Conca de Barbera

BARBERÀ DE LA CONCA

Associació de Dones de Barberà de la Conca

Data:

L'entitat informa: Xocolata calenta per recaptar fons per La Marató. Aquesta és la proposta que ens fa arribar l'Associació de Dones de Barberà de la Conca.

BLANCAFORT

Associació Esportiva Blancafort

Data:

L'entitat informa: Caminada popular pels camins dels voltants del poble. Per acabar, xocolatada popular. El preu serà de 5€ amb beneficis íntegres per La Marató.

L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

L'Espluga per La Marató de TV3

Data:

L'entitat informa: Més de 20 entitats treballen colze amb colze per La Marató de TV3. El resultat serà un bon grapat d'activitats centralitzades al Casal de l'Espluga de Francolí. Hi haurà curses de poquets bikes, jocs tradicionals i de cau, i a l'interior del teatre, un dels més grans de Catalunya, s'hi farà l'acte principal on els assistents trobaran els parlaments, lectures, projeccions, actuacions de bastoners, grallers, geganters, nanos, bicis, pessebre vivent...En definitiva, tot un espectacle!

MONTBLANC

Ajuntament de Montblanc

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una marató de fitness on es desenvoluparan diferents activitats relacionades amb el fitness i de caire popular. Cada inscripció valdrà 2€ i anirà destinada a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Cursa popular de 2 quilòmetres pels carrers de Montblanc amb una inscripció de 3€ que anirà destinada a La Marató. Per finalitzar hi haurà una xocolatada i un record per a tots els participants.

Associació Esportiva Montblanc

Data:

L'entitat informa: Durant els sis partits de la jornada a Montblanc se sortejaran una sèries de lots de productes amb productes de la comarca.

Data:

L'entitat informa: Partits de 3X3 entre els jugadors de la secció de bàsquet de l'AE Montblanc.

Gimnàs Montblanc

Data:

L'entitat informa: La dansa del ventre, la dansa bollywood, l'urbana, el hip hop i el taekwondo seran els eixos d'aquest espectacle. Un acte que tindrà una durada d'una hora i que anirà a càrrec del Gimnàs Montblanc i Totalgym.

Grup de Teatre Fila Zero / Associació Juvenil Barjaula

Data:

L'entitat informa: Criatures, una obra teatral representada per un grup de joves de Montblanc d'entre 16 i 18 any, és la proposta solidària d'aquest grup de teatre. A més, es posaran en escena 3 monòlegs a càrrec dels actors del grup de teatre Fila Zero.

SANTA COLOMA DE QUERALT

Col·legi Mare de Déu del Carme

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola Mare de Déu del Carme salten a la petita pantalla. I es que pel Festival de Nadal del col·legi tenen preparada una dramatització on entrevistaran personatges ficticis relacionats amb l'àmbit nadalenc. D'aquesta manera recordaran als assistents les tradicions més pròpies del nostre país.

SARRAL

Ajuntament de Sarral

Data:

L'entitat informa: Els habitants del Sarral correran per La Marató. Les inscripcions serviran per recaptar fons per la lluita contra les malalties minoritàries.

Data:

L'entitat informa: Actuació del ballet nacional de Rússia. Les entrades serviran per donar suport la causa de La Marató.

Data:

L'entitat informa: La Societat de Caçadors convida a tothom que ho vulgui a un dinar popular on s'hi podrà degustar el plat del porc senglar. El preu del tiquet anirà íntegrament per La Marató.

Data:

L'entitat informa: L'Esport Club Sarralenc i el C.F Pla de Santa Maria jugaran el partit de futbol de la segona regional. Aprofitant la celebració d'aquest acte s'hi cobrarà entrada, una aportació que es destinarà a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Tarda de ball per als jubilats i pensionistes del Sarral on es recolliran donatius per La Marató.

Associació de Joves Saüc de Sarral

Data:

L'entitat informa: Els carrers i els camins del Sarral es convertiran en una pista d'atletisme improvisada on s'hi celebrarà una cursa. Es preveu la participació dels joves de la comarca de la Conca de Barberà.

Associació de jubilats i pensionistes de Sarral

Data:

L'entitat informa:

Les nenes de Sarral

Data:

L'entitat informa: Un grupet de nenes d'entre 9 i 10 anys vendran articles d'artesania, fets per elles mateixes, en un dels estands de la Fira de Sarral el dia 8 de desembre. El que recaptin ho destinaran a La Marató de TV3. Tenen recollits taps de suro per fer "tios" de Nadal, pinyes de bosc per decorar-les, i molta, molta il·lusió per la bona causa de La Marató de TV3!

SOLIVELLA

Grup Cultural de la Dona de Solivella

Data:

L'entitat informa: Les cançons populars i la música instrumental sonaran el dia de La Marató a Solivella. Els nens del Col·legi Sagrat Cor i un grup de joves del poble entonaran aquests cants per lluitar a favor de la investigació mèdica de les malalties minoritàries.

VALLCLARA

Ajuntament de Vallclara

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un bingo popular amb l'assistència de tot del municipi i rifa del llibre "Enfermedades raras", que l'associació Catalana Síndrome Prader-Willi ha donat al poble de Vallclara per un bon gest. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

VILAVERD

Amics de Vilaverd

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva amb diverses activitats. Com cada any, se celebrarà un bingo en benefici a La Marató.

VIMBODÍ I POBLET

Ajuntament de Vimbodí i Poblet

Data:

L'entitat informa: Sèrie d'actes al pavelló poliesportiu. També hi col·laboren les entitats municipals, per tal de recaptar fons per La Marató.

Anar al contingut