Alt Urgell

LA SEU D'URGELL

Ajuntament de la Seu d'Urgell/Ciutadans de la Seu d'Urgell

Data:

L'entitat informa: Diferents activitats coincidiran durant aquest cap de setmana a La Seu d'Urgell. Destaquem la matinal esportiva del Col·legi La Salle, el torneig de Nadal al camp de Golf d'Aravell, el concert de hip-hop organitzat pels grups locals, la venda d'ornaments de Nadal, la ballada de gegants i grallers així com de sardanes, la passejada amb cavalls i la passejada en moto de la Policia Municipal.

Associació Dones i Confraresses d'Alt Urgell

Data:

L'entitat informa: L'Associació Dones i Confraresses d'Alt Urgell organitzen un jornada festiva amb un quinto. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Associació Urgellenca de dones

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un quinto popular amb la participació altruista dels comerciants de la ciutat. Els lots seran confeccionats per les associacions organitzadores. Per concloure i escalfar així l'ambient hi haurà una xocolatada popular.

Colla Gegantera i Grallera de la Seu d'Urgell

Data:

L'entitat informa: Al matí de 11h30 a 14h un cercavila recorrerà els carrers més cèntrics de la Seu i ballada al Passeig Joan Brudieu. Podeu trobar més informació a www.gegantslaseu.org.

OLIANA

Associació de Dones d'Oliana

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un sopar de germanor i d'un bingo per La Marató entre els membres de l'Associació de Dones d'Oliana.

Casal de Jubilats Nostra Senyora dels Àngels

Data:

L'entitat informa:

IES Aubenç

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de novembre l'alumnat de 1er d'ESO decora i ven espelmes per recaptar diners per La Marató. Tota la població d'Oliana hi col·laborarà en l'activitat!

Oliana Country Club

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una festa country, on no hi faltaran les d'exhibicions, les classes i sobretot ball lliure. També hi haurà sopar per a tots els assistents. Amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ball Esportiu.

ORGANYÀ

Ajuntament i entitats d'Organyà

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament prepara una xocolata desfeta i coca per esmorzar on no hi faltarà la llonganissa. Els tiquets es vendran al preu de 5€ amb l'objectiu de recollir fons per La Marató. Una ballada de sardanes posarà el punt i final a l'acte.

PERAMOLA

Esplai de Peramola (CRUC)

Data:

L'entitat informa: A partir de les 5 de la tarda la població de Peramola podrà trobar a la plaça Josep Roca una xocolatada solidaria. A més d'endolçar els assistents aquesta xocolatada servirà per recaptar fons per La Marató de TV3.

Anar al contingut