El porter del Marbella FC, Alberto Lejárrega, en 2 fotos: jugant i fent un petó al seu nòvio
El porter del Marbella FC, Alberto Lejárrega (@alberto_leja)
Esport i LGTBI

Un jugador celebra l'ascens a 2a RFEF amb un petó que visibilitza la seva homosexualitat

És un dels pocs casos de visibilització de l'homosexualitat que s'han donat en el futbol espanyol. Fa uns mesos coneixíem el cas de Jakub Jankto, que havia estat jugador del Getafe

Redacció Esport3Actualitzat

El cap de setmana passat vam viure l'ascens a 2a RFEF de l'Europa, però fora de Catalunya altres equips de 3a també han celebrat els seus ascensos. Ha estat el cas del Marbella FC, també nou equip de 2a RFEF i que ha comptat amb una celebració especial.

L'ha protagonitzat a les xarxes el porter del Marbella, Alberto Lejárraga, que ha publicat una foto on fa un petó a la seva parella, que és un home.


Al contrari del que sol passar a Twitter, el porter del Marbella no ha tingut respostes haters a la seva piulada, que ha deixat com a tuit fixat. Lejárraga ha comptat amb el suport de prop d'un centenar d'aficionats.

 

Un cas pràcticament únic

És un dels pocs casos de visibilització de l'homosexualitat que s'han donat en el futbol espanyol. Fa uns mesos coneixíem el cas de Jakub Jankto, que havia estat jugador del Getafe, tot i que quan ho va fer públic, fa un parell de mesos, ja no estava en actiu a la Lliga espanyola

La porta a visibilitzar l'homosexualitat en el futbol professional no es va obrir fins a l'octubre del 2021. Va ser l'australià Josh Cavallo qui va trencar barreres. 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut