L'oferta que l'Espanyol va rebutjar per Vitor Roque
Vitor Roque el dia de la seva presentació com a jugador del Barça (Europa Press)
Futbol

L'oferta que l'Espanyol va rebutjar per Vitor Roque

El representant de jugadors Junior Minguella ha assegurat que va oferir el Tigrinho a l'Espanyol abans de l'acord milionari amb el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Vitor Roque està portant de corcoll l'ecosistema blaugrana. L'opció d'anar cedit plana en la planificació del Barça i les opinions sobre el seu rendiment estan a l'ordre del dia. L'exjugador de l'Athletico Paranaense va arribar al Barça al gener per les lesions de Gavi i Balde, que van permetre inscriure el jugador, i en aquests primers mesos a can Barça no ha trobat minuts en l'onze de Xavi.

Molts defensen el seu talent però la necessitat de tenir un procés d'adaptació; d'altres qüestionen la inversió milionària que es va fer per un jugador de 18 anys que no ha jugat a Europa.

Enmig d'aquest debat, ha sortit a la llum un possible destí del Tigrinho previ al seu acord amb el Barça. I el destí era ben proper. Tan proper com a Barcelona: l'Espanyol. Segons ha explicat a "La porteria" de Betevé el representant de futbolistes Junior Minguella, es va oferir Vitor Roque a l'equip blanc-i-blau.

Vitor Roque ha jugat 276 minuts amb el Barça i ha fet dos gols
Vitor Roque ha jugat 276 minuts amb el Barça i ha fet dos gols (Europa Press)

"Us explicaré una història de la família Minguella. Fa dos anys i mig, potser tres, Vitor Roque costava 50 milions de dòlars. Ens van oferir comprar-ne la meitat. En el mercat d'hivern abans que l'Espanyol baixés a Segona Divisió,  jo parlo amb en Mao i li ofereixo Vitor Roque per 12 milions de dòlars, una mica més de 10 milions. El seu valor de mercat en aquell moment, que estàvem parlant també amb el Mònaco, era d'uns 15 milions d'euros."

Després, "resulta que va aparèixer el Barcelona i va pagar una xifra de 61 milions d'euros", ha explicat Minguella.

Al pòdcast "El Bar de Sique Rodríguez" s'han referit també a aquesta xifra de 10 milions d'euros per la qual es va oferir Vitor Roque a l'Espanyol, i asseguren que la secretaria tècnica va descartar el seu fitxatge.

 

Anar al contingut