Sergio Ramos en un partit recent (EPress)
Futbol

La polèmica revelació de Sergio Ramos després del Sevilla - Cadis

L'equip visitant va guanyar al Sánchez-Pizjuán en un partit que va generar sospites per la falta d'intensitat del Sevilla a les acaballes del partit

Redacció Esport3Actualitzat

El Cadis s'està jugant la salvació i dimecres tenia gairebé l'última bala per seguir en la lluita per evitar el descens. L'equip gadità no va fallar al Sánchez-Pizjuán, pel fet que va guanyar el Sevilla en el minut 96, amb gol de Sergi Guardiola.

El triomf del Cadis va quedar entelat per les declaracions de Sergio Ramos en roda de premsa. Els periodistes li van preguntar si els jugadors rivals li havien demanat que no pressionessin en els darrers minuts; el central de Camas ho va confirmar, argumentant que "és normal que ho fessin amb tot el que s'estan jugant".

Malgrat aquest triomf agònic, el Celta i el Rayo Vallecano, els rivals del club andalús per la permanència, van guanyar els seus enfrontaments. El Mallorca, que és l'equip que marca la salvació, va empatar i se situa quatre punts per sobre seu.

Els futbolistes del Rayo Vallecano celebrant un gol en la victòria clau contra el Granada per la salvació

Queden dos partits i el Cadis no depèn de si mateix. El conjunt gadità té complicada la permanència, encara que el seu pròxim partit és contra Las Palmas com a local. Els canaris jugaran al Nuevo Mirandilla amb cinc punts d'avantatge si no guanyen avui contra el Betis.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut