Futbol

EA SPORTS FC 24 s'oblida d'alguns dels millors jugadors del Girona

La gran temporada d'Aleix Garcia, Blind i David López ha passat desapercebuda per al videojoc de futbol més famós del món

Redacció Esport3Actualitzat

Només queda una setmana perquè s'acabi LaLiga 2023/24, un campionat en què el Girona ha sigut el conjunt revelació.

El club català ha sorprès tot el món amb la seva classificació per a la Champions League. En alguns trams de la temporada ha optat al liderat, tot i que ara, amb Europa assegurada, el seu objectiu és la segona posició.

La magnífica temporada del Girona no ha passat desapercebuda pel EA SPORTS FC 24, el videojoc de futbol més famós del món. Han aparegut cartes especials de deu jugadors de l'equip gironí, malgrat alguns dels més importants no hi figuren.

Aleix Garcia, Blind i David López han completat un gran any i han sigut indispensables per a Míchel. Tot i el seu rendiment, han passat desapercebuts al FIFA i s'han hagut de conformar amb la carta inicial del videojoc, un mèrit insuficient al seu valor actual.

Aleix ha estat dels millors jugador de l'equip català i només té una carta amb 80 de mitjana. Els dos centrals han estat dos pilars a la defensa del Girona i l'holandès només en té valor de carta de 77 i López, de 79.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut