Convocatòria de propostes de malalties per a La Marató 2025 i 2026
S'HI PODRAN PRESENTAR PROPOSTES FINS AL 6 DE JUNY

Convocatòria de propostes de malalties per a La Marató 2025 i 2026

La Fundació La Marató de 3Cat obre una nova convocatòria de propostes de malalties amb l'objectiu d'ampliar la implicació de la societat per mitjà de diversos canals de participació en La Marató de 3Cat

La Fundació La Marató de 3Cat prioritza l'excel·lència i la transparència en totes les accions que du a terme al llarg de l'any. La seva responsabilitat es deu a l'audiència i, sobretot, als donants dels fons que es recapten gràcies a la confiança, l'esforç, l'emoció i l'extraordinària solidaritat de la ciutadania. Una exigència dirigida a garantir  l'acompliment dels seus objectius: la sensibilització social i la promoció de la recerca de les malalties tractades durant el programa La Marató i en les campanyes de divulgació i difusió prèvies, en què el retorn social de les fites aconseguides gràcies als projectes finançats té un pes essencial. 

Per poder assolir aquests objectius, la Fundació evoluciona en paral·lel a la societat i, per tant, els suggeriments i les opinions que els ciutadans i col·lectius de diversos àmbits li fan arribar sobre el projecte, a La Marató, li interessen de manera especial.

En aquest sentit, des del 2006, la Fundació presenta una convocatòria pública perquè la ciutadania hi participi de manera activa i empoderada, a través de diverses entitats de l'àmbit de la salut, tot aportant propostes de malalties amb les quals es determina la temàtica que centra cada edició de La Marató.

Aquesta vegada serà la desena que la Fundació obre la convocatòria a la societat. Les sol·licituds recollides en les anteriors crides van contribuir a decidir els temes de les últimes disset edicions de La Marató.

 

Crida per a la presentació de propostes sobre les malalties que centraran La Marató de 3Cat del 2025 i del 2026

La Fundació La Marató de 3Cat obre una nova convocatòria de propostes de malalties amb l'objectiu d'ampliar la implicació de la societat per mitjà de diversos canals de participació en La Marató de 3Cat 

Les sol·licituds presentades seran avaluades i ordenades per la Comissió Assessora Científica de la Fundació i elevades al Patronat, que serà qui decidirà, finalment, les malalties que centraran les edicions 2025 i 2026 de La Marató.

 

BASES DE LA CONVOCATÒRIA
 

1. Presentació de propostes

Hi poden presentar propostes les associacions de pacients i de familiars de pacients, així com també les d'entitats de recerca, societats científiques i de professionals de l'àmbit de la salut que estiguin inscrites en el Registre d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, tot emplenant aquest formulari, que s'haurà de trametre a la Fundació exclusivament per internet.

Aquestes propostes seran analitzades juntament amb altres propostes promogudes pels membres de la Comissió Assessora Científica de la Fundació.

 

2. Terminis de presentació

El període per presentar propostes serà del 15 de maig al 6 de juny del 2024.

 

3. Avaluació de les sol·licituds presentades

La Comissió Assessora Científica de la Fundació avaluarà i ordenarà les sol·licituds presentades en àrees d'interès prioritari i elevarà la resolució al Patronat perquè decideixi les malalties que centraran les edicions 2025 i 2026 de La Marató de 3Cat.
 

4. Resolució de la convocatòria

  1. El Patronat de la Fundació farà pública la resolució de la convocatòria a través del web www.3cat.cat/marato, durant el primer trimestre de l'any 2025, referent al tema que centrarà La Marató del 2025, i durant el primer trimestre del 2026, per al tema de La Marató 2026. Per tant, la Fundació no informarà directament les entitats participants en aquesta convocatòria de la resolució final adoptada.
     
  2. La participació en aquesta convocatòria comporta l'acceptació de la decisió del Patronat, que no podrà ser objecte de cap recurs o impugnació per part de les associacions que hi participin.
     
  3. No s'acceptaran documents de suport a les candidatures presentades en la convocatòria que arribin a la Fundació per correu postal, correu electrònic o a través del Servei d'Atenció a l'Audiència.
     

Formulari de participació

 

Anar al contingut