El Barça, camí de la temporada perfecta: s'endú la Copa de la Reina amb una golejada (8-0)

Les de Giráldez aconsegueixen a Saragossa el tercer títol de la temporada a una setmana de la final de la Champions

El Barça aixeca el tercer títol de la temporada després de dominar de manera aclaparadora la Reial Societat que entrena la catalana Natalia Arroyo.

• El primer gol l'ha marcat Ona Batlle al minut 5 del partit. Pina ha xutat i Batlle ha aprofitat el refús defectuós de Vanegas. La portera no ha estat gaire encertada.
  • Al minut 12, Salma ha fet el segon a centrada de Mariona des de gairebé la línia de fons.
  • Caroline Graham ha estat l'autora del tercer, al minut 18. L'anglesa ha aprofitat el refús de la portera Lete, que ha tornat a faltar-li encert.
  • La noruega ha tornat a marcar el quart en el minut 25, amb una picadeta per batre Lete a centrada de Salma.
  • El cinquè ha estat en el minut 32. Ona Batlle ha culminat una bona triangulació.
  • El partit se n'ha anat al descans més que resolt, amb un 5-0 que ja havia enfonsat les jugadores de la Reial Societat.

Segona part amb el mateix domini:

• Alèxia Putellas ha entrat al terreny de joc a l'inici de la segona part en substitució d'Aitana, reservada per a la final de la Champions de dissabte vinent.
  • El Barça ha continuat igual que en el primer temps, vivint a l'àrea contrària.
  • Mariona ha fet el sisè en el minut 47. Les blaugranes han recuperat el servei de porteria de Lete i Salma ha cedit la pilota a Mariona.
  • El setè ha portat la firma de Pina, a centrada de Mariona. En primera instància, l'assistent ha assenyalat fora de joc, però el VAR ha revisat i ha dit que era legal.
  • Mariona ha marcat el vuitè després de la pressió alta del Barça. La mallorquina ha estat escollida MVP del xoc.
  • Davant 25.617 espectadors a La Romareda, el Barça ha celebrat el seu 10è títol de la Copa de la Reina de la història, el tercer trofeu d'aquesta temporada. Ara només falta la final de la Champions la setmana vinent.

La final de la Copa de la Reina havia començat amb una sonora xiulada a l'himne d'Espanya i moltes mirades pendents de la llotja, presidida per la reina Letícia i amb la presència de Joan Laporta.