Solsonès

NAVÈS

Ajuntament de Navès

Data:

L'entitat informa: La Fira de Santa Llúcia és una fira de caire artesà que es celebra a Navès des de temps immemorial. S'hi pot veure des de demostració d'oficis antics, exposicions, xerrades, teatre, música i moltes altres activitats com el concurs de dibuix infantil.

Grup de Teatre Coll d'Arques

Data:

L'entitat informa: El Grup de Teatre Coll d'Arques representa, com cada any, una obra de teatre de caire humorístic. Aquest any col·laborarà amb una part de la recaptació de la venda de les entrades per La Marató de TV3. L'obra es representarà els dies 11 i 12 de desembre a les 22h.

SANT LLORENÇ DE MORUNYS

Massatge Express.com

Data:

L'entitat informa: De 9 del mati a 9 del vespre Massatge Express.com farà la seva pròpia marató de massatges. Els assistents tindran a escollir tot tipus de especialitat: el tailandès, el shiatsu, relaxacions i d'altres.

Residència "La Vall"

Data:

L'entitat informa: Aquesta residència ens ofereix tot un seguit d'activitats. D'una banda la Coral Morunys i la Coral de Cor Juvenil cantaran Nadales i els residents del centre faran el ball de la coca. Acordionistes de La Vall s'encarregaran de muntar un ball solidari i els nens i nenes del poble faran un concert de piano. El punt i final el posarà un espectacle infantil on les Supernenes Tremendines i el Pallasso Lucas i el Luquito faran riure els assistents.

SOLSONA

Consell Comarcal del Solsonès

Data:

L'entitat informa: Cantada de diferents grups de corals de la comarca del Solsonès. Per aquells qui vulguin assistir cal recordar que començarà a les 17 de la tarda al pati gòtic del Consell Comarcal del Solsonès.

Entitats i Associacions del Solsonès

Data:

L'entitat informa: Caminada organitzada pel Centre Excursionista del Solsonès i l' Associació Volem Decidir.

Data:

L'entitat informa: Quina solidària per als grans i taller de contes per als més petits.

Data:

L'entitat informa: Concert a càrrec de l'Escola de Música de Solsona al Teatre de Solsona.

Data:

L'entitat informa: Ball per a la gent gran al Club de Jubilats Sant Jordi.

Data:

L'entitat informa: Durant matí i tarda es faran actuacions musicals diverses.

Data:

L'entitat informa: Campionat de botifarra.

Escola Arrels I

Data:

L'entitat informa: "El caganer", el conte nadalenc preferit pels més petits, cobrarà vida gràcies a la representació teatral que preparen els nens i nenes de l'Escola Arrels I. La representació tindrà lloc els dies 17 i 18 de desembre i anirà a càrrec de la mainada de P3, P4 i P5.

Data:

L'entitat informa: Representació de dos sessions dels tradicionals Pastorets de Josep Maria Folch i Torres. Els nens de cicle mitjà es vestiran amb les samarres per mostrar al públic la seva versió de l'obra protagonista del Nadal català.

Data:

L'entitat informa: Les places de Solsona seran aquest Nadal l'escenari perfecte perquè els nens de cicle inicial de l'Escola Arrels cantin les seves Nadales.

Anar al contingut