Athenea del Castillo, renovada fins al 2028
Futbol

El detall de la renovació d'Athenea del Castillo que no passa desapercebut

La davantera del Reial Madrid ha ampliat el seu contracte 4 temporades més i seguirà al club blanc fins al 2028

Des de la seva arribada al Reial Madrid, l'any 2021, Athenea del Castillo ha ofert mostres evidents del seu madridisme. L'amor al club blanc s'ha fet evident en nombroses ocasions, i l'entitat de Valdebebas ha acceptat de bon grat el seu rol de líder del vestidor. La davantera, nascuda a Solares (Cantàbria) fa 23 anys, ha firmat la renovació del seu contracte, fins al 2028, i confia seguir augmentant el registre de gols (25) i assistències (20) que porta des que es va estrenar amb la samarreta blanca.

En l'anunci de l'acord que ha fet el Reial Madrid, s'hi afegeix una entrevista amb la jugadora, que es congratula de poder continuar 4 temporades més.

"Em fa molt feliç, segueixo complint el somni de jugar aquí, quatre temporades més. Per a mi és un privilegi."

Però hi ha un detall que no ha passat desapercebut a ningú. El vídeo de l'entrevista ha estat gravat a la sala de trofeus que hi ha al museu del Reial Madrid, a l'estadi Santiago Bernabéu, just davant de les 14 copes d'Europa de l'entitat que presideix Florentino Pérez. Uns èxits que corresponen a la secció masculina. 

És un projecte superambiciós. Volem seguir creixent i evolucionant, només tenim 4 anys de vida. Per això estic aquí: vull guanyar coses amb aquesta samarreta, com aquests que títols que tinc al darrere.

L'absència de títols del Reial Madrid femení obliga els blancs a buscar alternatives imaginatives.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut