Reial Madrid

El Madrid haurà de pagar 6 milions per un jugador retirat

L'acord entre el Reial Madrid i el Chelsea per Hazard obliga els blancs a pagar gairebé sis milions en variables per arribar a la final de la Champions League

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid va fitxar Eden Hazard l'estiu del 2019. Era el fitxatge estrella, un altre galàctic per a Florentino Pérez. Els blancs van acordar amb el Chelsea el traspàs del belga a canvi d'uns 160 milions d'euros entre fixos i variables. Una xifra que mai s'ha sabut exactament, ja que inicialment eren 100 milions, però es va descobrir que era molt més elevada.

Segons The Telegraph, el Madrid haurà de pagar gairebé sis milions d'euros al Chelsea perquè s'han classificat per a la final de Champions League. Hazard es va retirar del futbol a l'octubre. Els blancs van rescindir el contracte del belga el 3 de juny del 2023, però el contracte s'acabava el 30 de juny del 2024.

Pocs minuts i molts títols

L'ex del Chelsea va guanyar dues Lligues, una Champions, una Supercopa d'Europa i dues d'Espanya amb el Reial Madrid. Amb els blancs, Hazard va disputar 76 partits en 4 temporades i va firmar uns registres de 7 gols i 9 assistències. Uns números molt allunyats del que s'esperava. Les pròximes setmanes jugarà el Mundial de la Kings League a Mèxic com a capità i jugador 13 de l'equip representant de Bèlgica, el Deptostra FC.

 

Anar al contingut