Xavi, acompanyat dels dos cosins de Bescanó, Crosas i Jorquera, abans d'un partit de la temporada 2006-07
Xavi, acompanyat dels dos cosins de Bescanó, Crosas i Jorquera, abans d'un partit de la temporada 2006-07
barça

L'excompany de Xavi al Barça que explota per la situació del tècnic: "Fotem fàstic"

"S'atreveix a parlar amb sinceritat i el fotrem al carrer", ha lamentat l'exmigcampista forjat a la Masia

Redacció Esport3Actualitzat

Perquè tots dos van créixer a la Masia en la posició que millor concentra l'ADN Barça, la de 4, l'admiració de Marc Crosas cap a Xavi Hernández no és cap secret. L'exmigcampista de Bescanó va debutar la temporada 2006-07 amb el primer equip entrenat per Rijkaard i guiat a la gespa per l'actual tècnic blaugrana.

Des de Mèxic, on viu i treballa com a comentarista, Crosas defensa la tasca de Xavi sempre que en té oportunitat, i aquests dies ha fet evident a la xarxa X la seva frustració per les informacions que asseguren que Joan Laporta el podria destituir a final de temporada:

"Per una vegada que un tio que s'estima més que ningú el Barça s'atreveix a parlar amb sinceritat des de dins sobre la situació real que viu el club, lluny de fanatismes i de vendre realitats que no són, el fotrem al carrer."

En la línia del discurs que ha mantingut Xavi al llarg del curs, el gironí lamenta l'entorn "autodestructiu" del club. Ho fa amb vehemència:

"Tant de bo ens portin un alemany que no tingui ni idea de com arribem a ser de tòxics i autodestructius. Marxa Xavi, marxa. No et mereixem."

I acaba amb un contundent "fotem fàstic". Unes paraules que contrasten amb la reacció de Gerard Piqué, més empàtic amb Laporta que amb Xavi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut