Xavi aquest dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper
Xavi aquest dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper
barça

Xavi vol apagar el soroll: "Tinc la confiança intacta de Laporta i Deco"

Tot i el rebombori de les últimes hores, el tècnic del Barça assegura en la prèvia del Barça-Rayo que segueix "feliç i tranquil" i que les crítiques "el fan millorar"

Redacció Esport3Actualitzat

Mai una roda de premsa del Barça prèvia a la visita del Rayo Vallecano havia aixecat tanta expectació. La raó, el malestar de Joan Laporta pel missatge conformista de Xavi Hernández, un enuig que, segons diverses informacions periodístiques, podria precipitar la destitució de Xavi a final de temporada. Malgrat el soroll, el tècnic blaugrana ha comparegut davant dels mitjans "feliç i tranquil" d'entrenar el "millor club del món".

En una roda de premsa amb menys torns de paraula atorgats dels habituals (12 preguntes en 10 minuts, gairebé la meitat del que és habitual), com ja va passar a l'estadi dels Jocs del Mediterrani, Xavi, que fa només tres setmanes oficialitzava amb el president l'acord per respectar l'any de contracte que li queda, ha capejat el temporal de les últimes hores remarcant les vibracions positives que rep del club:

"Entenc el rebombori, però el club em transmet tranquil·litat i il·lusió. Entenc els mitjans, que heu d'escriure coses i publicar-les... No m'interessa d'on surt el soroll. Tinc la confiança intacta de Laporta i Deco. No canvia res. Les crítiques em fan millorar. Si m'ho mereixo? Això és el Barça i aquestes coses solen passar..."

El discurs de Xavi continua projectant-se al futur, esmentant repetidament el projecte de la temporada vinent i matisant les opcions de competir del seu equip:

"Estem en permanent contacte. Ens asseurem a parlar. Fa tres setmanes que vam ser aquí per anunciar la meva continuïtat. No canvia absolutament res. Estic feliç i tranquil, i estic amb ganes d'afrontar el futur. L'any vinent podrem competir amb la gent de la Masia que s'ha consolidat. Tinc l'honor de ser on vull ser. Tinc les ganes intactes. Amb aquestes notícies encara en tinc més..."

No espera que diumenge les graderies de Montjuïc es converteixin en un plebiscit sobre el seu destí. Només pensa a seguir comptant amb el suport de l'afició i no creu que l'enèsima crisi desorienti els futbolistes:

"Contra el Rayo volem guanyar i intentar jugar bé. Que la gent que vingui a Montjuïc s'ho passi bé, que l'afició estigui amb l'equip i amb mi, que sempre hi està."

Després del partit de dijous a Almeria, ja es va preguntar a Xavi sobre aquesta possibilitat, però el tècnic va assegurar que no se li havia comunicat res en cap sentit. Tres dies més tard, i malgrat les especulacions de les últimes hores, tot segueix igual. El següent capítol sembla condemnat a viure's diumenge a l'interior de l'Estadi Olímpic, després de la penúltima jornada de Lliga.

Anar al contingut