Imatge d'arxiu d'una compareixença de Sergi Sabrià
Sergi Sabrià segueix els passos de Pere Aragonès i Marta Rovira i deixarà la política institucional

Sergi Sabrià anuncia que també deixarà la política: "És l'hora de cares noves"

El dirigent d'Esquerra segueix els passos de Pere Aragonès i Marta Rovira i deixarà la política institucional quan hi hagi nou govern

RedaccióActualitzat

Sergi Sabrià deixarà la política institucional quan hi hagi nou govern. El viceconseller del govern en funcions d'Esquerra ho ha anunciat aquest migdia a través d'un comunicat a les xarxes socials, en què ha avançat que "emprendrà nous camins professionals".

Sabrià s'alinea amb Pere Aragonès i Marta Rovira, que també han anunciat que pleguen, i es mostra convençut que cal un relleu: "com han dit la Marta i en Pere els darrers dies, és l'hora de cares noves i idees noves, de deixar pas a nous lideratges".

El dirigent republicà no s'ha referit, en canvi, a l'anunci d'Oriol Junqueras que, tot i que ha renunciat a la presidència del partit, aspira a revalidar el càrrec al congrés d'ERC de finals de novembre.

Sergi Sabrià ha afegit que fa un pas al costat "convençut i confiat" que el partit "compta amb una nova generació preparada per prendre un relleu que fa 93 anys que passa de mà en mà".

 

Sabrià lloa Aragonès i el seu govern

En el comunicat, Sabrià també comenta que el govern d'Aragonès ha estat "honest, humil i generós", tal com afirma que també ho és el seu president. "Estic absolutament segur que el temps posarà a lloc la rellevància de la seva tasca", afegeix el viceconseller en funcions, que reivindica la contribució als indults i l'amnistia, la "recuperació" de la institució, i els avenços socials, econòmics i nacionals impulsats en aquests tres anys.

A la carta, ha repassat la seva trajectòria política, que va començar al seu municipi, Palafrugell, d'on va ser alcalde entre 2009 i 2011. Sabrià ha destacat el seu pas pel Parlament, on ha estat diputat durant gairebé nou anys i portaveu i president del grup republicà. El viceconseller ha tancat la missiva amb un missatge d'agraïment a tothom que l'ha acompanyat en la seva trajectòria política.

 

ARXIVAT A:
ERC
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut