El Municipal Nou Sardenya ha estat una festa per celebrar l'ascens
El Municipal Nou Sardenya ha estat una festa per celebrar l'ascens
Futbol

L'Europa es converteix en nou equip de Segona RFEF i el Sant Andreu farà play-off

El conjunt barceloní ascendeix de categoria després de guanyar la Montañesa en l'últim partit de lliga

Redacció Esport3Actualitzat

Ha estat la lliga més igualada dels darrers anys. La lluita entre l'Europa i el Sant Andreu per la primera posició ha fet que tot el futbol català estigués pendent fins al final del desenllaç de la Tercera RFEF. 

Després d'unes darreres jornades trepidants, l'Europa ha pogut sumar un últim triomf vital per confirmar l'ascens. Els de Gràcia es veien les cares amb la Montanyesa en un Municipal Nou Sardenya ple de gom a gom. L'Europa depenia d'ell mateix per aconseguir el títol de lliga, i no ha fallat. 2-0 contra una Montanyesa en hores baixes, que ha acabat el campionat amb vuit partits consecutius sense guanyar. 

Just després del xiulet final, els aficionats de l'Europa han saltat al terreny de joc per celebrar com es mereix l'ascens a la Segona RFEF. El club barceloní torna a la quarta categoria del futbol espanyol només un any després de descendir.

 
El Sant Andreu farà el play-off

La Unió Esportiva Sant Andreu no ha tingut el final de lliga desitjat. Els quadribarrats van perdre una oportunitat d'or contra el Vilafranca la setmana passada, quan van perdre 2-3 al Narcís Sala, i les esperances per quedar primer eren pràcticament nul·les.

Tot i això, el Sant Andreu tampoc ha fet els deures al darrer partit contra la Fundació Esportiva Grama i ha acabat empatant. D'aquesta manera, els quadribarrats disputaran el play-off d'ascens a Segona RFEF.

Anar al contingut