès aquest club esportiu realitzar una quina solidària amb La Marató. Gràcies al que s'ha aportat se sortejaran diferents lots com ara electrodomèstics, viatges o espatlles. Aquells que hi vulguin provar sort i aportar la seva solidaritat poden dirigir-se a partir de les 5 de la tarda al Gimnàs CEIP Sant Esteve.

Club Patinatge Caldes

Data:

L'entitat informa: Festival de patinatge per La Marató de TV3. Aquest inclourà les actuacions de les patinadores del Club Patinatge Caldes i d'altres clubs convidats.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

FOGARS DE LA SELVA

Colla Gegantera d'Hostalric

Data:

L'entitat informa: Cercavila de gegants pels carrers del municipi. El cercavila iniciarà el recorregut als col·legis i acabarà a l'Ajuntament.

HOSTALRIC

AMPA del CEIP Mare de Déu del Socors

Data:

L'entitat informa: Cantada de Nadales. Els alumnes del CEIP Mare de Déu dels Socors canten davant pares i familiars per La Marató. Els concerts tindran lloc dijous 17 i divendres 18 de desembre de 15 a 17 hores ; continuaran dilluns 21 d’11 a 13 hores i de 15 a 17 hores i finalment dimarts 22 de 9.30 a 11 del matí. Tot plegat al Gimnàs CEIP Mare de Déu dels Socors.

Data:

L'entitat informa: Espectacle de patinatge dedicat a Disney. "Dàlmates", "Aladdin", "Hèrcules", "Satán" i "Marxa Final" seran les actuacions que ens oferiran. L'acte està organitzat amb col·laboració de l'AMPA del CEIP Mare de Déu dels Socors. Hi haurà servei de bar i entrepans i la recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Partits de tennis organitzats per l'AMPA del CEIP Mare de Déu i l'Escola de Tennis Joan. Durant tota la jornada hi haurà sevei de bar amb entrepans i una taula amb gent voluntaria recollint el donatiu de La Marató.

Data:

L'entitat informa: Partits de futbol sala organitzats per l'equip de Futbol Sala de l'AMPA del CEIP Mare de Déu dels Socors. Durant tota la jornada hi haurà sevei de bar amb entrepans i una taula amb gent voluntaria recollint el donatiu de La Marató.

Atlètic Club Hostalric / Penya Barcelonista d'Hostalric

Data:

L'entitat informa: Durant els partits que es durant a terme el cap de setmana de La Marató, l'Atlètic Club Hostalric rifarà diversos productes del club entre els seus socis i assistents.

Club Bàsquet Hostalric

Data:

L'entitat informa: Durant la festa del bàsquet, que es durà a terme al pavelló Poliesportiu, el club cobrarà 1€ d'entrada en benefici a La Marató.

Coral Parroquial Verge del Socors

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal a càrrec de la Coral Parroquial Verge de Socors d'Hostalric en benefici a La Marató.

IES Vescomtat de Cabrera

Data:

L'entitat informa: L'IES Vescomtat organitza una xocolatada pels alumnes del centre. La recaptació que aportin els joves anirà destinada a La Marató.

LA CELLERA DE TER

Cellera Club de Futbol

Data:

L'entitat informa:

Colònies per a la Gent Gran de la Cellera

Data:

L'entitat informa: Un concert de cant amb acompanyament de piano serà només una de les activitats que aquí es realitzin. La desfilada de vestits de paper, el passi de DVD de les activitats de les colònies d'agost i una xocolatada completaran els actes d'aquesta entitat.

LLORET DE MAR

APA Col·legi Immaculada Concepció

Data:

L'entitat informa: La festa de la Immaculada arriba aquest any amb diferents actes solidaris. Serà precisament aquest dia quan es faci el recompte de la recaptació de la cantina i quan tingui lloc el sorteig de lots. Organitza l'AMPA i l'escola.

Esplai Bimbirimboines

Data:

L'entitat informa: Aquest any per La Marató, la plaça de l'església de Lloret es vestirà de festa. Els assistents podran gaudir de jocs per als nens i concursos amb premis assegurats tot aixó al voltant d'una jornada es farà esport i d'altres activitats solidaries. Tot per aconseguir donar el màxim per La Marató. Hi col·laboren més de 40 entitats de Lloret de Mar i de la resta de Catalunya.

ÒMNIUM Cultural i Moters de Lloret de Mar

Data:

L'entitat informa: La III Trobada Motera inclou una ruta per la vila de Lloret fins a Vidreres, música, sorteigs de regals de diferents comerços, festival infantil i estands amb exposició de bikers transformades, entre d'altres.

MAÇANET DE LA SELVA

Casal de Jubilats de Maçanet de la Selva

Data:

L'entitat informa: Durant la tarda del dia 13 el Casal de Jubilats i pensionistes de Maçanet de la Selva, participarà amb sorteig i ball a benefici de La Marató.

OSOR

Associació Juvenil Clud d'Osor

Data:

L'entitat informa:

Casal de Jubilats i Simpatitzants de la Vall d'Osor

Data:

L'entitat informa:

RIELLS I VIABREA

Casal d'avis de Riells i Viabrea

Data:

L'entitat informa: Els avis del Casal de Riells i Viabrera ballaran amb música en viu per La Marató.

Club Creatiu Jove Riells i Viabrea

Data:

L'entitat informa: Celebració de la VI Marxa del Llop, un recorregut de 13 quilòmetres pels voltants de Riells i Viabrea que permetrà conèixer els llocs d'interès del municipi.

RIUDARENES

Ajuntament de Riudarenes

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament juntament amb els voluntaris de diverses entitats municipals organitzen una quina popular per recaptar fons per La Marató de TV3.

Càmping Riudarenes

Data:

L'entitat informa: Durant un mes, tots els clients del bar del Càmping Riudarenes que ho desitgin, podran aportar voluntàriament la quantitat de 10 cèntims quan paguin la seva consumició. El dia de La Marató es comptaran els donatius recaptats, uns donatius que també provindran d'altres activitats. Així el Càmping duplicarà la quantitat aconseguida. A més a més, s'inclouran les propines.

RIUDELLOTS DE LA SELVA

Ajuntament de Riudellots de la Selva

Data:

L'entitat informa: Sopar benèfic, sorteig i subhasta d'obres d'art cedides per Riu d'Art. Tot seguit no us podeu perdre el concert.

Data:

L'entitat informa: El públic familiar de Riudellots de la Selva està convidat a l'espectacle musical Gong! Una solidària representació a càrrec de la Companyia Gong.

SANTA COLOMA DE FARNERS

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Data:

L'entitat informa: Partits de futbol de lliga durant matí i tarda al camp municipal d'esports durant els dies 12 i 13 de desembre. Organitza el Centre d'Esports Farners.

Data:

L'entitat informa: Trobada d'escoles de bàsquet al pavelló Els Saioners organitzada pel Club Bàsquet Farners.

Data:

L'entitat informa: Partit de hockey i rifa d'una panera al pavelló La Nòria organitzat pel Club Hockey Farners.

Data:

L'entitat informa: VIIè Pessebre vivent rítmic al Poliesportiu La Nória organitzat pel Club Rítmica Farners.

Data:

L'entitat informa: El pavelló La Nòria acollirà un festival de Pastorets sobre patins a càrrec del Farners Patinatge Artístic.

SANT FELIU BUIXALLEU

Ajuntament de St. Feliu de Buixalleu

Data:

L'entitat informa: l'Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu ens proposa una quina per recaptar fons per a La Marató.

SANT HILARI SACALM

Club Patí Sant Josep

Data:

L'entitat informa:

SILS

Sils Decideix

Data:

L'entitat informa: Diverses activitats es donaran cita a Sils per ser solidaris amb La Marató. Aquesta població convida a tothom que ho vulgui a fer una sortida amb BTT. Però si més que la bicicleta el que prefereixes caminar, la teva activitat serà la marxa caminant. Els amants de la música trobaran també el seu racó amb el ball esbart dansaire, el ball de sevillanes, el cant coral i la cançó de Taberna. Per als més dolços hi haurà xocolatada.

VIDRERES

Casino La Unió

Data:

L'entitat informa: El casino La Unió ja té obertes les inscripcions perquè tothom que s'hi vulgui apuntar participi en el sorteig d'un pernil. A més, els treballadors del Casino cediran les seves propines a La Marató.

IES Vidreres

Data:

L'entitat informa: Cursa atlètica i activa on implica que per cada participant que arribi a la meta, l'AMPA de l'IES Vidreres aportarà 0'50 euros a La Marató. Hi haurà tres tipus de curses: la cursa mini pels alumnes de primer i segon d'ESO, la cursa juvenil pels alumnes de tercer i quart d'ESO i la cursa absoluta pels alumnes de batxillerat, professors i familiars. També hi haurà una cursa MillaBike per als alumnes en bici i una cursa Millapatins per als que hi vulguin venir en patins.

VILOBÍ D'ONYAR

Ajuntament de Vilobí d'Onyar - Salitja - Sant Dalmai

Data:

L'entitat informa: S'organitza una jornada festiva amb diverses activitats populars i lúdiques: bàsquet, fanals, inflables, vendes varies, i d'altres iniciatives. A la tarda al camp municipal d'esports partit de futbol. Ja al vespre se celebrarà una quina i a la nit hi haurà teatre al Municipal de Can Sagrera.

Data:

L'entitat informa: A l'esglèsia parroquial de Vilobí d'Onyar se celebrarà un concert a càrrec del grup Sol Ixent.

Anar al contingut