Félix Garreta, jugador del Betis cedit a l'Amorebieta
Félix Garreta, jugador del Betis cedit a l'Amorebieta (Europa Press)
Futbol

El futbolista català Félix Garreta desperta del coma induït i reconeix els seus familiars

El jugador de l'Amorebieta va tenir un accident al seu poble, Palau-solità i Plegamans

Redacció Esport3/AgènciesActualitzat

El defensa català Félix Garreta, cedit aquesta temporada pel Betis a la S.D. Amorebieta, de Segona Divisió, ha despertat aquest dimarts del coma induït en què es trobava després d'una caiguda a la casa familiar a Palau-solità i Plegamans la setmana passada.

Félix Martí Garreta, de 20 anys, ha recuperat la consciència i fins i tot ha reconegut alguns dels seus familiars, segons ha informat Cadena Ser Sevilla. De moment, no hi ha comunicat mèdic oficial sobre l'estat del futbolista i fonts del seu entorn demanen cautela fins que Garreta s'estabilitzi completament.

Garreta va arribar al planter del Betis la temporada 2020-21 procedent de la Damm, i va anar escalant fins a debutar la temporada passada amb el primer equip. Va jugar tot el partit davant l'Athletic Club al Benito Villamarín de la jornada 15 de LaLiga.

Els seus companys li van dedicar la important victòria aconseguida contra el filial del Vila-real. Tots els companys de Garreta, amb la samarreta amb el dorsal 28. Els blaus segueixen en plena lluita per la permanència a la categoria de plata.

 

Anar al contingut