Garrotxa

BESALÚ

Grup "Country qui pugui" de La Garrotxa

Data:

L'entitat informa: Els grups de Country de les comarques gironines es concentren per ballar i ensenyar country/Line Dance. Hi haurà servei de bar i entrepans. Un acte on per entrar es pagaran 5 solidaris euros que inclouen la participació als diferents sortejos. Amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ball Esportiu.

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

Poble de Castellfollit de la Roca

Data:

L'entitat informa:

LES PLANES D'HOSTOLES

Club del Bon Àpat

Data:

L'entitat informa: Paellada d'arròs per a 200 comensals a 10€ el plat o 5€ el tastet. Botigues i entitats del municipi també aportaran el seu granet de sorra cedint els productes per a la festa. La recaptació total anirà destinada a La Marató.

LES PRESES

Data:

L'entitat informa:

Grup Esplai El Sol

Data:

L'entitat informa: L'objectiu d'aquesta activitat serà confeccionar un mosaic de globus. Cada per sona que s'acosti inflarà un globus, farà el seu donatiu i l'enganxarà a la xarxa. Si s'aconsegueix omplir la xarxa al complert, es farà visible un "GRÀCIES!".

MONTAGUT

Grup de Joves de Montagut

Data:

L'entitat informa: Els assistents que vulguin prepararan un plat com entrants, guisats o postres tenen una cita a Montagut. Tot seguit els vendran en forma de tastets a un preu simbòlic. Els beneficis de la venda aniran destinats a La Marató a partir de les 10h.

OLOT

Escola Bressol EL Volcanet

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'un panera de Nadal. Els diners recaptats de la venda de butlletes es destinaran a La Marató.

Escola Pia d'Olot

Data:

L'entitat informa: Quan la solidaritat es converteix en una cosa dolça! Els alumnes porten coques cuinades a casa i l'Associació d'Alumnes les ven al llarg de tot el dia al pati del centre.

Gimnàs Espai

Data:

L'entitat informa: Durant la primera quinzena de desembre fins el dia 13 de desembre, el Gimnàs Espai enregistrarà un cd amb cançons de Michael Jackson i el posarà a la venda per col·laborar amb La Marató de TV3.

Penya Almogàvers - Secció Ajuda'ns a ajudar

Data:

L'entitat informa: Els tallers lúdics prendran la plaça Major. Percussió, maquillatge, dansa, karaoke i fins i tot tir de penalts i faltes engrescaran la jornada. Tampoc hi faltaran les competicions esportives amb Wii ni els tradicionals castells inflables. Ja a la tarda i per acabar d'arrodonir-ho, tindran lloc les actuacions del gegant, la banda i una xocolatada.

Residència Geriàtrica La Caritat

Data:

L'entitat informa: Un any de treballs que ara trobaran recompensa. Després de 12 mesos confeccionant coixins, cobretaules, bosses i peücs, entre d'altres, la Residència Geriàtrica La Caritat vendrà, a un preu molt raonable, aquest articles en una paradeta dedicada a La Marató de TV3. Compra!

Residència Geriàtrica Montsacopa

Data:

L'entitat informa: El matí de dia 7 de desembre els avis de la residència Montsacopa destinaran el seu temps a La Marató. Davant el centre geriàtric posaran una parada on un grup d'usuaris vendran agulles de pit i imans de feltre elaborats per ells mateixos.

SANTA PAU

Associació de Jubilats Santa Pau Centre Cívic

Data:

L'entitat informa:

SANT FELIU PALLEROLS

Ajuntament i entitats de Sant Feliu de Pallerols

Data:

L'entitat informa: Durant la fira de Santa Llúcia a Sant Feliu de Pallerols es recaptaran diners a través de, per exemple, l'exposició de pessebres. L'acte central per La Marató, però, serà la botifarrada popular que es fa cada any al voltant d'una foguera a la Plaça de la població.

Associació de Turisme industrial i comerç

Data:

L'entitat informa:

Motor Antic Garrotxa (MAG)

Data:

L'entitat informa: Sortida de vehicles antics en la que motos i cotxes faran la ruta d'Olot a Sant Feliu de Pallerols. Durant la trobada es vendran números per al sorteig d'una quota de soci gratis durant tot el 2010, també una inscripció gratis "Arriba quan puguis 2010" i d'altres obsequis de merchandising del club.

SANT JAUME DE LLIERCA

ZIU Arquers Club Vall de Llierca

Data:

L'entitat informa: Durant tot el dia es podrà practicar el tir amb arc. Els assistents aprendran o milloraran aquesta ancestral tècnica. L'acte conclourà amb un esmorzar popular.

SANT JOAN LES FONTS

PIS9 Centre Lúdic Cultural, Àrea de Joventut

Data:

L'entitat informa: Un mural de desitjos penjarà al Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts per a que tothom que hi vulgui donar un cop de mà a La Marató, deixi la seva impremta. Així, durant tot el dia, els organitzadors recolliran donatius i a més a més s'impartirà una xerrada sobre les malalties minoritàries. Els gegants del municipi ballaran per La Marató on a més es farà el sorteig del ram de la gegantesa amb recaptació per a la lluita contra les malalties minoritàries. El programa de ràdio municipal "Queda't amb nosaltres" dedicarà el seu programa del dia 13 a fer difusió dels diferents actes.

Anar al contingut