Xavi Hernández i Joan Laporta, junts en una imatge d'arxiu
Barça

El malestar de Laporta amb Xavi alimenta els dubtes sobre el futur del tècnic

Xavi no té constància que vulguin prescindir dels seus serveis i afegeix que ha rebut un missatge del president felicitant-lo pel triomf a Almeria

Redacció Esport3Actualitzat

Les paraules de Xavi en la prèvia de l'Almeria-Barça, amb un discurs que rebaixava les expectatives esportives de l'equip per la delicada situació econòmica, ha molestat Laporta i alguns directius per falta d'ambició. L'absència de Laporta i Deco a Almeria ha alimentat els rumors sobre la continuïtat de Xavi la temporada vinent.

Segons "La TdT" de Catalunya Ràdio, no es descarta cap gir de guió i la continuïtat de Xavi pot perillar després de les seves declaracions.

Preguntat sobre el debat que hi ha hagut les últimes hores pel seu discurs realista, el tècnic de Terrassa ha dit que entén "l'enrenou i el soroll", "però que això no canvia res". Xavi ha abandonat el missatge conformista en la roda de premsa posterior a l'Almeria-Barça i ha apostat per l'ambició característica del pacte del sushi.

"Vaig dir el que penso, que la situació econòmica no és la millor. Estem intentant treballar tots junts per reforçar-nos la temporada vinent. Lluitarem amb tota la il·lusió", ha dit Xavi després del partit contra l'Almeria

 

Segons el col·laborador del "Tot Costa" Miguel Rico, la reacció de Laporta no seria un enuig qualsevol, sinó "una decepció total", i Xavi estaria més fora que dins del Barça la temporada vinent.

Xavi, en roda de premsa, va esvair qualsevol dubte sobre la seva continuïtat i assegura que estan planificant amb Deco i el president Laporta la temporada vinent.

"Tinc molta il·lusió de començar la pretemporada. Segueixo tenint l'honor d'estar al millor club i amb tota l'ambició per guanyar títols."

Preguntat per TV3 aquest mateix divendres, el tècnic blaugrana ha mantingut que no té constància que vulguin prescindir dels seus serveis a final de temporada i afegeix que va rebre un missatge del president Laporta al telèfon felicitant-lo pel triomf a Almeria

 

ARXIVAT A:
Xavi HernándezLaporta
Anar al contingut