El govern, sorprès que l'Estat enviï una carta a un funcionari i no al responsable polític

Fonts de vicepresidència destaquen que és anòmal que el govern espanyol no hagi adreçat al responsable polític la carta que ha detonat l'ordre de condicionar el FLA a l'1-O

RedaccióActualitzat

L'ordre del govern espanyol de condicionar el FLA al fet que la Generalitat no faci cap despesa en el referèndum de l'1 d'octubre neix d'una carta enviada aquesta setmana i que no va rebre resposta.

El govern espanyol va enviar un requeriment per saber per què hi havia una desviació de 6.150 euros en una partida del capítol de gestió i seguiment de processos electorals. Donava 48 hores per respondre, però no els va arribar cap contestació.

La Generalitat, que ha criticat la mesura fins i tot en una sèrie de tuits del president Carles Puigdemont, assegura que no ha rebut la carta física, sinó una notificació per correu electrònic.

Tancar l'aixeta del FLA: fortes conseqüències per als proveïdors i el mateix Estat

El govern, a més, es mostra sorprès. Fonts de la vicepresidència del govern, el departament d'Oriol Junqueras, han destacat que és anòmal i una sorpresa majúscula que el govern espanyol no s'adreci al responsable polític i, en canvi, ho faci a un treballador o funcionari.

La carta del govern espanyol anava dirigida a la interventora general del govern, enviada pel secretari d'estat d'Hisenda, José Enrique Fernández de Moya Romero.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut