L'autopista AP-7 concentra els problemes de mobilitat d'aquest dissabte (SCT)

Operació sortida de la segona Pasqua: matí de retencions intermitents a l'AP-7

El matí de dissabte ha estat marcat per diversos trams de circulació amb retencions tant en sentit nord com en sentit sud

RedaccióActualitzat

Diverses retencions a l'autopista AP-7 han complicat aquest matí l'operació sortida de la segona Pasqua a molts automobilistes. El tram més conflictiu han estat els 12 km de circulació amb retencions entre la Roca del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Oriental, en sentit nord.

Encara en sentit nord, també hi ha hagut circulació amb retencions a l'altura de Sils, al Gironès, que ha quedat resolta al migdia.

En sentit sud, la mateixa autopista també ha presentat problemes de trànsit, amb circulació amb retencions en dos trams diferents: fins a sis km entre Castellbisbal i Martorell, al Baix Llobregat; i 4 més km entre Banyeres del Penedès i Sant Jaume dels Domenys, al Baix Penedès.

Fins al migdia també hi ha hagut 2 km de circulació intensa a Roda de Berà, al Tarragonès.

Per facilitar l'operació sortida, el Servei Català de Trànsit (STC) ha habilitat dos carrils addicionals: un en sentit nord, de 54 km, a partir de Montornès del Vallès; i un en sentit sud, de 42 km, a partir de Martorell.

Aquí pots seguir en directe la informació sobre l'estat del trànsit:


L'altra via conflictiva aquest dissabte ha estat la B-20, amb quatre trams de circulació amb retencions, dos en sentit nord, a Barcelona i entre Montgat i Tiana, al Maresme, i dos més en sentit sud, a Cornellà de Llobregat, al Baix Llobregat, i a Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès.

Aquest dissabte, d'altra banda, un motorista ha mort a l'autovia A-2 a l'altura de Jorba, a l'Anoia, després de caure i ser atropellat per un altre vehicle.

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitat
Anar al contingut